Chisturi ovariene
Raspunsuri - Pagina 2
ondrio spune:
cam cate zile va intariza ciclul,ca eu sunt disperata,au trecut 12 zile,iau si tratament de 6,dar nimic?Si nu ma dor ovarele,doar in timpul menstruatiei am sangerare abundenta si dureri mari,dar in rest..nu.
bamboo spune:
pt chisturi ovariene poti bea ceai de coada calului. este antiinflamator. se beau 3 cani pe zi, imainte de fiecare masa. este destul de rau la gust, dar cu putina lamaie merge. sanatate si sa scapi de chisturi!
Kerstin spune:
Tratament naturist pt. chisturi: tinctura de muguri de zmeur 25 pic /3ori /zi + elixir din fructe de soc 50 pic 3ori/zi!
Succes
grati.ela spune:
Eu am pierdut o sarcina in aprilie si la acel moment nu aveam nici un chist; la fel la inceputul lui mai la controlul postcuretaj. Acum doua zile am facut o eco generala si m-am trezit cu un chist de 4cm pe ovarul stg si un polip colesterolic de 3mm pe colecist. Eu sper sa raman insarcinata si sa scap de guguloi ca de polip am inteles ca n-am sanse.
andreea16nov spune:
si eu mi-am facut analize si mi s-a spus ca am ovare polichistice. acum am o intrebare din cauza acestei probleme e posibil sa nu ramai insarcinata? de 4 ani de can fac dragoste cu prietenul meu nu am ramas niciodata. pot avea alta problema? toate analizele la sange sunt ok. aveti idee ce poate fi?
andreea16nov spune:
am ciclul neregulat imi intarzie mult ba nu vine, si de fiecare data cand imi vine am dureri ingrozitoare de spate si de burta sau ovare. cateodata ma tine 3 zile alta data 10....
Maria22 spune:
La 17 ani am descoperit prima oara ca aveam ovare poli-chistice. Am fost la un endocrinolog si mi-a dat un tratament cu anticonceptionale Diane...dupa vreo cateva luni bune de tratament mi-au trecut chisturile...
Insa dupa vreo 1-2 ani au reaparut. Iar am facut tratament si iar au disparut.
Si tinand-o tot asa...ba aveam chisturi..luam anticonceptionale si dupa un timp dispareau...am inceput sa am probleme cu sanii. In concluzie (din cate mi-au spus doctorii) am facut mastoza chistica..si ca am o dereglare hormonala. Am fost iar la un endocrinolog si mi-a dat sa iau Dufaston (mai precis: hormoni). Trebuia sa fac tratamentul 6 luni de zile, insa am facut doar 4. Nu mi-a priit deloc...pur si simplu ma umplusem de cosuri (mai rau decat la adolescentii la pubertate)...si nici chistuletele de la san nu au disparut. Am fost si la ginecolog si a zis ca nu e nimic grav ce am la san...si mi-a dat alti hormoni sa iau...tratament pe care insa nu am vrut sa-l mai fac. Ce naiba...atatea tratamente cu hormoni..nu cred ca e bine!! Poate a mai avut cineva asa ceva...si ar putea sa-mi dea un sfat.
Alissaa spune:
Si eu am aceeasi problema, cum nu iau AC, cum imi apar chisturi care ma dor f rau. Asta se intampla de vreo 2 ani. Cel mai mult am rezistat fara AC 3 luni, am zis ca poate se regleaza pana la urma ceva in organismul meu. Dar ovarele tot ma dureau si incepusera sa ma doara si sanii f rau. Asa ca am abandonat misiunea si am inceput iar AC. Acum sunt la a treia incercare de "dezintoxicare". Poate acum o sa mearga si nu mai fac chisturile alea, dar sincer, sunt f pesimista.
Oricum, doctorita de acum mai ca a murit cand a auzit ca iau AC de 7 ani. I-am zis ca le iau pt ca altfel fac chisturi si a zis ca "chisturile nu se trateaza asa si oricum alea nu sunt chisturi". Deci, daca ma doare burta iar, poate are ea alta solutie (in afara de operatie si AC). O sa va tin la curent.
Alissaa spune:
Si inca ceva. S-a scris enorm despre chisturi, cred ca sunt foarte multe fete patite pe aici, o tona de tratamente naturiste pt cine are vointa si rabdare, si multe alte informatii. Pt cele dintre voi novice in subiectul chisturi - dati o cautare.