Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Auoleu, ce ploua! Ce facem azi cu copiii? Cum ii faceti sa nu se plictiseasca in casa? Sunt ingrozita de idee!!!!
nelia, la multi ani, sa fii fericita si implinita! Sanatate multa si noroc!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
La Multi Ani Nelia! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de fete!
Clara- care pulovere croc erau 600, alea puse pe umeras cu bluzitze?
Monu-daca te duci azi, sa-mi zici si mie te rog de preturi la pulovere croc(cu fermoar si gluga)-ca vad ca totusi sunt diferente fatza de bellireclama - reclama mascata i, unde erau 1,1 mil.
Androix-noi folosim bepanthen si cutaden-dar cred ca deja panthenolul si oxidul de Zn le-ai incercat cu celelalte smacoline...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, ajutor, am nevoie de idei sa distrez cumva copilul asta ca sa nu innebunim amandoi in casa!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Nelia, sa ai parte de tot ce iti doresti tu! Multa sanatate tie si familiei, si petrecere frumoasa!

Dap, Baby Expo. Inghesuiala, desi am fost ieri dupa-amiaza pe la 16.00. Preturi maricele, am preferat sa nu cumpar mare lucru, ci sa vizitez mai tarziu magazinele care mi-au placut. Am aflat ca Mariquita are stand in Grand Crangasi, de la Croco am pliant cu adresa, altii pe care i-am gasit interesanti sunt in Sir Militari , unii in Mag. Victoria, iar de la alta firma am luat numarul de telefon - per ansamblu sunt tare multumita ca ii am la indemana. Totul e sa am timp si banuti.

Am gasit Canpol si i-am luat o carticica (110 mii), si am mai dat de o firma care comercializeaza carticele similare (facute in SUA), cam la aceleasi preturi, si am luat una si de-acolo (108 mii).
M-am dus special pentru Canpol si pentru cearceafuri de bumbac cu elastic pe margini, de la Sfinx-Baby - pentru ca pe site nu apareau. S-au scumpit fata de anul trecut (de la 250 la 300 de mii), dar am luat 2 .

Ce mi s-a parut foarte scump: caciulitele, lana cu bumbac, sau doar bumbac, de la 350 in sus - fata de o pereche de pantaloni - la vreo 350-450. La Z preturi mai bune decat la Croco, insa la ultimii am vazut o pereche de pantaloni de fas captusiti superbi cu 800 de mii O sa ma reorientez la TCM, unde am vazut ca au asa ceva, dar la preturi mai rezonabile.

Totusi, m-am aruncat la o pereche de reiati bleu la vreo 450 de mii - de la o firma care nu mai are magazin in Buc (au avut in Amzei dar au renuntat pentru ca sunt chiriile prea mari) si n-am vrut sa pierd ocazia. Pentru orice eventualitate am luat si numarul de telefon al patroanei, pentru ca aveau lucrusoare tare frumoase (mai ales pantaloni evazati ) - iar eu nu stiu cand o sa mai pot ajunge in Niro/Dragonul Rosu.
Ioana, daca nu te superi, pliiiiiz mai explica-mi o data unde e magazinul ala cu body-uri Carter's - din Dragonul Rosu. Saru'mana!

In rest, toate bune in afara de ploaia de-afara Maine mergem (musai) la munte, la Paltinu...sa ne aniversam. Ufff, sper sa stea ploaia pana atunci.

@later edit: daca va intereseaza:
In perioada 21 - 24 Septembrie 2006, Romexpo organizeaza 2 targuri, la cel de cosmetice se pot si cumpara diverse produse destul de bune la preturi acceptabile. Am fost eu anul trecut si a fost interesant.
1. Cosmetics Beauty Hair - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, editia a 12 - a

2. Modexpo - expozitie internationala de tesaturi, textile, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, editia a 10 - a
- eveniment complex, de referinta pentru piata romaneasca a modei, eveniment organizat in pavilioanele 2, 16, 17 si 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Androix, felicitari pentru studenteala.. Esti tare mai!

Azi Alex mi-a facut kk diaree cu un miros acid.. Dar asa din se senin. Si l-am trecut pe ceai de menta rapid... Cine stie de la ce-o mai fi fost. Si mie mi-a iesit o bubita pe buza de sus... Zici ca sunt negresa din aia cu buze mari...

Nelia! . Sa fii iubita si fericita!

Iar cu fisierele care ne vin pe adresa comuna, da, se tin o vreme si apoi le stergem...

Mia ziceti adrese de mail ca sa va trimit invitatie pentru grup!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mai fetelor, da' chiar asa...ce rau v-am facut sa ma banuiti ??? in momentul asta ar fi bomboana de pe coliva, nu altceva!
e adevarat ca mi-as mai dori un piticel dar zau ca nu e cazul!
by the way, pe 20 a nascut prietena mea un baietel...am fost la spital sa-l vedem...doamne cat sunt de mici si de draguti! acolo am nascut-o si eu pe Alyssa si m-a luat cu frisoane cand am intrat in salon iar cand i-am vazut pe mititei insirati in fata geamului la nursery m-am topit!
Cu intarziere LA MULTI ANI, SIMONA!
pentru azi LA MULTI ANI, NELIA!
si maine LA MULTI ANI, LOREEN!
SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IUBITE!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tot eu...Alyssa are febra!
nu e mare, 37.4 deocamdata si sper sa nu-i mai creasca! inca mai sunt socata de cand a facut 40-40.2 aproape o saptamana, am imbatranit atunci cu 20 de ani!
banuiesc ca e vaccinul ROR + Varicela facut pe 20, au zis ca poate avea reactii intrea ziua 5-20 dar e prea devreme, alte semne nu are decat o miorlaiala insuportabila. of biata pitik...n-a trecut nici o luna de la ultima bolesnita si pac, alta!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix cu mii de scuze FELICITARI PENTRU STUDENTIE! sa iei toate examenele si sa termini cu brio.
Tdi sanatate Alyssiei.

Multumiri pentru prezentarile de la Baby expo.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Nelia! Sa fi fericita, sa te bucuri de familia minunata pe care o ai in fiecare clipa, sa ajungi undeva departe, sa te simti implinita pe plan profesional ca si pe cel familial!

Androix, felicitari pentru noul statut, esti pusa pe fapte mari sa inteleg!

Pisik si Newmami - e minunat ce povestesti voi despre Daycare. E grozav ca exista astfel de locuri, aici nu stiu daca s-a gandit cineva sa faca lucrul asta desi ma indoiesc ca ar fi exact ca acolo daca ar exista... si asta din cauza atitudinii angajatilor. Eu asta am apreciat cel mai mult in State, faptul ca oamenii sunt dedicati slujbei pe care o au, nu mi s-a intamplat niciodata sa merg undeva si sa nu fiu tratata cu respect.

Chris
, daca gasesti caciulite frumoase la pret rezonabil te rog mult, spune-mi si mie. Eu tot caut si nu gasesc nimic. Are si capul mic -zic eu, ca tot ce am gasit frumos ii intra pe cap pana la gat!

Teddy, stai linistita ca daca e reactie la vaccin e imposibil sa mai treci prin ce-ai trecut data trecuta!

De cand s-a trezit Maya a varsat de vre-o cinci-sase ori! Nu a baut decat ceai pana la ora asta! Nu stiu de la ce poate fi.... ea e bine daca te uiti le ea, alearga prin casa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. I-am dat in continuare antibioticul si vreau sa-i mai dau pana sambata, poate chiar e vorba de un virus... Nu stiu daca sa ma duc din nou la dr. sau sa astept sa vad cum evolueaza...

Eu nu am ajuns la Baby Expo si nici nu am de gand sa ajung. Vreau sa fac o comanda pe net si sa-l rog pe nasul Mayei sa-mi trimita colet din State. Am vazut body-uri de la Carter's si de la Gerber cu 9$ un pachet de cinci bucati. Prefer asa, mai ales ca avem de facut si o gramada de cumparaturi pentru samburel!
Plus ca ieri am trecut pe la prietena mea, cea care are fetita de trei luni si 9.5kg, si ne-am ales cu o gramada de hainute noi noute, aduse din Germania, hainute care fetitei ei nu-i vin , in schimb pe Maya o incap la fix! Ne-am ales cu vre-o trei perechi de blugi, plovarase, camasute, si cateva body-uri! Nu e culmea? In loc sa-i dam noi hainute, primim de la bebei mai mici. Fetita ei e grasutza bine, eu nu m-am incumetat sa o iau in brate, are capul mult mai mare decat al Mayei si are funduletul si picoarele triplu cel putin!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI NELIA! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-ti implinesti toate dorintele!
LA MULTI ANI SIMONA! Si ca sa ma ierti ca n-am facut urarea la timp.
Androix, felicitari ptr facultate si multa bafta! Te admir ptr curaj- copil, scoala, burtica...BRAVO!
Flori, apropos de Daycare, exista ceva asemanator si la noi, am vizitat recent o cresa-gradinita, Happy Kids se cheama, dar e cam mult ptr posibilitatile noastre - 5 mil/luna+80 mii/zi masa= aprox.7 mil+transport optional
Sunt pe fuga acum, asa ca va pup pe toate si spera sa mai revin azi, ca mai am cate ceva de zis.
Cine-o mai fi cu burtik?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput