MONITORUL OFICIAL, help!
promit ca e ultima data cand cer serviciul asta, dar data trecuta au fost cateva fete foarte, foarte prompte..si le multumesc din nou!
as avea nevoie de urmatoarele articole, din MO de azi:
1.128. Ordin al ministrului sănătății publice privind stabilirea cuantumului taxei pentru participarea la concursul de rezidențiat în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 19 noiembrie 2006
1.129. Ordin al ministrului sănătății publice privind aprobarea Metodologiei pentru desfășurarea concursului de rezidențiat în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 19 noiembrie 2006
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Raspunsuri
Soleil spune:
Io am vrut, da' n-am putut . Numa' maine am monitorul de azi... Mai ai putintica rabdare?
megbeng spune:
da, cum sa nu! e e bai pana maine! mii de multumiri, soleil!
vine bebe!
pd spune:
Si eu tot maine pot, daca nu reuseste Soleil te ajut eu.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
megbeng spune:
multumesc, o sa incerc sa am rabdare pana maine !!
vine bebe!
sanziana72 spune:
Incearca si aici:
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame
Nu stiu daca au ultimele zile publicate, dar au si articole din Monitorul Oficial.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
megbeng spune:
ok..am venit de la licenta! azi stau non-stop pe forum sa astept monitorul!
sanziana, mersi de link...acolo sunt doar titlurile , nu si continutul articolelor..sau cel putin nu ce ma intereseaza pe mine.
dar astept..si multumesc mult fetelor care au promis ca mi-l trimit azi
vine bebe!
Soleil spune:
Nu te-am uitat - de azi-dimineata frec prg de legislatie si inca nu mi-au trimis actualizarile de ieri
Soleil spune:
No' gata, te-am rezolvat, sa-ti fie de bine!
Si bafta sa-ti dea Dumnezeu!
megbeng spune:
soleil, am primit "dokomentele"..mii de multumiri!
vine bebe!
Alé spune:
Meg, data viitoare cind ai nevoie de ceva urgent, ca am inteles ca esti clienta fidela la MO , da un PM sau un mail sau ce vrei tu si ti le furnizez instant.
Lucrez la sursa
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé