Trebuie sa ma duc la o nunta acusik.. si disponibila e o rokie neagra, simpla, pana la genunchi, cu bretelute subtiri, din dantela. E frumoasa nu zic nu, dar asa simpla pare cam banala. Imi poate da cineva o idee cu ce s-ar putea accesoriza? Ma refer la orice..coliere, saten, ceva cusut/brodat pe ea..nu stiu..orice..
Multumesc anticipat!
daca rochia este banala merge un colier de diamante chic
http://www.natalia-diamonds.com/Diamond-Necklaces/Diamond-Necklace_ItemTag_DN-008.aspx
cred ca ar fi indicat sa mergi cu ea la un croitor, si sa aplici ceva pe ea ( nu stiu cum arata..rochia)
daca totusi rochia ti se pare mai bine sa o lasi ca atare iti poti lua niste margele - cercei de culori mai tari , eventual un set
niste sandale care sa nu fie negre ..
Perle, si doar perle! E elegant, simplu, chic, select si stilat!
Parerea mea!
Kya - viitoare mamica in asteptare
Eu am fost la un botez imbracata intr-o rochie neagra simpla. Peste, aveam o bluzita scurta din dantela neagra cu 3 fundite din saten negru la spate. Iar la gat, in urechi si pe mana aveam un set foarte fin, si vine cam asa : lantul din aur alb subtire pe el o steluta din diamante cu o perla gri inauntru, cerceii si inelul la fel - steluta cu perla gri inauntru. Bine, setul l-am imprumutat la cumnata mea care se poate lauda cu o colectie mare de bijuterii. Insa am vrut sa-ti sugerez o idee. Poti opta pt ceva asemanator dintr-un magazin de bijuterii (gen Meli-Melo). Nu te-as sfatui sa-ti pui la o nunta accesorii multe si mari.
Bafta
39 + 
pozele noastre
perle sau argint/aur alb. cele mai bune alegeri dupa parerea mea.
da' nici diamantele lui Guestus n-ar fi rele....deloc!![]()
Roxana
Daca te carcetrizeaza, poti sa incerci niste acesorii mai evidente, musai asortate cu pantofii. Merge de minune rosu/grena, eventual niste margele mai mari.
Uite www.melimelo.ro/bijuterii_fantezie/coliere.htm" target="_blank">aici niste idei. Sau www.tria-alfa.ro/romana.html" target="_blank">aici.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé