Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

pisi,ma bucur ca-i numai muscatura,chiar mai urata. daca apare cartea,sa ne anunti negresit. Cum merge job-ul?
cum sunt colegii,sefii?ce program ai? cum s-a adaptrat matei?

merci de sutinere fetelor. Luni dau sala,orasul ....nu stiu,Mircea zice sa incerc ca-i o sansa.Dar mi-e cam ...jena de d-nul politai examinator.Am facut numai 6 ore din 15.In concluzie,va dati seama ca-s muuuuuulte care nu le stapanesc, departe de a spune ca-s un sofer priceput.
Elinia, si Amalia a promis ca face scoala dupa ce-o fac io. Te inhami si tu la promisiune, vezi ca-s cu ochii si gura pe voi! Nu va las pan' n-o faceti!

a!ce am uitat sa va spun:
a luat sora mea licenta in medicina cu 9,99( 9,98 scris si 10 sustinere)

gegea va multumeste tuturor pt urari,sunt bine,pe drum

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Of nu mai apuc si eu sa scriu,imi plac glumele sunteti totale.

LIGIA ce m-a distrat faza cu Raducu la biserica,era buna de filmat,dar m-am si mirat ca a stat el cuminte atata timp.Alicia dupa 5 minute gata s-a plictisit la slujba ,iar cand o duc cand nu e slujba fuge prin biserica si se catara pe scaune daca o las,dar ii si place ,isi face cruce tare comic si cand trecem pe langa biserica zice "hai a Dane-Dane"-hai la Doamne-Doamne.

DARIA succes la examen,daca ai luat sala orasul il poti amana si o luna de zile,numai bine ai timp sa mai faci ore de conducere.
Sa va faceti bine!

NATASIKA multa sanatate mamei tale!!

GEGEA drum bun ,vacanta placuta!

COCO ti-am vazut hipiotul,ii sta bine si tuns,de ochi ce sa mai zic!
CENIA sanatate!Asa scurta vizita lu'tati?sa ne pui poze de la mare.

MAMACITA sa-ti mearga bine la servici pe noul post!

E aproape 2 noaptea,la ore din astea mai apuc si eu,e destul de dificil cu o adolescenta rebela, cu un sot maniac cu compu si cu un pui ca un Pepsi agitat sa mai fac fata.

Aliciei reusisem 2 zile sa-i fac program,acum iar ne-am dereglat,au reanceput trezirile nocturne,ieri de la 3 la 5 dimineata treaza.Acum seara nu am reusit decat la 11:30 sa o culc,desi a dormit 2 ore de la 3 dupa amiaza,pica de oboseala si nu vroia,in fund a adormit.

SOMN USOR!

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Daria, pai acum gandeste-te doar la partea teoretica, iar dupa ce iei sala...vei face orele si apoi orasul( ca nu-i obligatoriu in aceeasi zi).

Si stai linistita, ca n-o fi "dracul " atat de negru...sunt convinsa ca vei face fata....ca trebuie sa impulsionam promisiunile din spate.

Felicitari pentru surioara ta....

Pisi, uite ca exista si reversul problemei( partea cea buna)....

Danuta, mersi, sper sa raman pentru totdeauna..doar la table indoite..

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Scriu repede (pedere vorba lui Raducu) ca am o graoza de treaba si azi. Din pacate nu a fost cea mai prolifica saptamana a mea.

Daria, sunt sigura ca te vei descurca si chiar daca nu iei din prima sala sau orasul sau ambele asta nu trebuie sa te descurajeze, pentru ca nu asta e o masura a faptului ca vei fi sau nu un sofer bun.
Cat despre accidente, nu cred de asemenea ca ele sunt masura capacitatii de a conduce.
Pt o femeie iesirea in trafic e mai dura decat pt un barbat. Ca un barbat conduce bine, toata lumea accepta dar ca o femeie poate fi sofer bun, mai greu. Asha ca te vei lovi de mojicia soferilor din trafic, poate chiar si a politistului examinator, dar asta nu trebuie sa te descurajeze.
Eu m-am lovit inclusiv de probleme cu sotul meu, care pe atunci imi era prieten si se credea cel mai mare sofer. Era sa ne despartim pe tema asta , anyway masina era a mea , ca daca era a lui ne desparteam sigur. In fine , noroc ca a plecat o perioada din oras si cand s-a intors deja eram sofer de sofer
In fine, hai ca v-am povestit toata viatza mea.....

caramella, Radu mergea prima oara la biserica si a fost f fascinat si cred ca de-aia a fost cuminte.

elinia, am vazut ca ai ceva probleme cu Stef. Se pare ca speculeaza oboseala voastra, stie ca daca palinge va obtine de la voi obiectul dorit. Intr-adevar cred ca si lui si tzie v-ar prinde bine o schimbare. Chiar sa-l duci 1 zi la printi, fara tine.

pisucutza, nu ne-ai mai spus cum e la serviciu, cum se simte Matei cu tati!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!

Io-s aici,pe metereze.

caramella e destul de dificil cu o adolescenta rebela, cu un sot maniac cu compu si cu un pui ca un Pepsi agitat sa mai fac fata.,ei,te cred! Si cu adolescenta rebela nu se lupta si tata-su,maica-ta etc???Io n-as face fatza si cu bb mic si cu adolescent.Cum e mai dificila combinatia
Cand repeti ex de rmn(parca)?

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Astazi am reusit sa ajungem la timp la Medicover in ciuda traficului mai mult stationar, ca de' e zi ploioasa si se infunda tot orasul cu masini...
Ioana e numa' bine, isi pastreaza curbele de crestere, fontanela s-a inchis si are 11 kg. si 81 cm. A fost cumintica in general, s-a jucat cu un urs si cu un soarece de plus, i-a iubit, i-a hranit, le-a aratat piticii de pe pereti si n-a mai plans dupa vaccin, ca nici ei nu plangeau
S-a ales cu doua intepaturi, una cu Priorix si una pentru recoltat analize. E mai sigur asa, nu vreau sa-i dau calciu dupa ureche. A plans, s-a jelit, si i-a trecut la mami in brate O sa facem o vizita si la ortopedul pediatru dupa ce avem rezultatele de la analize. Nu-mi place sternul proeminent, mai bine un control in plus.

Pisi cum e la serviciu? Iti place? lui Matei, ma bucur ca ii ies toti dintisorii, creste in inaltime si alte s-astea

Andruzza hai mai, ca nu suntem specii diferite, si politaii sunt tot oameni...

Caramella Succes cu micuta pepsi cola si cu maniacul si adolescenta rebela

Daria felicitari surioarei tale! Si spor la studiat!

Rp te astept la apelul zilnic, sa fim siguri ca nu ai alunecat iar in butoi!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

rrox3 te rog sa-mi spui mai multe despre acest test. Tavi a facut prima bronsiolita la 2 luni, iar cea mai recenta la sfarsitul lui iulie.Antibiotic i-am dat de fiecare data pt mucozitatile verzi multe si urate care nu se lasau duse cu nimic.Am cumparat de la prima bronsiolita aparat pt aerosoli si i-am facut cu adrenalina primele doua dati, apoi nu a mai mers si i-am facut aerosoli cu ventolin si flixotide. Si tratamentul asta a functionat de vreo 2 ori apoi nimic, am trecut la predninson pastile, a avut si branula de vreo doua ori(i-au facut dexametazona pe vena) iar ultima oara i-a trecut in 3 zile cu flixotide spray.Ti-am expus pe cat de scurt am putut o parte din tratamentele lui, pe langa astea antibiotice la greu: augmentin, ceclor, zinnat cate muuuulte sticle din fiecare. I-am dat si sirolpel antialergic claritine si a luat in vreo doua randuri cate 3 luni de ketof. De asta iti zic ca sunt satula raaaau de bronsiolita si tratamente....si chiar as vrea sa-i fac si eu acest test.Spune-mi te rog ce tratament ai a urmat micuta ta? De ce spui ca prima nu a fost tratata bine si cum ti-ai dat seama ca a facut pneumonie daca nu a facut febra?
Si eu le dau micutilor mei Imunobaby si sirop de catina, dar nu am inceput decat de vreo 2 saptamani, deci e mult prea devreme sa vad rezultate. Astept...

Daria multa bafta si sa nu uiti ca noi suntem aici alaturi de tine si te sustinem!!!!!

Astazi o externeaza pe mama, cred ca m-ati simtit ca sunt mai vesela, analizele sunt bune, mai ramane sa aflam rezultatul la biobsie peste o luna. Doamne ajuta!

Nastasika, mamica de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Daria multa bafta la examen! Sper sa ma tin de promisiune! Tin minte ca asta-vara ziceai ca atunci cand te intorci de la mare, gata, te apuci de scoala si chiar asa ai si facut! Bravo!
Ligia l-as duce eu, da' n-am unde...Mama mea e departe de noi (si oricum lucreaza), iar socrii mei sunt full de treaba acum, pana pe la iarna. Locuiesc la tara si sunt oamenii pamantului. Ar trebui unul sa stea cu Stefan si celalalt sa faca toata treaba si nu prea se poate deocamdata!
Caramella te inteleg perfect! Noroc ca la mine adolescentul nu e rebel - inca !
Imunizarile astea sunt absolut necesare? Stefan nu prea a racit, i-a curs nasul de cateva ori si a facut de doua ori febra panaacum. Oare ar trebui sa-i dau si eu ceva?Nu devine organismul mai sensibil dupa aceea?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, eu nu am facut cometarii la adresa politistilor! De unde ai scos-o? Nici macar nu am spus ca ar fi intelectuali sau mai putin! Arunca o privire la mesajul tau pentru daria.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Scuze, ca in ditamai discutia despre politai, eu vin cu o intrebare despre biberoane....

Noi inca nu am renuntat la biberon ( ca nu vrea domnul) si stiu ca tetina nu mai este indicata la varsta lui, pentru ca poate produce carii...asa ca am hotarat, STOP, si plec la cautat canite( cu toate ca mai avem 4 in dulap- dar nu ii plac).

Am vazut o canita de la Avent, e un pic mai scumpa( aprox. 400 mii) si cum ne trebuie doua( una pentru lapte si alta pentru ceai/ apa) , spuneti-mi, va rog, daca se merita investitia....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput