Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Anail sintem doua fete cu gemeni: eu - bivitelini si Elyanne cu univitelini. La tine cum sint? Bine ai venit si sarcina usoara!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Anail bine ai venit... avem amandoua aceiasi DPN si gemeni... Cum ti-a raspuns si Monica... mai suntem doua burtici cu gemeni.

Monica... smecher al tau socru

Tzuna bine ca se rezolva cu hainele

Roxygeo la 11-12 (chiar si 13s) se masoara translucenta nucala... de-asta e importanta ecografia ...pt. ca nu trebuie facuta mai devrem sau mai tarziu de sapt. astea.

Si daca tot a venit vorba de baby expo... am rugat prietenele sa arunce un ochi si la carucior de gemeni de la graco si esta 660 la babyexpo... fata de aproape 900. Eu astept pana la cel din martie... ca m-au gasit superstitiile dupa ultimele intamplari...
La babyexpo, la Graco, Chicco au fost mereu reduceri destul mari la carucioare, caunde de masa, tarcuri etc. Dar la hainute mai putin... sau chiar erau mai scumpe ca in magazine.

Eu incerc sa stau cuminte... Ma enerveaza ca desi nu fac efort... am contractii uneori (ceea ce nu e deloc bine) si iau nospa pt. asta ...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Sunt o mamica de mai 2007 insa,deseori obisnuiesc sa intru pe la voi sa va citesc.
Sunteti un grup deosebit.Felicitari!
DPN-ul imi este pe: 4 Mai. Acum am 8 saptamani iar, cand vreau sa imi reamintesc ce stari urmeaza,intru la voi sa citesc capitolele din urma pentru a vedea, cum va simteati voi la stagiul sarcinii mele.Este asa de frumos!
Pe unele dintre voi, v-am urmarit cu sufletul la "gura".M-am intristat de pirderea unora si ma bucur de biruinta voastra a celorlalte. Va doresc sarcini usoare si bebelusi plini de sanatate.

Vad ca sunteti multe cunoscatoare in DC.Va rog, expicati-mi si mie printr-un PM ceva mai amanuntit,cum se face schimbarea capitolului.In special mutarea listei din capitolul vechi in cel nou caci, imi prind urechile.
Am deschis subiectul, mamici de mai - iunie 2007, am facut lista sa fie cat mai placuta insa, mutarea/transferarea listei in capitolul urmator, ma depaseste.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Anail, bun venit!

Tzuna, daca iti mai aduci aminte cum se chema firma din Cluj, sa ne zici si noua, sa stim cum cautam pe net magazinul lor.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti, ati dat toate buzna la Baby Expo?
roxana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Chiar asa....unde sunteti toate?????

Roxanici,cum mai stai cu burtikuta,a mai crescut?Am vazut poza la burtika ta de 12 sapt,a crescut,nu gluma!!!!Burtica mea este tot ca la 10 sapt,si acuma ma cam indoiesc ca este bebelul.....N-as fi crezut ca vreodata o sa imi doresc asa de mult sa am burta,ca pana acum am incercat mereu sa o ascund....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Deh, e simbata si dorm mai mult mamicile ca au nevoie gigilicile.

Gina M esti oricind binevenita pe la noi. Daca nu ma insel tu esti prima mamica de mai-iunie anuntata, nu?

Mihaela de ce zici ca nu ti-a mai crescut burtica? Mie mi se pare evident mai mare fata de cea de la 10 sapt.

Katink cum a fost la eco? Voi cind faceti album si cu bebe2?

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna gravidutelor!
Va citesc zi de zi insa la scris sunt mai lenesa.De cand am racit m-a parasit si putinul chef pe care il aveam.
In rest sunt bine si eu si bb.
In ceea ce priveste vitaminele,ca se tot discuta,mie mi-a dat sa iau Elevit una pe zi pe toata perioada sarcinii si a alaptarii.De ingrasat nu m-am ingrasat insa am facut niste sani si o burta de toata frumusetea.
In problema stam foarte bine,sotul meu mai are un pic si fuge de acasa,caci e prea mult pt el,hormonii sa traiasca.
Cam atat despre noi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 14+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Mihaela nu mai vb prostii, si la tine se vede diferenta de burtica in poze; dar tu ai pozele cu bebele foarte recente si foarte frumoase si ar tb sa iti alunge orice umbra de indoiala.Hai, alunga hormonii de tristete si lasa-i pe cei de veselie sa topaie prin tine.

Io o sa pun imediat si poza cu burtica de 13 sapt.

Acu sa va povestesc ce am constatat. Daca stau intinsa pe spate cu picioarele intinse (nu prea obisnuiesc asta din proprie initiativa dar in somn ma mai surprind in pozitia asta sau la TV) mie mi se pare ca se aduna ceva ca o galma tare intr-o parte a burticii. Totodata simt si ca se tensioneaza ceva prin burta si nu prea imi place pozitia asta.
Aseara a fost mai ciudat ca niciodata. Eram intinsa si am simtit cum mi se strange burtica intr-un singur loc. Am pus mana mai mult cu gandul sa o mangai si hop, dau peste o movilita. Mai sa fie.... nu am apasat pe ea prea tare dar pot sa spun ca era tare. Am pus mana peste si imi incapea fix in causul palmei. Din ce citisem pe net stiam ca bebele acum e cam cat un pumn si am avut asa ca un fior pe spate, parca am simtit ca il aveam in palma pe bebe. Stiu ca is paranoia, dar tare ciudat a fost si mi-a confirmat banuielile mele ca burtica mea se intareste pe ici pe colo (mereu in alt loc) cand stau intinsa pe spate.
Acu nu cred ca a fost ceea la ce m-am gandit, dar a fost asa ca un click, parca am constientizat si mai mult ca am ceva viu in burtica.
Cred ca atunci cand o sa il simt prima oara o sa sar in sus de pe scaun sau din pat de unde oi fi si o sa urlu "it's aliiive, it's alive!!!!"
Voi aveti halucinatii de astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Roxanici ,am vazut si poza de 13 sapt,e un pic mai mare inseamna ca nu mi se pare mie.....
Eu inca n-am simtit nici o galca tare,doar o tensiune in partea stanga (si totusi aproape de mijloc,de aia nu cred ca e ovarul...),dar adevarul e ca nici nu m-am prea analizat cu atentie,dar o s-o fac,sa vad daca observ si eu ceva....

In legatura cu hainele:eu zilele trcute mi-am luat de la eBay o salopeta (nu noua),chiar acum a venit si am si imbracat-o....Maaaaaaama,dar e super mare,are loc de burta nu gluma,sper s-o pot imbraca macar prin luna a 7-a,(daca nu in a 12-a .....problema mea e ca nu am ce imbraca ACUM,va trebui totusi sa dau o fuga pe la magazine cand va avea sotul timp (eu stau intr-un oras mai mic si aici chiar nu e nici un magazin cu haine de gravida,asa ca tre sa mergem intr-un oras mai mare)

13

Mihaela

Mergi la inceput