Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rp,te inteleg ataaaat de bine;deja numai cu Alexandru si simt ca a trecut un secol de cand aveam o viata profesionala!Ma simt atat de ...pe tusa!Azi m-am apucat sa recitesc resuscitarile,macar daca n-oi putea sa-mi fac bine pacientii,sa nu-i las nici sa moara!
zuzu,asteptam vesti si sa fie extra!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia - gand la gand...
Rrox - si tie

In rest, scuze, dar nu mai stiu, ca nu v-am putut citi toata saptamana. Si daca piscotel nu se ducea azi la bunici (ca a fost harmalaie in casa), nu o faceam nici acum. O recuperam maine seara, sper sa ma pot odihni nitel maine.

Am inceput serviciul, si desi le-am spus ca eu o sa stau pe program de 6h, acum in perioada de training nu-mi vine deloc sa le dau la revedere la ora 3. Am reusit sa plec pe la 4-5, si sa vin repede acasa la fete, dar de saptamana viitoare se intra puternic in paine si parca vad ca plec la 6...
Nu va spun cum a fost prima zi, luni, am stat ca pe ace, si am fost deprimata toata ziua, mi-era gandul numai la fete, mai ales la Nati. Soacra-mea m-a asigurat ca a fost totul in regula, marti chiar a dormit Nati 4h neintrerupte, daca va puteti imagina.
Ideea e ca de cand ii dau lapticul la biberon, haleste bine la o masa, 140ml, asa ca nu mai are unde sa indese iar dupa numai 2h, cum imi facea mie. Si doarme de rupe.
Are o singura masa de lapte praf pe zi, in rest laptic de la mine.
Dar, ca un facut, acum ca nu ma mai vede asa mult ziua, vrea sa ma stie noaptea . Ca atare, azi-noapte i-am dat de 3 ori sa manance, la 2, la 5 si la 7.
Seara cand vin acasa nu mai am timp de nimic, sunt absolut ca un robotel. Le facem baie, le dam sa manance, stam nitel cu ele, se face 10 si le culcam. Fac un dus, stam de vorba 15 min, si ma duc in pat ca deja e 11 si a doua zi o luam de la capat.
Acum de fapt ar trebui sa dorm, dar pt ca nu e Irina, ma bazez ca poate dorm si eu mai mult dimineata, ca daca ii dau lui Nati la 7, doarme de n-are treaba pana la 10.

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, folosim aspiratorul, dar acum era asha somnoros , ca adormise deja ca nu l-am mai chinuit. O sa-l pun de maine in functiune , ca se pare ca nu am de ales. Azi mi-a fost teama ca chiar ca nu mai adoarme.
Acum doarme linistit, Karvolul lui ii face fff bine.

Intrebarea cu Marius si Mirela si banii strinsi sper ca nu v-a suparat, dar ce sa-i fac, daca eu sunt mai suspicioasa.
Andruzza, deci ai baut ca sa-ti faci curaj de fapt sa mergi la stomatolog. Vezi ca anestezia nu-si face efectul daca bei alcool inainte

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira, deci deja ai inceput lucrul! wow! Intelesesem ca de la 1 oct! PAi ce sa-ti spunem, bafta si sa mai treci pe la noi, daca mai apuci, desi sincer , nu as vrea sa am programul tau! Iti doresc multa putere!

Ma duc in pat ca mi-am depasit norma de mesaje pt astazi!
Noapte buna

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Daria,am uitat sa felicit noua doctorita!Sa fie in continuare fruntasa,dar mai ales sa nu uite ca trebuie sa ii placa ce face si de ea depinde sa se mentina in prima linie!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Scriu mesajul trunchiat, ca daca imi dispare dupa ce ma chinui sa scriu mai mult, ma apuca nervii si nu mai auziti de mine inca o luna

Sambata la examen am avut eroare pe toata linia. N-am luat nici un examen din cele 2, la primul n-a vrut profu sa ma primeasca (nu va mai detaliez de ce, ca iar ma enervez) si m-am si certat cu el, am plecat injurand de toti sfintii (in gand, binenteles), iar la al doilea a fost greseala mea. Mi-am acceptat-o, asta e, sper sa existe sesiune de re-re, ca mi-ar parea rau sa nu termin ce-am inceput.
Am avut examen apoi si luni, inca nu stiu ce-am facut, sper sa-l iau.

La servici totul e nou, e un proiect care acum incepe, toata lumea e cu ochii pe noi, au asteptari mari si sunt nitel in expectativa, sa vad cum vor decurge lucrurile.

Mamacita - citisem ca ai acceptat postul pt o perioada de 6 luni (daca s-a schimbat ceva, scuze, nu mai stiu) - FELICITARI si multe succese!
Am vazut un album de poze, imi pare rau ca nu am mai apucat sa-ti spun, Alexut la fel de dulce si cu o fata la fel de expresiva, mi-a placut si garderoba.

Daria - multa bafta cu scoala, sa iei usor carnetul!
Si eu am amintiri frumoase, sala am luat-o cu punctaj minim (de fapt si eu si Ionut eram convinsi ca o sa pic) iar apoi la traseu mi-a dat ceva super usor, ca si eu eram graviduta cu Irina in 5 luni (ce potriveala, Alina si Andruzza ) si mi-a dat si mie carnetul din prima.

Rp si Danuta - va pupa trio-ul de fete "care este", adica noi. si multa putere!

V-am pupat, ma duc sa dorm cu piticul meu mic, ca si-asa mi-e un dor de ea de nu mai pot in timpul zilei...

Iri si Nati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andira

Seara cand vin acasa nu mai am timp de nimic, sunt absolut ca un robotel. Le facem baie, le dam sa manance, stam nitel cu ele, se face 10 si le culcam. Fac un dus, stam de vorba 15 min, si ma duc in pat ca deja e 11 si a doua zi o luam de la capat.
Acum de fapt ar trebui sa dorm, dar pt ca nu e Irina, ma bazez ca poate dorm si eu mai mult dimineata, ca daca ii dau lui Nati la 7, doarme de n-are treaba pana la 10.

Mi-ai prefigurat viitorul program,ca parca vad ca asa va fi si la mine!Ce ma fac insa ca bona mea la 15 da bice sa plece,daca stau peste program"am pus-o"Nu mai vorbim ca mi-a fost si mila de ea,alaltaieri a facut lumbago,stiam inca de la interviul de pe chestionar ca are coloana varza si,cand i-am mentionat atunci ca Alex e mic si greu,a zis ca face fata.Drept care acum,de rusine,s-a doftoricit ea cum s-a priceput ca i-a fost jena sa ma sune si a doua zi era floricica la usa mea.O vede Alex,o pupa!,ceea ce a topit-o si l-a luat in brate uitand de dureri,a trebuit sa-i reamintesc eu

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andira
Mamacita - citisem ca ai acceptat postul pt o perioada de 6 luni (daca s-a schimbat ceva, scuze, nu mai stiu) - FELICITARI si multe succese!
Am vazut un album de poze, imi pare rau ca nu am mai apucat sa-ti spun, Alexut la fel de dulce si cu o fata la fel de expresiva, mi-a placut si garderoba.

Multumesc la patrat!
Imi pare rau de examene si de situatia cu parametri noi de la serviciu,iti tin pumnii sa iesi cu brio din perioada asta cetoasa!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Ligia - da, asa era vorba, eu le spusesem ca as vrea sa incep dupa 1 oct. Insa au tinut neaparat sa vin la partea de training, care a inceput pe 18, si ii inteleg, era aiurea eu sa nu stiu nimic, si sa invat de la cei din echipa mea.
Care echipa mea e formata deocamdata dintr-un singur om , urmeaza sa mai vina inca 3.

Asa ca m-am conformat, ca de felul meu sunt destul de docila, si luni m-am prezentat la servici

Am reusit sa racesc, sper sa nu-i dau iar lui Nati, cum a fost data trecuta.
Cand am fost la controlul de medicina muncii, i-am aratat medicului petele mele din coate, si m-a trimis urgent la dermatolog. Eu stiam cam ce-o sa spuna, dar am vrut totusi sa vad.
Mi-a zis ca am psoriazis, dar ca nu imi da tratament acum, cat alaptez. Ideea e ca ce am eu acolo sunt de vreo 9-10 ani, stiu ca asa par, a psoriazis, dar pana nu-mi fac o biopsie (desi asta implica taiat din piele, cu anestezie si apoi cusut), nu prea m-as apuca de tratament aiurea. Nu se manifesta decat la coate, si cu creme peste creme uneori nici nu-ti dai seama.
Ea mi-a explicat ca sunt perioade de remisie si altele in care se extind, eu zic mersi ca n-am decat la coate. Si poate nici nu e psoriazis.
O sa ma lamuresc, cand o sa am si eu timp sa-mi fac biopsia, sa-mi pun la loc dintele care mi-a cazut in sarcini, cand o sa ajung si eu sa-mi verific nodulii de pe tiroida etc...

Ma plang si eu la voi, ca la altcineva... binenteles - n-am timp....

acu chiar ca ma duc la culcare!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ligia, si cafeaua de dimineata am micsorat-o cu gandu' la anestezie:) Radu a ros covorul?! Super tare!

andira, ce harnicuta ai fost in seara astaCat te admir de tare! Serviciu, doi copilashi mici, casa, masa, bravos!

zuzule, sanatate multa lui Bubu!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput