Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Nu vom sti niciodata!:)Au existat discutii, acuzatii, dezvinovatiri, tot tacamul.

Va multumesc pentru intelegere.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Maraki eu nu ziceam Doamne fereste ca nu sunt importanti toti bebeii ...dar eram si eu curioasa sa vad despre cine e vorba. Nu e corect sa se faca astfel de comentarii, daca nu iti place nu te uiti...nu?Dar la noi in nu e cazul de asa ceva

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele Anasol a primit si ea aceiasi virusi ca Moni pe mess. Deci acum va avea ceva probleme cu calculatorul ceva timp. Va roaga sa o scuzati dar momentan nu mai poate sa intre pe DC. Dar cum rezolva problema, cum intra!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

in primul rand sarbatoritilor de ieri si de azi!!!!!

Toanca se pare ca ai fost sanctionata din cauza ca ai dat linkul cu concursul.Ai grija pe viitor, ca ar fi pacat sa nu mai poti scrie.
Anda bafta ii doresc sotului tau sa afle cine e faptasul.

Sunt necajita: azi-noapte de 3 ori s-a trezit Marco si a plans, iar ultima data s-a ridicat in picioare si am auzit doar o bubuitura. a dat cu guritza de patut, caci era sange de la gingie.
Nu ma lasa sa ma uit la el in gurita, dar bine ca nu e iesit dintisorul cu totul din gingie ca poate si-l rupea.

scriu mai tarziu, ca e tare rau, tot trage si rastoarna pe aici. tre sa fiu cu ochii pe el.
la toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe pai si mie mi-a trimis Anasol in dim. asta virusii. Ce bine ca nu am intrat pe ei, ma gandeam eu ca e ceva ciudat din moment ce imi scria in engleza. Oricum eu am si antivirus, dar mai stii ce se intampla?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cand sufletul nostru este gol nu mai putem vede frumusetea din ochii unui copil!

concursuri fraudate sunt peste tot...eu am primit invitatia de a participa cu alexandre la un concurs organizat de o mare agentie de aici in colaborare cu un lant de maga pt copii. nu aveam poza pregatita, dar am dat o raita in prima ora de la deschidere(asa s-a nimerit) sa vad exact conditiile.erau vreo 50 de copii inscrisi care cu un vot, care cu 4, care fara voturi si unul cu vreo 4000 si ceva. clar era ceva dubios ca nu aveau cum sa se duca intre 6 si 7 dim atatia oameni sa voteze si invitatia la concurs fusese trimisa in noaptea resp la pers inscrise in baza de date a maga. nu stiu care-i urmarea ca n-am mai studiat pb , chiar daca concursul nu s-a incheiat. stiu insa ca se pot face prg care pot sa tot voteze, dar se vede cu okiul liber cand se fac magarii de genul asta.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu nu intru niciodata pe adrese primite, chiar daca sant trimise de la cei din lista mea tot nu intru, ceva important nu poate fi si din cauza asta nu ma tenteaza.
Giova imi pare rau pt. Marcolino Tare frica imi este si mie cand il vad pe Angelo cum isi da capul pe spate cand este ridicat in patut...Duminica a venit socra-miu pe la noi si a cazut baiatul din mana lui cu capul in premergator
Parerea mea este ca cineva din afara isi bate joc de noi

La multi ani pt. Eduard si Alain Nicolas Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa va bucurati parintii papuselelor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by anasol

Regele Solomon, în afară de fata lui Faraon, a iubit și alte multe femei străine: moabite, amonite, idumeiene, sidoniene, hetite și amoriene,
Adică din acele popoare pentru care Domnul zisese fiilor lui Israel: "Să nu vă duceri la ele, nici ele să nu vină la voi, ca să nu vă întoarcă inima voastră spre dumnezeii lor". De acestea s-a lipit Solomon cu dragoste.
Și a avut el șapte sute de femei și trei sute de concubine; și femeile i-au smintit inima lui.
La timpul bătrâneții lui Solomon, femeile lui i-au întors inima spre alți dumnezei și inima lui nu i-a mai fost deloc întreagă la Domnul Dumnezeul său, ca inima lui David, tatăl său.
interesant nu?
bibliografie"religia ortodoxa"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

DE LA ASTA I S-O FI TRAS CU VIRUSII???

Nu mai pooooot ...

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Aoleu si am uitat. Anasol a zis ca-si cere scuze daca mai primiti de la ea virusi!!!! Nu-i vina ei!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADICA au plecat singuri de pe messul ei?

BAD VIRUSI BAD BAD BAD

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput