Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 30
Mirona spune:
quote:
Originally posted by mamistefi
SALUTARE
sunt o viitoare mamica de nov-dec 2006
tb sa ma dumiresc putin cum functioneaza comunicarea intre noi
sper sa nu-,mi ia prea mult ca de cand sunt gravidutza sunt putin atinsa de retard
mamistefi bine ai venit in grup. Sper sa te simti bine cu noi si poftim la taifas. Ti-au explicat deja fetele ca esti inca moderata - tu dai si scrie in continuare - dupa 10 mesaje vei putea scrie si tu in timp real ... si ne vom putea intelege ... pana atunci mesajele tale apar cu o mica intarziere. Ai numai grija sa urmaresti capitolele - fiindca noi umblam cu tastatuta in posete - deci scriem foarte mult
Cand te mai dumiresti un pic sa dai niste date despre tine sa te trec in listutza unde ti-e locul, deocamdata te trec in coada ei.
Fetele cu spiritele incinse
-ici si de la mine si la fel consider si eu - nimeni nu a gresit - s-au spus doar pareri personale - asa ca
si supariciurile au zburat. Noi sa fim OK.Multumesc de aprecieri - ma bucur ca v-au placut cerceii si perdeaua. Mai am doar lustra/aplica de cumparata - si gata cu cheltuielile deocamdata. Voi incerca si eu sa ma linistesc si sa stau cumintica.
Va pupez deocamdata si fugutza in bucatarie sa papam si noi ceva - ca la cafelutza de dimineata nu cred sa ajung vre-odata ... poate dupa ce nasc ... ca acum ... pana la 9 - 10 tre sa-mi fac somnul de frumusete.
In schimb la 4 - suntem abonate la saci de box - azi iar mi-am lipit burtoku de fundul lui tati - sa-i mai dea si lui ... nu numai mie. Normal ca tot nu a simtit ... e cam groasa pielea in acel loc.
V-am pupacit.
Miro
33+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
danita spune:
salut
azi sunt chiar scufundata rau .... ma simt ok fizic doar cu psihicul e un deranj ... as plange non-stop .
D
BeBelusca
atudor spune:
Danita, draga mea, am fost si eu acolo..stiu f bine cum e sa ti se scufunde toate corabiile fara un motiv anume. Incearca sa te relaxezi, cauta articole interesante pe net (cum ar fi tehnici de respiratie), ceva sa-ti atraga atentia si sa fie si folositoare.
Pupici multi ca sa-ti treaca 
Ana
34w cu 
roana spune:
Buna fetelor burticoase,
Asiza multumesc mult de pontul cu Modena dar pana la urma iau de la ambient ca am gasit unul dragut de tot si relativ ieftin.
noi amenajam de numa suntem la gresie, faianta d-astea.
Sunt trista ca aseara am observat vergeturi pe fund
. si putine de tot pe copasa laterlaa spate. dar in rest nici unde. si am folosit aceeasi crema ca peste tot.
de ce mo-au aparut taman acolo si numai acolo?
sunt niste vinisoare rosii movulii deocamdata dar astea sunt sigur. ce sa fac? merg azi la farmec sa imi iau o crema antivergeturi si il pun pe tati sa maseze seara si poate se retrag. am auzit ca in faza asta sunt mai usor de exterminat
.
bebe Alex e super bine, scoate picioare prin mine deja ii simt talpita cum si-o scoate. chestia e ca apasa pe stomac si pe ficat si ma cam doare. daca mananc putin mai mult imi vine sa vars tot cred ca il deranjeaza stomacul meu plin.
cam astea sunt noutatile mele.
Va pupicesc tare de tot
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by danita
azi sunt chiar scufundata rau .... ma simt ok fizic doar cu psihicul e un deranj ... as plange non-stop .
Off, daca n-ai fi cu bb la purtator as zice sa tragi un plans sanatos, ca eu dupa ma simt usurata si mult mai bine.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
chinico spune:
Alexandra..da un search pe google cu "balena" si dai de mine![]()
Glumesc. Yahoo, poze, te loghezi cu mami_nov_dec-06 + parola, si acolo sunt.Am invatat lectia, Miro.
Asizule pai nu puteai sa spui mai devreme de grisul cu lapte...acum balesc la birou..
Miro frumosi cercelusi. Mai fetelor cand va vad ce pregatite sunteti...imi fac curaj. Io mai am timp muult ![]()
25+
Mirona spune:
fetelor mi-a venit o idee:
o sa spuneti: iara asta cu ideile ei ...
Haideti sa o scoatem pe danita din starea in care e. Ma ajutati?
A propus ea cateva pagini inainte un chat pe DC.
Haideti asadar la taclale - cate putem de multe ... asa vorbim life si mai si petrecem.
Asadar: Pentru cine vrea si are timp: la ora 11.30 intram cat mai multe mamici pe chat la DC - apasand efectiv pe cuvantul CHAT din meniurile de sus in stanga, eventual putem face in chat al nostru, denumit mami - si stam de vb in timp real.
Ce spuneti fetelor? O scoatem din butoi? 
Miro
33+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
alexandra_25 spune:
....in sfarsit am vazut si eu poze cu burti de chinico....de ce zici ca esti ca si o balena....atunci eu ce-oi fi????....
....
.....esti o mamica frumoasa....lasa ca scapam noi de kg dupa....
Eu am probleme mari cu exercitiile pentru intarirea musculaturii perineului...nu le-am facut si uite asa cand ma apuca un stranut....sunt gata....nu am fost cuminte........
...voi nu aveti probleme....azi maine trebuie sa imi iau si eu Pampers....
alexandra
32 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."