Buna ziua,
eu nu am fost acasa cand a venit posta cu indemnizatia pt 2 ani. Ce trebuie sa fac sa iau banii din urma(adica din ianuarie 2006)?
Pupici si va multumesc,
pai spune-ne mai multe!
Cum adica a venit indemnizatia pt 2 ani?
Eu si Raducu (22.04.2005)
daca e vorba despre alocatia copilului, uite cum faci:
te duci la casa de pensii, intrebi acolo la cine sa te adresezi.
sa ai la tine cuponul de alocatie din ultima luna cand l-ai luat, eventual certificatul de nastere al copilui.
o sa te puna sa scrii o cerere si apoi vei primi banii in vreo doua luni. daca exista pericolul sa nu fii acasa nici atunci, te poti duce la banc post (sau poate si alte banci) unde iti deschizi un cont curent, si specifici in cererea facuta la oficiul de pensii ca vrei sa primesti banii in acel cont. cam asta ar fi...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Ligia,
indemnizatia pt 2 ani, ma refeream la cei 8 mil pe luna care se acorda pana face copilul 2 ani.
anamaria, cupon nu am ca nu am luat in nici o luna cupon. Eu benefciciez de indemnizatie din 2005 si o primeam de la angajator. De cand s-a schimbat legea(cu ian 2006), dupa ce cei de la servici au depus dosarul si tot tamtamul, trebuia sa astep acasa postasul.
Acum unde sa merg sa intreb? La casa de pensii de la sectorul de unde apartin cu adresa? La posta?
Ioana, din cate stiu eu, dupa legislatia noua daca nu ti-ai ridicat banii de la posta 2 luni la rand se suspenda plata indemnizatiei. Deci probabil ca ti-au venit pe 2 luni si dupa aceea nimic.
Oricum parerea mea este sa te interesezi la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie din Piata Amzei nr. 13, unde te vor cauta pe baza CNP-ului.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya