Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
mini_me spune:
Mie mi-a dat 20 sept end of week 38...... tie cred ca iti da end of week 39....???
mini_me 37+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
Sephora spune:
Am pus in albumul Angel's foto cu restaurantul refacut,sper sa va placa,o sa caut si niste poze cu ce era inainte.
Mini ai calculat?
Eu cred ca m-a bag la nana.
Io38+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Vezi ca am schimbat link-ul incearca pe asta de acum.
E o nebunie oricum poate ne ajuta fetele maine.
Pupici.
Io38+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
tasia spune:
flavia ramona de asta mie frica si mie sa nu ma dilat si sa fac cezariana pt care am o mare mare retinere
MamiLili Mi-am luat eu biberonul anticolici de la Avent, dar sincer nu inteleg cuc e se deosebeste de alte biberoane dupa ce il testez te anunt dak are efect
39 +
pozele noastre
mini_me spune:
Somn usor Sephora.
Pe mine m-au luat niste intepaturi in zona colului...imi taie respiratia de durere
Edit: s-au incarcat pozele mai greu: restaurantul arata superb!
mini_me 37+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
lullabay spune:
Multumesc mult de raspunsuri!!!!
am hotarat AVENT!!!!!asta de la chicco e in unghi de nu stiu care anticolici cu tetina din latex..da nu asta e problema ci faptul ca e imens jumate din dimensiunea lui bebe :)))
Suzetica in disperare am folosit-o fara sa stiu ca e din latex..asa ca fara sa vreau am testat daca bebele e alergic la latex..si nu e...si asa ii place suzeta ce o mai molfaie..
Cu ajutorul acum e bine ca e mama dar deja incep sa plang cand ma gandesc ca sapt viitoare pleaca..si nu stiu ce s afac sa caut o femeie sa vina odata pe sapt sa faca curat sau o bona ..oricum pana in ianuarie sigur va trebui sa gsesc bona ca ma intoc la servici dar acum bona mi se pare inutila ca bebe e total dependent de min..ea ce sa faca?
Ma duc si eu la somn ca peste o ora trezirea!1
va pup
Mamica fericita
ionica spune:
SEPHORA foarte frmos restaurantul,nu stiu cum arata inainte dar acum arata super sic!
Stiu ca pe strada Paris era unul din restaurantele mele favorite "Select" pe timpuri vechi, mai exista?
Cand voi veni in bucuresti in aprilie, voi veni cu siguranta sa cinam la voi.
Lullabay ,tu i-i dai suzeta acum lui bebe?
Eu stiu ca nu este buna,ca va trebui sa-i pui frane la dinti cand va fi mare,adica o sa aibe dintii de sus mai inafara fata de cei de jos(asa a zis pediatru meu,ca si eu cumparasem guma aia de silicon pentru morfalus a mea)!!!
Tasia ,biberoanele de la avent au un model in forma de spirala si poti sa-l invarti in gura lui bebe cand vezi ca face bulbuci in sticluta,asta inseamna ca inghite aer,dar este frectie la picior de lemn,oricum face colici.
Sophia mea este la faza diaree,simt ca mor,m-am saturat sa-i schimb scutecele desi am o bona vine toata ziua .
Parca-s proasta fratilor nu mai stiu sa fac altceva in afara de sters caca,muls sani, dat san si altele deale maternitii.
Fetelor care mai aveti copiii,spuneti-mi ca-mi revin si ca pot sa fiu mai dependenta, nu stiu care spunea ca bebe este dependent de noi,o fi el dar parca eu sunt si mai dependenta de ea!!!!
Azi ma duc sa-i cumpar carut si de maine ies la plimbari,am slabit deja 13kg dar au mai ramas 10auchhh!!
Va pupic ma duc sa ma imbrac !
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
Oanacn spune:
Fetelor care mai aveti bbi spuneti-mi si mie cum curatati gurita lui bebe? A mea fetita are limbuta alba de la lapte si incarcata cu brobonele albe. E normal?
Noi avem nopti bune si nopti rele cand nu vrea sa doarma deloc, nu plange f mult dar o chinuie colicii si se inroseste toata.
Sticlute Avent folosim si noi, mi se par excelente, am incercat si altele de la Medela dar nu mi-au placut la fel de mult.
Cat despre suzeta si mie pediatrul mi-a zis ca nu e indicat, dar sunt copii care vor sa suga non stop si nu se linistesc decat daca le dai suzeta, deci sunt situatii in care nu ai incotro.
Pupici si nasteri usoare viitoarelor mamici si nopti linistete celor care au devenit deja.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
Nu am citit ce ati scris ieri, am stat mai mult in pat din cauza unor dureri si intepaturi groaznice in col (cred!) si a contractiilor din ce in ce mai frecvente .
Acum plec spre spital sa-mi vad bebitza , facem monitorizare si abia astept !!!
A venit sora mea aseara din Argentina (ea e nasa), acum sunt linistita si pot sa nasc , fac 38sapt maine parca...
Va pup, sa aveti o zi buna !
Sandra 37+ inca un pic