Buna,
Se duce cineva la dna doc homeopat Luminita Vladutu? Daca da, va rog frumos imi spuneti si mie adresa cabinetului si un numar de telefon si daca se poate si niste pararei...
Multumesc frumos,
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Mada,
esti cumva trimisa d dl dr.Tutunaru?
E destul d intortocheat de ajuns.Ideea este sa ajungi la statia de metrou Gorjului,dupa acre tb sa o iei pe o stada f lunga care incepe un pic inainte de statia de metrou(adica e pozitionata spre Lujerului,nu spre Pacii).Mergi pina in capatul strazii(e lungaaaaaaaaa)si inainte de a ajunge in capat unde se intersecteaza cu alta strada si unde sunt si ceva magazine,un cabinet de stomato ,parca si-un coafor,vor fi pe stg blocuri cu 4 etaje.Acolo in ultimul bloc la sc A sta doctorita la parter.Scuze ca nu pot sa-ti dau date concrete cum ar fi numele strazii sau nr.blocului pt ca nu am la mine edresa completa.
Iti pot da nr de telefon sa suni si iti va explica f clar d-na dr cum ajungi.
0721 205 050
Mie mi-a placut.Am fost acum o luna,din pacate nu pot ajunge decit sapt viitoare pt continuarea tratamentuluyi(mai am pt vreo 2 zile)si o sa am o pauza de vreo 3 zile pina ajung.
Eu ma duc pt ca nu ovulez deloc.
Dupa prima luna de trat,azi sunt z 13,mi-am facut test de ovulatie care a iesit ff pronuntat.Nu stiu ce sa zic,sa fi fost asa de simplu.Mi-ar palcea.
Twe pup si-ti mai scriu de acasa ca acum tre sa plec de la serv!
O zi buna
TEO
Multumesc mult Teo!!!
Mult succes cu tratamentul.
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”