Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
of, am uitat de cine era f. important pe langa neonatolog: asistenta sefa de la nou-nascuti... acolo tb cotizat serios, daca vrei sa nu-ti hraneasca copilul cu acelasi biberon cu care-i hraneste pe restul si sa-l scoti din spital cu tot soiul de streptococi ... eu am 2 prietene care au nascut anul asta si au patit-o... cu 3 feluri de streptococi au iesit copii din spital, nu le-au facut proba laptelui sa vada cat suge bb si unul din ei a ajuns la reanimare ... si toate astea pt ca bietele femei nu s-au gandit ca mai tb sa cotizeze si acolo... plus ca la una din ele i-au adus copilu imbracat in niste jerpelituri de haine, in nici un caz in cele pe care le-a adus ea de acasa... alea s-au ratacit :((
Dia 29+ cu
Oana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dia1609 spune:
cleo, pt carcei baga lactate la greu! eu mananc 500 ml lapte/zi, 500 ml iaurt/zi + muuuulte branzeturi si o zi daca uit sa beau laptele sau iaurtul, ma trezesc dimineata cu niste carcei ingrozitori.... ai azi dim m-am trezit efectiv urland, ca ieri s-a terminat laptele (pe care-l cumpar la bax) si mi-a fost lene sa ma duc sa-mi cumpar... sa-mi fie de invatatura de minte !
Dia 29+ cu
Oana
Dia1609 spune:
si culmea este ca, la analize, calciul mi-a iesit bine... nu mai inteleg nimic... de unde naiba imi apar carceii astia daca toate analizele-s beton? ...le mai repet peste 2 sapt.
Dia 29+ cu
Oana
asiza spune:
Cristinuta, ai grija de tine...si pe mine ma mai doare uneori in partea dreapta...sper sa nu fie apendicita, cum spunea Adina...
Mirona, m-ai dat gata cu pozele voastre de cand erati mititei...in special cea in care apari cu rochita si palariuta...Karina nu poate fi decat o domnisorica frumusica foc dintr-o asa combinatie!
Fetelor, in emailul comun de pe yahoo aveti un Curs de alaptare...si nu numai...Pentru fetele cu gemeni, exista si informatii referitoare la alaptarea gemenilor, cu poze cu tot! Incerc sa pun cursurile si in format PowerPoint!
Oana 26+ cu
Denis Cristian
Mirona spune:
buna burticoase,
abia am intrat pe usa ... nu am citit inca nimic ... ma voi duce sa ma imbrac cu haine de casa si abia apoi trec la calc.
Voiam doar sa va anuntz ca m-a sunat Raluca. S-a internat. De doua zile are dureri si contractii. Maine intra practic in 33 de saptamani. Au pus-o pe perfuzii si trebuie sa mai stea internata inca 2-3 zile sa opreasca contractiile. Colul este din fericire inchis.
Imi place atitudinea ei, nu e stresata, nu plange ... ceea ce e foarte important pentru ea si BB Adinutz. Doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea Adina la caldurica inca 6-7 saptamani. pentru toate fetele si o sa ne tina la curent cu ce i se intampla. Doamne ajuta pentru ea si BB.
Revin.
Miro
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
cipi13 spune:
Am si eu o rugaminte pentru fetele din Bucuresti care ajung azi la Baby Expo. Pentru ca eu abia maine sau sambata reusesc sa trec pe acolo, va rog sa-mi povestiti daca sunt lucruri interesante. Vreau sa stiu cu cati bani sa plec la mine. Eu nu am cumparat inca patutul si masa de infasat (vreau cu sertare) si as vrea sa stiu daca am sanse sa gasesc ceva frumos si mai ieftin acolo. Multumesc mult.
In rest ce sa spun ma inscriu si eu pe lista celor care dorm greu noaptea. Azi noapte am dormit un pic mai bine insa m-am trezit amortita de sold pentru ca banuiesc ca am dormit mai multe ore fara sa ma intorc.
pentru toate
Cata 30+ cu
David Andrei
cipi13 spune:
Ma rog pentru Raluca sa fie bine si ea si bebelusul. Eu in fiecare seara ma rog sa stea bebeul meu cuminte in burtica cat mai mult pentru ca e important pentru el.
Cata 30+ cu
David Andrei
marcelac spune:
pup buticile
iaca stau si astept sa vina cineva sa se uite la masina de spalat ca doar nu putea sa nu se mai intample ceva dupa ce ca sunt cu casa jumatate intoarsa din cauza centralei. Acum 3 zile, in timp ce spalam ca de obicei, la stors, a cazut cuva de la locul ei si mi-a si deschis usa de la masina in miscarea asta. Bine ca nu era plina cu apa sa o arunce afara ca nu stiu cum faceam, si asa m-am enervat rau. Acu astept "baietii" de la service sa vada ce se mai poate face.
Asta imi mai lipsea pe langa cheltuiala nu foarte prevazuta si deci nici prinsa in calcule initiale, cu centrala ...
de cateva zile pe mine ma dor articulatiile de la degete si maini. toate! pot strange pumnul, dar e dureros. Ma trezesc si noaptea din cauza asta. de cele mai multe ori sunt si umflate, nu exagerat, dar vizibil.
altfel, bblina e activa, joaca fotbal cu ficatul in principal si nu avem de ce ne plange.
tema zilei/saptamanii
1. nu iau vitamine si nu stiu nimic pentru dupa nastere... o sa vad ce mi se spune/recomanda
2. acum port sutien ca regula desi inainte de sarcina nu o faceam decat f rar. Uneori il pastrez si noaptea dar f rar.
3. pe mine o sa ma coste nasterea 15.000.000 daca e naturala si 20.000.000 daca e cezariana, total, bani pt care primesc chitanta! Nu ma intereseaza cat cashtiga medicul, neonatologul, moaas, asitente sau alte... Asta e unul dintre principalele motive pentru care am ales spitalul privat. Neavand o sarcina dificila sau cu probleme previzibile pentru nastere cred ca asta e cea mai buna alegere chiar daca medicul nu este neaparat cel mai bun/laudat... din Cluj. Alt motiv esential pentru care am optat pentru acest spital este ca dupa nastere fiecare mamica cu bble ei au o asistenta care numai de ei doi se ocupa, 24/24. Fara ciubucarii sau alte mofturi. Si riscul de virusi/streptococi/alte boli la bb este mult mai mic.
uite ce se intampla daca am putzin timp... scriu romane...
pup
marcela 28+
adinazot spune:
Doamne ajuta ca Raluca sa fie bine si sa i se opreasca contractiile.Ma rog pt ea,sper sa ne dea vesti bune!!!
Adina 32+Alessia
poze
Adina diverse