*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 (17)*
Raspunsuri - Pagina 9
Polixeni spune:
Asa cum am promis am revenit.Si acum ca am liniste sa purcedem...
Mihaser te astept cu drag!!De fapt invitatia e pt toate mamicile...care doriti sa veniti p-aici, cu mare drag!!! Mai,cu antena aia parabolica cred ca am luat-o ca ne tina umbra..
..nici acum n-am reusit sa o instalam.Nu de alta dar sotu s-a incapatanat ca o face el si pana la urma n-a reusit.Deci v-a trebui iar sa chemam meserias(si cine stie cand v-a binevoi Maria sa sa ne faca programare -parca ar fi cabient medical).Oricum momentan prind tvr international,iar sambata o voi vedea iar pe
Andreea Marin cu surprizele ei cu tot!
Micaalsa tzatziki se face din iaurt (aici iaurtul e la consistenta ca si smantana-aici nu exista nici smantana nici branza de vaci ),castraveti cruzi si usturoi(cat mai mult usturoi).Asta e tot!Aaa si mai pun putin ulei de masline.
Alina Mizzi bravo lui Keanu pt statul in picioruse!Nu mai zic de primul cuvintel articulat!!
amyana n-am reusit sa vad pozele voastre...
Laura Anda este o BOMBONICA!!Si niste ochisori..ptiu-ptiu sa nu o deochi!!Ce-mi plac fetitele cu bentite pe capsor!!!!
cameliada si eu ma gandeam sa fac abdomene dar mi-e teama cu cezariana asta...incepusem la un moment dat dar ma durea operatia si am lasat-o balta.
Irina si Nick are tarc dar cum inca nu sta nici in fundulet...sper sa-mi foloseasca mai mult mai incolo.Acum macar il am sub ochii mei cand fac treaba prin casa.
Noe drum bun si la cat mai multe vize in pasaport!!Felicitari pt nepotica!! Bia cum se mai simte??
roxivan ce frumos!!! Felicitari!
Cred ca e un moment minunat cand te striga bebe "mama".
ceela ce leagan fain!e la voi acasa sau intr-un parc?Ce zambarici e Traian!Aceeasi slabiciune pt telecomenzi o are si Nick ...cand ti-e lumea mai draga schimba canalul!
Mari78 n-am eu norocu sa scap de socrosenie...sigur in weekendul asta o sa ne faca sa semnam condica la ea la masa.Apropo de soacre am vazut azi un talk-show cu tema "Cat de mult intervine mama lui/a ei in relatie/casnicie".Si vorbea o tanti de vreo 52 de ani care avea un baiat.Baiatu de 34 de ani casatorit cu o tipa de 30.SI soacra povestea ca nu o suporta pe nora si ca va face tot posibilul sa ii desparta(ca nu e fata de casa,ca nu e gospodina-motivul:ca nu-i da la nas lui fi-su dimineata laptele pt corn-flakes-ca are gura mare etc si etc).Bineinteles ca astia stateau toti gramada in aceeas casa pt ca nu putea sa-si lase odoru de izbeliste.Si ca intr-o zi a tras-o de par pe nora (si inca putin a fost ca merita mai rau) din cauza ca vaz-Doamne ar fi trantit o tava cu mancare in urma unei observatii de-a ei...
Pai sa nu-ti vina sa le faci soacrelor 

Ca bine zicea Ciufuletz ca nu existe soacre care sa iubeasca norele!! Sper sa n-ajung si eu ca fiinta aia!!
Tcelen Doamne bine ca l-ati gasit!Tin minte ca si eu cand eram in generala la fel am facut ca si Iulian.Si ce mai plangeam si eu si mama ...Dar nu mai tin minte sa ma fi pedepsit ![]()
Referitor la jucarii...si noi ii luam muuulte jucarii lui Nick dar de unele nici nu se atinge.In schimb tot vrea ba telecomenzi,telefoane (ceea ce nu ii dau)...Insa cu o singura chestie ii distraga atentia la masa:intr-o sticla de 1/2 de litru de fanta i-am pus putin orez.Si atata zdranganim din sticla aia...bineinteles ca am inchis f.bine capacul si am spalat f.bine sticla.Incercati isi voi...
Fetelor sa-mi tineti pumnii,maine mergem la vaccin!! Sper sa nu plangem prea tare!!
Mai dar nu v-am zis vestea cea mare :NE-A IESIT UN DINTISOR!!
Dar unde credeti??? SUS IN STANGA!!!
Si eu care vanam gingutza de jos...
Acum inchei aici si ma duc la culcarica...noapte buna si linistita va doresc!
Pozici :
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
Filmuletze
www.dropshots.com/gpoli_ro
tania2 spune:
fetele, nu am somn!
Mi-am adus aminte ca am implinit un an de la nunta!
Am pus pozici cu mine mireasa, ca de eram si io frumusica nu mama Dolores !
e... a fost....asa bine!
pupi
Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
tania2 spune:
Polixeni, pupam dintisorul! 

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Polixeni spune:
Ha haaaa Tania mai stim noi pe careva care umbla ca huhurezu prin casa la ora asta....
ID-ul meu pe messenger e polixenig.Daca vrei sa vb on-line vreodata....![]()

LA MULTI ANI SA TRAITI FERICITI SI IMPLINITI SI VA BUCURATI DE MINUNEA PE CARE O AVETI!!
!!
Stii care a fost reactia mea cand am vazut pozele cu tine mireasa: 

Ce rochie faina!Ce mireasa superba!! MINUNATA!!!! Si culoarea voalului este superb!!
De Bia nici nu mai zic...ce-mi place in poza cu palariuta galbena!!![]()
ciuf spune:
Tania, nu te pot uita ce frumoasa ai fost tu la nunta si Ama la cununie. Mi-au ramas imaginile voastre undeva intiparite pe creieras.
Oricum, ai fost o mireasa superba, iar rochia ... mai ales bustul ... ca sa fiu in ton cu
,
.
Sa fiti sanatosi, iubiti si sa aveti o casnicie plina de incredere si intelegere. La multi ani!
Astazi fetelor ma ocupai de albumul lui Mamzel Farfuzel in care ii scriu toate progresele, descrierea nasterii, cum au fost primele ei saptamani de viata, tot cu poze, lux de amanunte. Apoi ii luai amprentele mandrei. Ea are set roz, Luca bleu. Dupa ce se va usca si al ei, le voi expune pe amandoua pe peretii din camera lui Luk Muk cel Mic.
Catrinelu', stai cu ochii pe termomentru si nu da cu antitermice daca nu ii creste peste 38. Ca pe aici asa se zice. la 38 actionezi.
Sanatate multa lui Onichka-dulcika si sa auzim maine ca e bine.
Sa stii ca si dintisorii mai dau cate un bufeu din asta de caldura. Oricum tu te mai uiti si dupa alte semnalmente ca te stiu mama grijulie-paranoia rau de tot. Si nu esti singura.
Sa vii cu vesti bune maine.
Tcelen, vai de mine ce emotie pe tine. Mai nu pedepsi copilul, incearca sa ii explici sa nu mai faca, el saracu' vroia sa vina acasa. dar nu stia unde e statia. Intentia a fost buna. Crezi ca el nu o fi fost un pic speriat??? Pup eu baiatul.
Pup toti puiutii si sa nu mai aud de febra. Nu e corect.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Biuta spune:
Fetileeeeeeeeeeee..va pup din Ro..cu mult drag...am cetit fffffff putin..sanatate Noe la Bia,plus pupic si drum bun.
Tcelen, bine ca o fost bine pana la urma, si de iti spuneau inainte..erai mult prea lovita..e poate mai bine asa..Slava Domnului ca e ok..chiar cu pedeapsa de rigoare.
Polixeni..asa i-o iesit si la sora mea..la al meu..inca nimic..felicitari pt dintisor :)
Am o dilema..care ii mai da Humana 2 cu prebiotik???????????Pe la sf hranitului, se fac gombotei solizi in lapte..si nu am idee ce sunt..si daca e ok..
Pup toti bubuliciiiiiiiiiiii
Serj(Cristinaaaaaaaa)..da un PM cu nr tel..ca nu il am..pupppppppppppppppppppppppppppppp
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
adar spune:
Salut fetelor.
Intru scurt ca nu am timp, dar revin
BIUTA - NU,NU SUNT OK !!!! S-a discutat undeva pe forum, a mai avut cineva probleme cu Humana 2 Prebiotik ... cred ca ea a sunat la ei in Germania si i-a fost inlocuita cutia ... nu mai stiu exact, cauta un pic pe forum, pe la parintii intreaba. Dar stiu ca au mai fost probleme cu Humana. Ca sa nu mai zic ca eu am comandat de pe net si ... dupa o sapatamana cred a expirat. Bineinteles ca nu m-am uitat, cand stii ca l-ai luat de la o firma consacrata si ca abia l-ai luat, nu te gandesti ca s-ar putea ...
asa ca i-am dat copilului, si abia dupa multe incercari, in care ea nu a vrut sa pape ne-am gandit sa ne uitam pe cutie !!! Si acolo ...
SURPRIZE - SURPRIZE !!!]
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
micaalsa spune:

Mai fetelor, am scapat cat de cat de problemute. I-a trecut Iuliei si alergia (naiba stie de la ce, dr. zice ca de la antibiotic ... eu ma gandesc ca daca o fi fost de la para, ca-i dadusem para pentru prima data in ziua aceea ... ). Azi mergem iarasi la control, am emotii pentru ca tusea inca mai persista. Ce ma oftica pe mine, dr. nu s-a impacientat vis-a-vis de alergie, din cate stiu eu ar fi trebuit facut ceva test sa se stie exact la ce face ... asta nu mi-o zis nimic. Si antibioticul care i l-am dat e ceva englezesc din cate mi-a zis, iar ea habar n-are de substanta activa din el, n-a auzit de ea.
alinaMIZZI, da, eu sunt din Bistrita, doar de vreo 4 ani locuiesc in Alba pentru ca de aici e sotul meu.
Catrinel, n-am apucat sa citesc la topicul bebei cu alergii, de indata ce ma lasa Iulia sar pe el ... stii cum e, pana nu te dai cu capul ...
Am reusit sa citesc doar asa printre randuri ce ati scris, am vazut ca si Bia lui Noe a facut temperatura. Nu stiu ce sa zic, o fi de la dintisori, o fi alte cauze ca si eu la Iulia abia dupa vreo 4 zile am reusit sa-i opresc febra.
Cine stie sa-mi zica cum se face in casa iaurtul? Bebeii vostrii mananca branzica? Ca a mea cand o simte in gura face urat de tot. Eu am impresia ca de ce nu-i asa fina, desi o fac cu blenderul...nu stiu ce sa zic. Ce mai dati voi la bebei? Nashpa treaba cu diversificarea asta ...
Va pupacesc, s-a trezit pishcoata. O hranesc (daca vrea ceva), o imbrac si mergem iarasi la dr. Sa vedem ce mai debiteaza de data asta. Va anunt.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
roxivan spune:
Neata!
Ma bucur mult, mult ca am putut impartasi momentul acesta unic in viata unei mamici cu voi
. Mi se umple sufletul de bucurie cand il aud " ma-ma,ma-ma".
Ceela, sa va traiasca voinicu!
Pispirica imi place a doua jucarie. De unde ai luat-o sau de la ce firma e ca vreau si eu, mai ales ca nu face scame?
Tania, mersi mult! Esti o draguta! Cred ca ramane pe saptamana viitoare (azi e deja vineri). Ti-am vazut pozele de la nunta. Super!
Noi am trecut la piure. Incercati si voi, poate are mai mult succes. Cred ca o sa ajungem si noi maine la Babyexpo.
Tcelen, saracu Iulian. Si el o fii intrat putin in panica cand a vazut ca nu-l asteapta nimeni. Bine ca l-au gasit inainte sa plece din statie.
Polixeni, felicitari pentru dintisor! Si eu sunt cu ochii tot pe gingia de jos.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
liliprejbeanu spune:
Salut ![]()
... mai ce surpriza! Eu am cautat dupa numele vechi topicul si nu gaseam nimic... imi ziceam in sinea mea ca o iau razna prin maracini.
Felicitari pt ghiocei si violete si luscutele de primavara, admir initiativa de face din toamna trista care vine primavara
.
Din poze se vede ca piciunetii vostri cresc voiosi si sanatosi. Cred ca-i tot mai greu pt mamici de luat in brate caci vai de spatele nostru! Zic vai dar ce bucurie este cānd ii strāngi in brate si-ti rād cu hohote! Doamne frumosi mai sunt si ce mari minuni ne-a daruit cel de Sus.
Traim intr-un ritm alert caci am intrat din plin in munca asa ca una din bunicute ne ajuta pana in 30 sept... apoi va incepe epopeea "eu si dadaca mea". Sper sa fie bine desi sunt cam infrigurata. De un lucru sunt insa asigurata asta micu al meu sigur nu ramāne flamānd. Este un mare papacios legume si fructe de tot felul. Inca n-am introdus brānzica si iaurtul caci mai avem de asteptat 2 saptamani.
Incet incet puiutul devine omulet adevarat lacto-ierbivor.
Va tucam si multe luni fericite si cu sanatate in continuare tuturor ghioceilor
Liliana & Vladut