Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.
Multumesc pt sfaturi. Asa cred ca o sa fac nu o mai trezesc.Iar de titici le las asa momentan.

Aseara m-am speriat rau. A vomat asa si pe nas si pe gura niste lapte. Asta banuiesc ca s-a intimplat deoarece a sughitat mult imediat dupa ce a mincat nu a regurgitat nimic si am si schimbat-o imediat dupa papa.Offf imi venea sa pling cind am vazut-o.Noroc ca mi-a spus cineva ca se poate intimpla si asa ca altfel o dadeam in paranoia.
Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai sughite dupa masa?????

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetele care au bebeblusi cu ce fel de detergent le spalati hainutele? E adevarat ca cel putin prima luna nu trebuie sa schimbi detergentul cu care speli ca altfel se poate irita?

nicol
maine 41 Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Monique, cand sughita incearca cu putin sirop de colici, eu asta ii dau, juma de ml, maxim un ml si se opreste imediat din sughitz. Ideal este sa o determini sa ragaie cumva dupa masa, ca sughita si din cauza aerului din stomacel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

A nascut si iaylin la ora 02:40, 3.900 Kg, 53 cm

Cata + puiutul din burtik :)
37+ Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Fetele care au bebeblusi cu ce fel de detergent le spalati hainutele? E adevarat ca cel putin prima luna nu trebuie sa schimbi detergentul cu care speli ca altfel se poate irita?

nicol
maine 41 Antonio

eu spal cu persil sensitiv,pudra si la moasa mi-a spus sa le spal impreuna cu ale nostre la masina caci bebele trebuie sa se obisnuiasca cu stiluzl nostru de viata,nu noi cu al lui.bag o clatire suplimentara la tura cand sunt si hainutele lui matei.

referitor la taiatul unghiilor tot moasa mi-a spus ca fiind prea moi sa nu le tai pina la 6 saptamani dar dupa ce si-a facut vreo 2-3 semne pe fata eu i le-am taiat usor cand a dormit.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Monique, incearca sa nu o agiti prea tare dupa masa,sa o tii langa tine cu capusorul pe umar,asa poate si elimina aerul si nici nu mai regurgiteaza.Sunt unele stomacele mai sensibile,daca i-ti zic sora mea,avea putin in L stomacelul si s-a recomandat dupa fiecare masa sa o intoarcem cu picioarele in sus si o leganam de piciare asa cu capul in jos cateva secunde ca sa nu vomite dupa fiecare masa.asa mancarea trecea de acea curbura a stomnacelului.Eu la fata nu am avut probleme deloc,o singura data mi-a dat inapoi pe la 3 saptamani si atat.Si eu m-am panicat atunci,am sunat dr,dar mi-a spus ca e normal si tot timpul pare mai mare cantitatea de lapte eliminata si de asta sperie.
Iar pt sughit ,nu pot sa te sfatuiesc,ca pe mine nu ma deranja si nu am incercat sa l opresc ca am citit ca e normal....

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Eu am spalat cu ariel,dar si persil,nu cred ca am schimbat dero de mai mult de 2 ori in 2 ani,dar asta ca nu mi place mie sa schimb si sunt multumita.Noi nu am avut probleme.Prietena mea,a avut ceva probleme,a luat dermalin,pana au trecut bubitele,apoi dr i-a zis tot de ariel, si clatire dubla si de atunci nu a mai avut probleme.
Zic sa o obisnuesti cu ce folositi voi si treptat si cu hainele voastre,la inceput cele mai curate si apoi amestecat usor,usor

Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

adameascaPai adoarme imediat dupa masa sau mai nou sughite imediat dupa masaeu incerc sa dau aerul afara ...dar nu tine mereu

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

[quote]Originally posted by adameasca

Acd2you, ai uitat de vant. Din cate stiu eu bebelushii nu trebuie scosi la inceput macar cand e vant. In rest, de acord cu tine la capitolul plimbari.

ileana, ai mare dreptate. dar, deh, acum Andrei face 4 ani, tre sa mai intru la recapitulari, ca incep sa uit.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Intrebare pentru mamicile care alapteaza:

Eu toata sarcina, zi de zi mi-am facut suc natural din grapefruit si portocale 500-800 ml / zi. Cred ca bebelina este deja obisnuita cu gustul si zgomotul storcatorului.

Cand o voi alapta mai am voie sa beau acest suc / sau macar de portocale...? Oare o va deranja pe ea...provocandu-i colici?

multumesc

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput