Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna75 spune:
Monica,bine ai venit la noi!
Mult succes si nu uita sa vii la raport din cand in cand.
Danitin,Ellejo saptamana placuta si voua !
LunaNoua,cum te descurci cu ciorba de varza ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
SAlutare fetelor.
Ma da ce se intampla aici ca ne mobilizam asa greu.
Luna, multam de sfat
sper sa ii faca bine, dar e asa capos
Miti,
pentru reusita ta, sigur o sa reusesti mai mult decat atat si repede.
Mariana, pe unde umblii![]()
Ellej, multa bafta si tie
Danitin, hai , mobilizare, si o a vezi ca va fii bine.
Moniland, multa bafta si tie
O saptamana frumoasa tuturor

danitin spune:
Din nou, ciao!
Olim iti multumesc de incurajare. Cam am nevoie de asa ceva ca sa ma mobilizez.
Luna si tie la fel, multumiri. V-am spus ca am trecut printr-o perioada naspa si din cauza asta nu aveam chef de nimic.
Ellej buna poanta profului tau, prima apre o stiam dar a doua parca e si mai cool
Moni, bine ai venit!
Miti succes! Lasa ca reusesc eu sa ma mobilizez si te provoc atunci la competitie!
Mariana, colega mea de palier la 71, pe unde esti. taci, taci si parca vad ca revii odata si anunti victoarioasa vreo 5 kg in minus....
Azi mi-a mers, pana acum, bine. Am baut de dimi, pe stomacul gol, apa cu lamaie, mi-am facut exercitiile de dimineata, am mancat un bol mic cu musli, mi-am facut toate drumurile (si au fost multe si lungi) pe jos si in ritm alert, la amiaza am mancat supa de legume fara paine, da cu putintica sunculita, am baut apa cat incape. Am insa o problema. Incepe sa ma doara gatul si daca iar dau in boala ma las balta de toate celea ca nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
LunaNoua spune:
Luna, din pacare ciorba mea de varza e inca in forma de varza
. Mi-am luat ingredientele, dar nu am reusit sa fac de mancare. Am casa cu
in sus. Am izolat peretii in camera fetitei in we, ceea ce a inseamnat golit de dulapuri.. scos mobila din camera, izolat, zugravit, pictat peretii, curatenie, pus mocheta din nou, pus mobila din nou .. si acu tre sa o umplu cu carti si alea alea. Am mancat ce am apucat. Asta e naspa la mine, ca daca mi-ar gati cineva, as fi foarte disciplinata, dar asa...Dumnezeu cu mila, mananc ce gasesc, si ce am timp sa prepar. 
Oricum, am terminat treaba in mare ... ma apuc sa ciopartesc varza.
Daca vreti sa vedeti ce am facut in camera fetitei, vizitati linkul de la semnatura, in albumul octombrie ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
olim spune:
Salutare.
Si eu am varza, varza inca, sper ca asta seara sa fac ciorba

Azi am mancat niste peste la amiaz si
, nu mi-a cazut prea bine de la el.
Oricum miercuri ma duc la control cu stomacul, si apoi incep dieta![]()
O zi frumoasa tuturor![]()
olim spune:
Frumoase poze.
Imi place mult cum ai pictat peretii si mai ales amprentele
.Sunt
.
Ce scumpete de copil ai, sa iti traiasca 

Moniland spune:
Multumesc fetelor. 
Azi am mancat asa: MD o cafeluta, la Pranz carne de porc la cuptor cu smantana si cascaval, iar la Cina snitel din piept de pui cu castraveti murati. Am baut mul ceai si apa minerala. Sper sa dea reazultate.
Monica
miti2004 spune:
fetelor
pt incurajari !
azi stagnez: 55.2 kg...am mancat 2 felii de paine cu branza topita, cafea si un mar si e 2:30 pm...
Luna e super camera fetitei !
pupici,
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
Moira spune:
Buna fetelor,
Nu am cu ce sa ma laud. Stagnez, adica 55 kg azi dimineata. Nu ma las insa. Azi am mancat la pranz carne de vita cu pastai fierte si salata iar seara somon norvegian cu o feliuta de paine prajita si lamaie.
Maine trec pe reteta clasica, adica oua si cafea, pui la gratar si salata si fructe seara. Sa vedem.
Va pup pe toate si bafta. Abeti grija ce mancati dupa regim ca mie mi-a fost foarte rau!!!
Moira
Luna75 spune:
O zi de dieta placuta si din partea mea.Eu mi-am terminat ciorba de varza ieri la pranz iar pe seara am mancat
de toate pentru toti:salata de vinete,salam,cascaval,branza topita,chec cu stafide,putina inghetata,suc de fructe tropicale.
Astazi din nou visez la fel de fel de bunataturi dar voi avea grija sa nu cedez poftelor.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.