placenta asezata mai jos dacat ar trebui
buna!am si eu o nelamurire.cand am fost acum 1 sapt la control dr a zis ca placenta este putin mai jos dacet ar trebui ,insa sa nu imi fac probleme si sa iau 10 zile vitamina C.voi ce credeti?sa stau linistita sau sa imi fac probleme? este chiar asa de grav,pt ca am inteles ca plcenta se ridica in urmatoarele luni?
astept cu nerabdare raspunsul vostru.
va pup

+13
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Servus.
Si la mine a fost la fel, dar s-a ridicat.
Nu te stresa, mai are timp sa se rezolve.
Nicoleta
m_monique spune:
eu am avut placenta mai jos inserata pana la 18-19 saptamani. la eco la 10 saptamani era chiar jos inserata si acoperea orificiul intern al colului. acum e sus inserata.
ai grija de tine si nu fa efort.
27 + cu 
Nunta noastra
mari-lu spune:
Daia nu t stresa ,frecvent placenta e jos inserata la inceput,ea urca,si doar dupa 24 sapt s poate spune ca e joasa.Alarma e doar daca sangerezi si si atunci s face tratament.
Maria
17+
Maria si minunea din burtica
Monicutz spune:
Daia, e inca sarcina mica sa te stresezi. Daca nu ai sangerari nu-ti face probleme mari. Mai are timp pana la 25-30 de sapt sa se ridice.
bafta
aiska spune:
Daia28 la mine tot la 12 saptamini s-a observat placenta jos inserata.La inceputul sarcinii cam 30% dintre placente se afla mai jos decit ar trebui.
Depinde cit de jos este,ai sanse sa se ridice pina la 32 de saptamini si sper ca asa se va si intimpla daca nu ai cezariene anterioare sau chiuretaje.
Din pacate la mine in saptamina a 20 a era la doar 1,2 cm distanta de col.Tot mai sper pina in luna a saptea sa se ridice macar 2 cm ca sa nasc natural.
O previa totala(care acopera total colul)da mai multe probleme dar nu inainte de trimestrul 3.Atunci se pot semnala singerari si exista riscul de nastere prematura dar nu intotdeauna.
De grav nu e grav daca o ai amplasata in peretele posterior,chiar daca nu se ridica.
Sa fim totusi optimiste si sa speram ca se va ridica.
Sabina
21+
mamica lui Aleksi Joel 
daia28 spune:
sunteti niste adevarate prietene!multumesc mult pt sfaturi si incurajari,voi tine cont de ele.sunt mult mai linistita acum si de abia astept sa treaca saptamanile mai repede si sa imi tin copilasul in brate.este primul copil si cred ca emotiile sunt de inteles.
va pup dulce si sa aveti grija de voi si de bebeii vostri.
+14

asiza spune:
Daia, ai incredere in medicul tau ca stie el ce vorbeste! Si la mine a fost asa si abia pe la 19-20 saptamani s-a ridicat...mi s-a spus doar...fara efort! Sarcina usoara!
Oana
27+ cu
Denis Cristian
ingeras26a spune:
Si eu am avut-o mai jos, dar s-a ridicat, deci stai linistita. Si mai depinde si de ecograf si de experienta ecografistului...este posibil sa te fi speriat degeaba.
Pupici.
Pupicei, Ingeras
27+
Maya