Gradinita pentru pitic

Gradinita pentru pitic | Autor: Lilisor

Link direct la acest mesaj

Buna mamicutelor,

Sint nou venita (in forum), ca altfel am ceva experienta, "piticul" meu Horia avind 3 ani si 7 luni acum. As vrea sa ma ajutati cu ceva detalii despre o gradinita privata buna in zona Piata Domenii, 1Mai, Herastrau. Locuiesc de putina vreme in zona si nu prea cunosc imprejurimile. Avem nevoie de program scurt, ca avem o bona interna care se ocupa de Horicel-soricel.
Chiar daca subiectul nu este nou, poate ma puteti ajuta, ca a cam intrat timpul la apa si vrem sa mergem la gradinita cel mai tirziu in toamna.

Mersic tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Ti-as recomanda gradinita la care e fetita mea acum dar am auzit ca s-ar putea desfiinta din toamna si atunci ma regasesc in aceeasi situatie cu tine. Am gasit gradinita Speranta, pe str. Elena Clucereasa, auzisem ca ar fi destul de buna, numai ca asta se intimpla demult, pe atunci nu ma interesau inca gradinitele. Daca afli ceva de vreo gradinita privata buna in zona te rog sa ma tii si pe mine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilisor spune:

Am vazut o gradinita pe str. Clucerului 43, intr-o casa mare, luminoasa, are si curte unde am inteles ca urmau sa instaleze un tobogan si leagane. Educatoarea era tinara si foarte draguta. Sa nu uit ce este mai important: nu sint decit 8-10 copii. La gradinita Speranta, pe care am vizionat-o sint vreo 20-22 intr-un spatiu mult mai mic decit cel de pe Clucerului si cu o curte infima. Ca sa nu mai spun de mobilierul cam ... necajit. Noi (eu si Horia) ne propunem de vreo doua saptamini o vizionare in doi pe Clucerului, dar poate reusim saptamina aceasta. Vreau sa o vada si Horia si sa vad si reactia lui. Am uitat, au si medic pediatru permanent pe Clucerului. Pare OK. Te tinem la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Lilisor,

spune-mi te rog e gradinita privata sau de stat cea de pe Elena Clucereasa? Ce program are: scurt sa prelungit?

Multumesc.
Adriana

Mergi la inceput

Privata. 90 USD/luna - program scurt, cel lung nu mai retin. Pe noi ne interesa doar varianta cu program scurt.

Mergi la inceput

Lilisor, gradi din Clucerului 43 e cu limba germana? Eu am vizitat-o anul trecut, cred ca e vorba despre aceeasi dar era o educatoare in virsta si care mi s-a parut f dura, nu cred ca Catinca s-ar fi inteles cu ea. Daca zici ca acum e o tipa tinara ar fi super! Cit e taxa la programul scurt aici? Multam de informatii...daca se desfiinteaza gradi unde e Catinca acum poate piticii vor fi colegi!

Mergi la inceput

Imi cer scuze pentru eroare. Pretul pe care l-am dat era pentru gradinita din Clucerului, nu din Elena Clucereasa. In Elena Clucereasa lucrurile erau tragice: 180 USD program scurt, cel lung (care, din fericire, nu ne interesa) nici nu vreau sa ma gindesc cit era!
Cit despre limba germana, nu mai retin exact, dar revin cu detalii cit de curind. M-as bucura sa ne intilnim cu piticii acolo. Pupici.

Mergi la inceput

Pentru Diana
Pina la 5 ani fac engleza in fiecare zi, iar de la 5 ani fac si germana. Lui Horia i-a placut, asa ca cel mai probabil aceasta va fi viitoarea noastra gradinita. Am mai gasit una, pe str. Docentilor, nr. 3, tel. 2225883, pe Kisseleff, in spatele hotelului Triumf, dar nu am vazut-o inca.

Mergi la inceput

Multumesc mult Lilisor pentru informatii. Gradi de pe Docentilor e de stat sau particulara? Eu stiu una de stat, in spatele hotelului Triumf, care era f aglomerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Diana,

spune-mi te rog ce mai stii tu despre gradinita de pe Docentilor. Aglomerata, in ce sens? Cati copii in grupa? Mie mi-a produs o impresie bunicica.

Multumesc mult.

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, erau in jur de 20-25 de copii in grupa. O colega de-a mea a vizitat-o si i s-a parut in regula, curata, ordine si la bucatarie...Dar, la momentul in care ma interesa pe mine se cerea "cotizatie" grasa la directoare(nu stiu exact la cit se ridica, sotul meu a zis ca mai bine o dam la gradi privata decit sa dam spaga), dar acum am auzit ca s-ar fi schimbat conducerea, in sensul ca anul trecut i s-a organizat un flagrant directoarei respective, presupun ca e mai bine.
Mai e o gradi de stat bunicica in zona, in curtea scolii de pe str. Petofi ( de fapt la intersectia Petofi-Docentilor), o stii?

Mergi la inceput