Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
ingeras26a spune:
Va pupacesc pe toate!
Raluca, tin pumnii sa fie bine! stai linistita in pat si ai grija si de tine si de bb!
Antonia, !
Pupicei, Ingeras 27+
Maya
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ktrinel spune:
neata (la mine!)
alta noapte naspa...dar ce-om avea toate?? ca vad ca nici voi nu va laudati cu somn mai bun.
raluca, sanatate multa, ai grija de cozonacel...sa dospeasca pana la sfarsit !!
eu am fosit ieri la control si raportez 11,5kg la purtator, col inchis , dar cica uterul e un pic maturat (?) si poate da contractii premature, asa ca mi se recomandat mai multa odihna la pat...apoistau destul in pat...sa nu ma mai ridic deloc???
in fine, m-au luat si pe mine gandurile negre...nu sunt in cea mai buna forma.
Ktrinel si Ana Julia 30sapt
desiree spune:
da, asiza, imi fac vaccinul daca doctoru zice ca trebuie facut!!!
tu nu l-ai face daca ti-ar zice?
e ceva ce nu stiu in legatura cu acest vaccin? e periculos pt bebe?
daca e asa, o sa il descos pe ginek data viitoare!
pupici multi!
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
mayaione spune:
Fetelor azi mi-a fost extraordinar de rau. Am fost in oras sa-mi mai cumpar una alta pt spital si la un moment dat am vazut negru in fata ochilor si am devenit leguma. Am stat pe o banca si mi-era din ce in ce mai rau. Transpiram intruna si parca nu mai aveam aer. Nu puteam nici capul sa-l mai tin de rau. La medicul de familie mi-a luat tensiunea si era buna, mi-a zis sa nu fiu anemica, dar chiar asa sa se manifeste anemia asta? Am si momente cand mi-e mai binisor dar persista starea de ameteala. Voua vi se intampla?
mayaione 33+ si
asiza spune:
quote:
Originally posted by desiree
da, asiza, imi fac vaccinul daca doctoru zice ca trebuie facut!!!
tu nu l-ai face daca ti-ar zice?
e ceva ce nu stiu in legatura cu acest vaccin? e periculos pt bebe?
daca e asa, o sa il descos pe ginek data viitoare!
pupici multi!
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
Ba clar ca l-as face daca mi-ar zice!!!! Nu e periculos deloc pentru bb...da-i-nainte! (vorbim de izoimunizare, NU de antitetanos, da?...ca s-a mai facut confuzia asta!)
![](pupic.gif)
Oana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ramsan spune:
Raluca suntem cu gandul la tine, sa dea DD sa fie bine si sa mai tii bebelina cat se poate de mult in burtik
Cristinica ai si tu grija de tine, daca nu te simti deloc bine (o cauza poate fi si oboseala) si durerile din zona ficatului nu trec nici cu ceva dulce (ciocolata, glucoza, zahar, miere de albine) fa-i o vizita dr. tau si vei vedea ce iti spune el.
Mayaione ai tu grija de tine... starea de ameteala permanenta ar trebui sa te trimita tot la dr. respectiv la analize (Ca ionic, hemoglobina). Doamne fereste daca ti se intampla pe strada sa cazi din picioare ca in ziua de azi nu se uita nimeni la tine sa te ajute. Fugutza la dr.!
Eu mai am de facut curatenie in hol si in bucatarie, dar abia ma mai misc . Sper sa nu vin si eu maine cu noutati de genul contractii din cauza harniciei mele excesive
ca ma duc la
mai vb si diseara...
Ramona 33+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
m_monique spune:
fetelor imi dati emotii cu medicamentele compensate.
elevitul e in anexa 3.
anexa 3 are urmatorul titlu: LISTA CUPRINZAND MEDICAMENTELE(DENUMIRI COMERCIALE) PRESCRISE PENTRU TRATAMENTUL AFECTIUNILOR PERSOANELOR PREVAZUTE IN LEGEA NR. 95/2006 ART 213 alin.(1) lit. a) si f) SI ORDINUL MSF 678/12.06.2006.
puteti careva sa va uitati in legea si ordinul la care se face referire? 27 + cu
Nunta noastra
desiree spune:
am mai scris o data acest mesaj dar nu inteleg de ce nu mi s-a salvat !
se intampla ceva ciudat cu forumul !
asiza, o sa fac vaccinul daca o sa imi spuna doc sa il fac! tu nu l-ai face daca ti-ar spune? e ceva ce ar trebui sa stiu despre acest vaccin? face rau la bb?
daca e asa voi intreba medicul !
pupilici
desiree 28
Cleomoni spune:
Buna somnoroaselor,si eu sunt somnoroa
Ruxandra-sb merci ca imi iei apararea dar sincer, daca unele fete cred ca eu exagerez si aberez, e problema lor, important e ca nu am hotarat eu de la mine cat sa dau ci am mai intrebat pe altcineva care a facut cezariana si asa mi-a spus, asa ca daca nu era sa fiu multumita de pretul si felul lui de a se comporta cu mine pana in prezent nu ma mai duceam la el,nu e batut in cuie cat sa dau depinde atunci cat se strofoca si cum respecta ceea ce am discutat pe parcurs
Dolores draguta ce faci? Pupici de la lisi si mami
Cleo 30+ saptamani