Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
A fost ziua unui coleg si a facut comanda la un restaurant chinezesc si am mancat de imi pocnesc puricii pe burta
Se duc naibii kilele mele pierdute 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Am terminat de bagat casa-n geamnatane...ma ia cu goraza cand ma gandesc ca sigur am uitat ceva acasa,care imi va trebui in mod imperios,dar ma consolez cu gandul c anu ma duc la Dalga si ca Sibiul este totusi oras...
Da a trebuit sa renunt la tarc si ca atare Delia va dormi cu noi 10 nopti...adica suficient timp pentru un invat ...vai de curu meu cand va trebui sa o dezvat...desi si acuma teoretic doarme cu mine,pana adoarme ea si apoi o mut in camera ei...
In rest sunt atata de obosita de nu mai stiu unde sa ma asez...o sa ma odihnesc maine pe masina,daca ma lasa Delia...![]()
Chris,Adina in Bucuresti preturile la coccodrillo au adaos inclus de 100% ca doar importatoarea tre sa faca si ea bani...la noi preturile sunt mai mici la Cta cu adaos de pana la 70 % iar la Mangalia pana la 50...insa eu dau pentru ca stiu cum este calitatea lor...daca nu am spalat vara asta la ele de le-au gasit toate alea si zau daca s-a desirat una sau s-a decolorat...
Preturile la pulovere erau de la mariquita...insa nu cred ca la cocco sa fie mai jos...
Monu pup frumusica bolnavioara si sper pe cand mai intru sa aud numa de bine...
Florentina poate bebe strumf sa-si fi miscat pozitia corpului de s-a miscat atata...
Apropo de cochetareala...mi-a casunat acuma sa-mi pun unghii false portelanate...m-a tot imbiat manichiurista mea si parca mi-ar surande ideea,desi nu ma vad cu catalige in loc de unghii,insa imi place cum arata ele...cu french permanent...
Elisor da nici sa nu-ti inchipui ca eu ma chinui sa o calmez pe Delia...nu citisem ce-ai spus ca ai gasit in Carefour,dar la mine functioneaza la ambele fete tactica cu indiferenta...eu o vad pe Delia cum se chinuie sa planga,strange din ochi si se smiorcaie a jale,uneori tipa ca disperata... ma mir ca nu raguseste...oricum nu cedez deloc in fatza lor spre disperarea lui barbate-miu si a vecinilor...
Fetelor sa va uitati si pentru mine la Baby expo...cred ca targul din primavara nu-l ratez pentru nimic in lume...ca deja prea imi ploua in gura dupa cascat ochi la tzoale si jucarii...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
La multi ani ! Simona, sa fii fericita, sanatoasa si voioasa, noroc in viatza si in familia ta
Ioana si a mea maninca de peste tot, ca eu sint batuta-n cap, am lasat-o libera sa manince din natura la alegere
, n-am vrut s-o invatz prea sclifosita, dar... bintuia virusul in zona Iasului de asta l-a prins din zbor. Acum vad ca bintuia si aici, vecina mea a suferit de acelasi virus, luni aceleasi simptome le-a avut si sotzul. Deci... virusul e de vina, de la Romania niste persoane m-au dezamagit, ca mie tzarishoara noastra imi place asha cum e.
Ca vorbitzi de pretzuri, eu am dat pe o gecutza a Isei la Iasi, 700.000 de lei, noroc ca-i mai mare si o poarta si la anul, flanelutze pentru iarna, erau la reducere un milion si ceva
, de aia prefer sa cumpar de aici, ca sint mai ieftine.
Monu sanatate multa, asta-i virusul de care spuneam eu, face kk mushtar si puteeeeee, iar dupa aia o sa faca "pirtzuri" si alea rau mirositoare.
Florentina si a mea arunca tot din picioare, papucei, ciorapei, asha ca acum are ciupicei impletitzi si legatzi de picioare, vad ca astia ii plac, oare din cauza ca i-a primit cadou de la o fetitza ? ![]()

OlgaTarziu spune:
La multi ani, Simona!
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
simona_filipas spune:

Toata lumea este invitata la o felie de
,
,
,
si orice altceva doriti.Prezenta obligatorie.
Multumesc pentru urari. Asemenea ca doresc si voua.
Dragos mai nou e frate geaman cu Bin Laden asa ca v-am spus cam tot. Este in plina eruptie de masele, canin si nici eu nu mai stiu ce-i iese dar nu-i mai iese. Asa ca-i toata ziua marait, nervos, agitat, nu are rabdare nici sa se joace si cu greu reusesc sa-i intru-n voie. Binenteles ca sunt zile cand nici macar nu apuc sa citesc daramite sa va mai si scriu dar sper ca intr-o zi sa apuc sa o fac si pe asta pe indelete.
Va multumesc inca o data pentru urari si va pupam pe toate.
Simona si Dragos Octavian
Danelutza spune:
... eu m-am prezentat, beau intii o cafea iar dupa aia restul si...
la dans
Pupici dintzosului urlator 

lucas spune:
salutare
baby expo se deschide la 10.00, miine. eu nu stiu daca ajung dimineata ca am neste intilniri.daca ajungi Adina poate ne povestesti. vineri dupa prinz cred ca ma duc.
in sfirsit am ajuns si eu ieri la vopsit si tuns.
cind am ajuns acasa fi-miu s-a uitat fix 30 de sec dupa care a intors spatele si nici ca s-a mai uitat la mine. dupa ceva timp l-a luat tati in brate: " e mami, nu te speria!!!!"

, dupa care mi-a ars o palma peste fatza zdravana sa imi bag mintile in cap altadata cind vreau sa ma mai maimutaresc cu vopsit si tuns.
a revenit la sentimente mai bune cind i-a fost somn, ca de obicei!!!
Gustasuper tare fatza!! cred ca mosii aia erau fericiti, cine stie de cind nu au mai vazut bikini la fatza, ca s-or fi saturat de balsoi chilotu'. Sutien, cred ca nici macar in visele cele mai frumoase. cum sa nu se bucure!!!
tdi cum a fost petrecerea??? ce a zis sotu. tot cu virf si indesat????
loreen ai rezolvat cu laptele? sa ai drum bun. da pleci cu fetele amindoua?? si cu scoala? la multi ani pentru simbata, ca cine stie pe unde oi umbla.
Simona LA MULTI ANI!!!
acum m-am prins ca sunt si datele de nastere afisate
cu adresa aia pe yahoocu cum se .... ca sa zic asa?
sa va povestesc ce s-a intimplat ieri la coafor, am ris acasa cu lacrimi, da, e cam of topic. sa ma scuzati, da ma framinta.
mai intii o mica istorie: am 2 colegi de facultate (un el si o ea), s-au casatorit foarte repede si au facut si un copil. ok, acu 1 an cind baiatul a facut 18 ani si a plecat la facultate ei au hotarit sa se desparta. toate bune si frumoase. el in vara asta s-a recasatorit cu o don'soara de 23 de ani. noi am ramas amici ca sa zic asa, si cu el si cu ea, mai tineam legatura, povesteam, bla, bla.
ieri la coafor cind sa intru se opreste linga mine o masina bengoasa, si coboara exact el din masina. el cu noua nevasta care se ducea la acelasi coafor ca si mine, am facut noi cunostinta, fata intra, eu ramin cu el, mai ridem povestim o clipa si apoi intru.
retineti ca eu pe fata asta nu o vazusem in viata mea. si dupa ce ne pune vopseaua, stateam pe 2 scaune alaturate. eu, ca sa fac conversatie cu ea, o intreb: si nunta cum a fost, timp frumos bla,bla. ea raspunde: "DRAGA, a fost foarte bine, dar stii e cam greu cu Dan (colegul meu) sincera sa fiu, ca tu il stii mai demult, am probleme cu el la pat"
EU am cascat niste ochi interzisa: una ca era prima data cind o vedeam pe fata si a doua: cum adica il stiu mai demult si ce legatura are cu patu!!!!
ei, bine, dragelor, si 10 min. mi-a explicat cam ce si cum, de nu mai aveam aer.
ACUM va intreb si pe voi, sunt oare hoasca batrina? peste masura??? si nu mai inteleg eu cam cum e in ziua de azi? da frate, daca ma vezi in vietisoara ta pentru prima oara, intr-un loc public, trebuie sa-mi explici chiar in detaliu, viata ....intima?
azi colegul meu ma suna si ma intreaba ce parere am de nevasta-sa, i-am zis sincer ca nu mi-am format-o inca, da stiu cum sta cu sexu'
scuze inca odata, dar v-am zis ma framinta!!!
Ada_74 spune:
Repede ca plec acasa, dar nu m-am putut abtine sa nu intru putin
Androix, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un bb sanatos si cat mai cuminte!
Simona, La multi ani si sa ai parte numai de fericire si bucurii.
Lucas, m-am tavalit pe jos de ras. Replica ta de final a fost DE MILIOAAAAANE !!
Va pup
Lili
robotzica cucului spune:
Mare-i gradina lui Dumnezeu!
Tocmai am citit postarea ta, Lucas, si m-am cam socat si eu. Dar poate ca asa ii trebuie tipului, daca isi ia asemenea nevasta "cruda"...
Nu e nici pe departe acelasi lucru, dar totusi apropos de "cunoscutul" respectivului, sa va spun ce mi s-a intamplat mie acum vreo 3 ani.
Eram relativ proaspat emigrata in Canada si am ajuns sa fiu angajata de o mini-companie la care lucra un fost coleg de-al meu de la politehnica din Bucuresti. Lucrasem ani de zile la aceeasi catedra, aveam o parere f buna unul despre altul, dar mai mult indirect. Adica fiecare il stia pe profesorul batran al celuilalt, cu care ne facusem fiecare cate un doctorat, stiam ca sunt persoane pretentioase si dificile, deci asta era un fel de garantie ca suntem oameni seriosi.
Proaspat angajata, sigur si cu ceva bune referinte de la colegul Florin, ma prezint la lucru si ne intalnim. Ne pupam, romaneste, in vazul tuturor - nu ne vazusem demult. El emigrase cu un an inaintea mea, mai vorbisem doar un pic la telefon intre timp.
Peste cateva zile, partenerul boss-ului initiaza o conversatie foarte friendly cu mine - despre Ro, frati, surori, copii (eu n-aveam, el avea 4). Si apoi, asa, en passant, ma intreaba "how well" il cunosteam pe Florin. Am zis ca am lucrat x ani in acelasi departament. "How about his wife?" Pe fata aceea nu o cunoscusem inca, asa ca am zis ca n-o stiu. Expresia de pe fata tipului a fost ceva gen "I knew it!", parca i-as fi confirmat banuielile.
M-a obsedat multa vreme discutia asta. Mai ales intr-o limba straina, ai de multe ori senzatia ca nu prinzi toate nuantele, si nici nu poti reda intocmai tot ce ai vrea. Ulterior ne-am amuzat tare pe tema asta, eu, Florin, nevasta lui si sotul meu, si inca mai chicotim cand ajungem sa dam referinte unul despre altul si spunem ca ne stim "bine".
In alta ordine de idei, sa stiti ca sunt actualmente jobless. Caut-caut-caut. Ma simt cand up, cand down, si sunt foarte des smiorcaicioasa. Urat din partea mea, nu reusesc sa ma mobilizez cum ar trebui.
V-am pupat.
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
OlgaTarziu spune:
Salut fetelor.
Bine ai venit robotico! Am intrebat de tine pe aici de cateva ori... Chiar ma gandeam ce faci. Lasa nu mai plange ca si eu sunt in buda cu jobul. Nici nu-mi vine sa ma gandesc ce voi face si habar nu am de unde s-o apuc. Eu sincer tare as vrea sa castige sotul meu o gramada sa-mi permit sa stau acasa si sa mai fac un bb.
Simona sa ai putere fata ca mai tine putin faza cu dintii. Cred ca te urci pe pereti dar asta e. Unii au noroc de copii la care nici nu stiu cand le-a mai iesit cate unul . La Tony a duret 3 luni pana a scas 2 masele si 2 canini si e tot vanat in gura. Merci de praji.
mstroie pe unde esti? Ce face uriasul meu preferat? Presupun ca si la voi e rau din moment ce nu ai mai scris. Te pup.
iuliana, tamar, blackpanterro unde sunteti?
Aseara a venit Paul a lui KittyB. Abia astept sa aflu detalii ale intalnirii si sa-l vad cat de mare si frumos s-a facut. Cred ca a fost un moment super emotionant.
Am sunat-o pe newmami saptamana trecuta. De abia vorbea saraca. Era foarte ragusita, trecuse printr-o raceala horor. Era suparata ca Patrick a facut iar infectie la urechiusa si a fost bolnavior, si a mancat rau. Sper sa se faca amandoi bine curand. Plus ca zicea ca e super ocupata la serviciu ca nici nu mai stie cum o cheama. Va pupa pe toate.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-