SUNT FOARTE SPERIATA!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

multumesc pt raspunsuri si pt incurajari.voi sta la pat pt ca bebele sa fie ok si voi incerca sa fac rost de acele injectii cu cortizon
va pup si numai bine va doresc
Andreea si BB Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Draga Andreea,
te inteleg perfect, stiu prin ce treci, eu nu pot decat sa te sfatuiesc sa iti cumperi injectii le de maturare de plamini, se numesc DEXAMETAZONA, costa 17.000 lei vechi o fiola si se face o fiola si jumatate de 12 ore de doua ori pe sapt. Eu am facut trei saptamani 3 ture de injectii duminica seara la ora sase si duminica dim la ora 6 , mi s-a spus ca si daca bebele se naste la termen aceste injectii nu ii fac rau.
eu mai stiu ca colul se poate inchide daca stai numai in pat. A! si bebele meu este intors cu capul in jos din sapt 27, sarcina mea e fixata foarte jos, are caputul chiar intre oasele de jos, si bebele meu avea la 29 de sapt un kg si ceva.
iti tin pumnii si ma rog pt voi.

lelia

Mergi la inceput

multumes mult,Leliuta draga.o sa merg sa vb cu dr meu sa vad ce zice de schema ta de trat si daca zice ca e ok o sa fac si eu.sper sa fii bine si sa ai un bb sanatos si ma rog si eu pt voi!
Andreea si bebe de 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Andreea - cred ca stii si tu ca e f important psihicul. Daca esti cu moralul la pamant, daca te autosugestionezi in sens negativ, nu ii vei face bine lui bebe.

Sotul meu avea doar 900g la nastere.
Eu, inainte sa il am pe Dav, am pierdut 2 sarcini.
Cat timp am fst insarcinata cu Dav, imi spuneam ca sigur nu voi ajunge la termen. Si nu am ajuns! Am nascut la 35 saptamani (2.4kg si 47cm).

Nu stiu daca au facut injectii de maturare a plamanilor. Parca da. Tot bagau ceva in perfuzie, cred ca au facut ceva si ptr asta..

Gandeste-te ca va fi bine! Dumnezeu te va ajuta, si va fi bine! Roaga-te! Vorbesc f serios.

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza81 spune:

Buna Andreea.I-mi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta,dar trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine.Stai cumintica in pat asa cum ti-a fost recomandat si totul va fi OK.Am sa ma pentru tine si pentru puisorul tau. Eu am uter retrovers si septat ,dar D-zeu ma ajutat si am dus sarcina pana la capat.Singura problema a fost ca Andrei a avut doar 2,500kg neavand loc sa se dezvolte,dar a recuperat foarte bine,acum la 2,5 luni are 6,200kg.De uter septat am aflat in momentul in care m-au deschis ptr cezariana si poate a fost mai bine asa ptr ca i-mi faceam o multime de probleme.Dar finalul a fost unul fericit,final de care am sa ma rog la D-zeu sa ai si tu parte.Si am sa-ti dau un bun exemplu:verisoara mea sa nascut la 6,5 luni,asta se intampla in urma cu 24 ani,si a supravietuit.Ba mai mult acum are 1,78m si e o fata super desteapta,frumoasa si in primul rand sanatoasa.Si repet asta se intampla acum 24 ani asa ca,in Lupeni,un orasel uitat de lume. Gandeste pozitiv si totul va fi bine.Te pupic dulce si stai cumintica.Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Andreea, nici eu nu stiu cum e, dar am intrat sa te incurajez.
Imi pare rau pentru fetita ta Chantal.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza81 spune:

spic de grau are foarte mare dreptate:ROAGATE.Noi ne vom ruga alaturi de tine si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Multumesc f mult.dragele mele!Nici nu stiti ce bine imi fac incurajarile voastre.deja simt ca am prins putere.Am noroc ca am cunoscut acest forum minunat si in fiecare zi intru un pic sa vad ce mai apare nou,cine mi-a mai scris.
Ma rog sa fiti sanatoase si puii vostri la fel!!!
Andreea si bebele care va multumwste si el asa cum stie!

Mergi la inceput