Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Felicitari CHRISTIAN de-acu' o s-o alergi pe mami!
Androix - BRAVA! mult succes cu facultatea...o sa fii o studenta cu burtik, ce frumos! io ma ofer sa te ajut la italiana daca ai bisogno!

Alyssa acum e mai bine, are 37.1 dar am ajuns pana la 39! mai era si pleostita si plangea speriata de-am crezut ca mor de inima! Intrebare: copilasii care au facut vaccinul ROR (eventual si cel contra vaicelei) ce reactii au avut si cand? plizzzz
mi-au spus ca s-ar putea sa aiba reactii (febra, pete, glande ingrosate) dupa a 5a zi de la administrare...la noi n-au trecut nici 3! o fi normal?

Album Alyssa

Mergi la inceput

...si inca ceva... in timpul febrei avea unul dintre obrajori foarte rosu si cald!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Denisa, scuze, am scris numele puisorului tau cu "h"! ups

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Teddy noi azi dimineata am facut vaccinul ROR si ne-a zis sa-l urmarim azi de febra, apoi pot sa apara ceva reactii peste fix o saptamina sau 14 zile. Chiar si pete pe piele, tuse, febra.
Sper sa fie totul ok cu micutza ta. Multa sanatate.
Completez cu un subiect de pe forum referitor la reactiile dupa vaccin: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30721#449520

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, sarcina usoara si bb sanatos! Felicitari si pt.facultate!

La multi ani Simona! La multi ani Nelia! La multi ani Loreen!

Felicitari Cristian pentru primii pasi!

Nu am priceput eu ce si cum, dar explicati-mi is mie ce e cu contul comun. Adica, poate imi trimiteti si mie o parola. Multumesc.

Eu sunt tot f. ocupata, MAria ainceput gradinita si odata cu asta si grijile mele

Stefan e tare nazdravan, face o groaza de prostii. Face progrese in ceea ce priveste vocabularul. Spune f. multe cuvinte, si incearca si ceva propozitii. Cu somnul sta destul de prost, se trezeste de cateva ori pe noapte, vine la noi in pat... iar dimineata se trezeste la 6 .

Cam atata, pe scurt, despre noi.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tdi al meu a facut reactie a doua zi. Sunt convinsa ca a facut febra un amarat de 37, 5 din cauza ca era si putin racit si mai sunt si dintii. Si mentionez ca nu a facut asta la nici un vaccin pana la varicela. Oricum a trecut intr-o zi.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Multumesc Maysa! sanatate si voua si sa nu faceti reactii!
noi suntem tare ghinionisti la capitolul asta, la toate a facut mai mult sau mai putin nasol!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Olga!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gusta, e posibil sa planga si pentru ca nu e obisnuita cu camera. Ar fi prea mult pentru ea sa doarma singura intr-o camera noua! Pune-i ceva sa o atraga, o lampita draguta, ceva colaje pe pereti... da-i un pic de timp!

Denisa, felicitari pentru primii pasi ai lui Cristian!

OlgaT, hai ca desi a venit toamna, a inceput sa rasara soarele la voi pe strada! Sa dea Domnu' sa o tina Tony tot asa sa-si revina cu somnul si mai ales sa nu mai aibe probleme cu sanatatea!

Teddy, ce face Alyssa? I-a scazut febra?

Iar referitor la misterioasa din grupul nostru, si eu zic ca-i vorba de Kitty_b! Cine va dezlega misterul?

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, noi am facut ROR si am asteptat o luna incheiata reactii la el. Am avut mare noroc si Alexia nu a avut nimic. Nici macar o febra mica.

Am fost la baby expo
Fran am vazut pulover cu fermoar si gluga in jur de 800.000 lei.
Per total - marfa pentru toate buzunarele si toate gusturile. Unele cam scumpe dar ... unele chiar merita. Mie mi s-au parut unele haine chiar urate pentru niste copii mici care ar trebui imbracati cu haien in culori vii si vesele.
Body-uri - merita vazute cele de la Primii pasi, Unikid ca mi s-au parut mai accesibile la pret.
Caciulitze - si mai scumpe si mai ieftine. Ai de unde alege.
Incaltaminte - cam scumpa.
Bluze mai grosute - slab, slab si urate. Am preferat 2 mai scumpe dar mai rezistente si mai vesele.
Salopeta - am luat plasa cu Paxul ca nu aveau azi nimik. Asa ca prefer sa iau de Crocco.
Sosete si ciorapi - ai de unde alege. Chiar si de la Crocco.
Manusi - faine de la Z cu 50.000 ROL!
Carti - nu mia-u placut.
Am vazut pelerina de ploaie la pretul de 500.000!!!! Mi se pare cam mult.

Maine mai dau o tura cu Alexia sa probam botosei si caciulite si sa ii iau salopeta.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput