Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nastasika imi pare rau pentru mama ta. Referitor la intrebarea ta din capitolul precedent, Stefan are (cel putin atat avea acum cateva saptamani) 88 cm. E cam slabanog, de abia are 11 kile da' nici prea mancacios nu e, asa ca...
Coco seamana din ce in ce mai mult cu tine Vladutz. Intr-adevar mi-e dor sa-l vad cu parul lung si carliontat, poate in timp il mai lasi sa creasca. Si are niste ochi superbi!
Daria multa sanatate! Asa cum spuneai tu ca te imita Brien cu discheta demachianta asa face Stefan cand prinde vreun tub de crema... il tine cu dopul in jos si se face ca isi pune in palme...Sau la fel face cand mergem pe afara, eu cu carutul, el pe langa carutz. Tin tot timpul o sticluta de apa jos. Din cand in cand ma pune sa opresc carutul, ia sticla, se face ca ii desface dopul, o duce la gura,apoi o "inchide", o pune la loc si mergem mai departe...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Rrox - admir pozele voastre din Grecia-superbe! Mei, spune-mi si mie -te-ai trezit si ai facut poza aia cu rasaritul? arta fotografica, ce-sa-mai...Inca un talent de-al tau, esti extraordinara Iar Ioana si Mariuca sunt fetele model pe care oricine si le-ar dori!
Auzi- pescarus la ospat- unde erai cand ai pozat-o? iar faza cu setati monitorul sa vedeti Athosul , dragutze, vacanta de vis!

Ellinia-multumim!

Eu nu mai stiu masuratorile la zi, sa vedem cand vine de la plimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Si ca tot veni vorba de masurat, ce inaltime si greutate au baieteii vostrii? Vreau sa stiu pt ca sunt un pic cam obsedata de chestia asta. Eu l-am nascut pe Tavi de 4,400 si 58 cm, si a fost cam grasan de mic. Din pricina asta am avut si problemele cu bronsilita ( de la 2 luni).
Iata cum a evoluat Tavi, grasanul:
-1 luna 5,450kg si 61 cm
-2 luni 6,600kg
-3 luni 7,700kg si 68 cm
-4 luni 8,300kg
-5 luni 9,200kg si 71 cm
-6 luni 9,800kg
-7 luni 10,200kg si 75 cm
-8 luni 10,500 kg
- 10 luni 10,9oo kg
-11 luni 11,200kg
- 1,5 ani 12 kg si 85 cm
Sper ca nu v-am plictisit cu obsesiile mele, dar ce sa faci fiecare mamica cu barzaunii ei...daca fetita mi se pare intotdeauna prea slabanoaga, baietelul mi se pare prea gras, cum o dai tot nu-i bine.

Ajutati-ma va rog, poate imi mai revin si eu cu capu'!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Va multumesc inca o data fetelor pentru vorbele frumoase. Cat de mult conteaza sa te asculte cineva...Mamacita nici nu stii cata dreptate iti dau...

Am vorbit acum cu mama si o parte din analize au iesit bine, ce bine imi pare, nu pot sa spun in cuvinte... nu am inca rezultatele finale, dar cresc sansele sa totul sa fie bine...oricum va tin la curent, deja ma simt mult mai bine cand stiu ca va am alaturi, va multumesc muuuult inca o data!!!!

Nastasika, cu speranta in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

m-ati binedispus de la prima ora. mamacita cu masteratu in putzologie,ligia cu Raducu dansator si cantator in biserica!
nastasika- multa sanatate mamei tale. Va doresc sa se infirme diagnosticul
Brien are 86 cm si 13 kg(cam atat,nu suntem siguri ca nu l-am mai cantarit de ceva vreme)

Multumim pt urarile de sanatate,suntem pe drumul cel bun
Cu scoala,ce sa va spun:astazi aflu data ex,e nebunie din cauza ba a schimbarii ,ba a non-schimbarii legislatiei,a politiei care si-a decalat data de ex etc.
mai,vreau sa va spun ca nu ma dsescurc deloc cu chestionarele. cunosc bine legislatia,n-am gresit niciodata cand m-a intrebat instructorul asa,de verificare,reguli,proritati,semne(ma rog,toate cele).Niciodata. Dar in tampeniile lor de formulari ...ma pierd total. Oricum n-am io o gandire simplista,la mine pe orice se poate face tetrapiloctemie -traiasca filosofia,a doua mea natura, si cum formularile is incalcite si analfabete(de multe ori nu e bun nici acordu' intre sub si predicat,ce sa mai zic de coerenta in eprimare)pur si simplu vad atatea fetsze ale probleme....incat fie nu-mi ajung raspunsurile,fie am de dat explicatii suplimentare in alegerea unui rapuns(care ei il considera corect)- in ideea ca e incomplet si eu l-as fi ales corect doar in situatia in care aparea "daca...."
Nu stiu daca intelegeti ceva din ce va scriu,ideea e ca ma doboiara in lupta chestionarele,cu formularile si variantele care mai mult ma incurca. Cunosc legislatia,dar asta ma da peste cap

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna doamnelor!

In primul rand aseara eram cam terminata si mi-am permis cu prea mare usurintza bancul cela cu o exprimare mai vulgare, sper ca nu am suparat pe nimeni!

Discutia cu putzele vad ca a cam inaintat , incep sa ma rusinez. De masurat nu am de gand sa o masor nici pe a lui Radu si nici pe a lu ta-su. Dna doctor , specialist in domeniu, daca poti sa ne dai niste grafice de crestere a obiectului, acceptam

nastasika, multa sanatate mamei tale si multa putere tzie. Niciodata nu suntem pregatiti pt altfel de vesti, dar cu ajutorul lu D-zeu le trecem pe toate!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coco Multumesc! Pescarusul se ospata in siajul feribotului cu care reveneam pe continent Si erau o gramada de semeni de-ai lui care faceau exact acelasi lucru. Ca sa pozez rasaritul n-a trebuit decat sa fac cativa pasi pana pe plaja, n-a fost mare lucru.
Si eu v-am invidiat la munte, imi lipsesc drumetiile montane Sper sa le reluam cat de curand... daca o sa mai pot sa-mi misc tonele
-ici hippiotului frumos!



Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare, mai venim si noi un pic dupa ce ne-am plimbat pe la mare. a fost frumos dar ne-am imbolnavit si nu ne-a priit deloc. A adus David un virus de la cresa de ne-a pus la colt pe noi doi, pe cumnata si pe strabunica care se chinuie si acum. Asa ca am asteptat, cel putin eu, sa ajung mai repede acasa sa bolesc acasa. La mare a fost fain, cam rece seara si dimineata, am stat doar 3 zile. ne-am plimbat am fost la plaja dar david a stat imbracat ca batea vintul. a mai ramas cu mucisori,am trecut pe lapte de vaca ca nu am gasit lapte Junior prin Mamaia si am renuntat. Vad ca il tolereaza f bine si nu mai are scaune moi absolut deloc, desi maninca prune!!! e o minune ca la fructe tot timpul iesea moale.
Sunt trista sotul pleaca, vesnica poveste, dar mergem inainte. Ce bucuroasa eram acum doua saptamini si acum...mai este un pic si ne vedem de sarbatori.
sper ca sunteti bine, ma apuc sa recuperez in urma....

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by ellinia

Mamacita ti-am vazut pozele! E foarte elegant Alexut! Bravo lui! Sau bravo tie ?



Multumesc

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by nastasika

Si ca tot veni vorba de masurat, ce inaltime si greutate au baieteii vostrii? Vreau sa stiu pt ca sunt un pic cam obsedata de chestia asta. Eu l-am nascut pe Tavi de 4,400 si 58 cm, si a fost cam grasan de mic. Din pricina asta am avut si problemele cu bronsilita ( de la 2 luni).



Cine ti-a spus aberatia asta ca bronsiolita a facut-o din cauza ca a fost grasan?!!!Scuza-ma te rog,dar e una din prostiile medicale majore pe care le-am auzit la viata mea!Copilul e evoluat foarte bine si ar trebui sa fii mandra si sa bagi un flit urias pe barzaunii aia!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput