Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
buna ziua fetele, iaca vin si eu de la aspirante ca am auzit ca aici se vorbeste de "pasarici" mai mult...
imi alerg sotul prin casa(votba vine ca nu avem decat o camera) cand este perioada de , ca de cu forta razbim si noi... asta e..sa vedem ce o sa iasa ca de luna asta iau closti, sper sa raman cat mai repede
ca deja a trecut mult timp de cand tot incercam. Dar de nu toti medicii sunt competenti....
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
mai fetelor noi luna asta chiar am incercat cam tot ce se putea...covorul nou luat cu banii de pe nunta...,umbra din spatele brazilor din gradina...,bucataria in alta dimensiune(actuala buc e fff mica credeti-ma!).si tot nu s-a prins....mai am acum o arma secreta ,asa ca pt ultima suta de metri, biroul lui!il astept sa puna jaluzele ca altfel nu se poate!
deci morala am trecut cu bine si peste z1 cu gandul ca a fost o luna ....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
noela_carmen spune:
carmen
bine ai venit pasarico!
auzi, da' ia spune, closti asta e vreun medicament, sau e vreo closhca??? daca-i closhca vreau si eu!!!
face si pui? zi si mie , nu fi egoista, de unde se procura? ca vreau sa fac si eu pui!pliz,pliz,pliz!
platesc!!! iote, fac si striptease
alinutza, da' in pat ati incercat mama?
sheherezada spune:
Azi Z18.Au disparut toate simptomele....si alea din mintea mea....Incerc sa ma pregatesc spiritual pentru luna viitoare...
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
X-ray spune:
da noela.....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Alé spune:
Bai frate, pleaca omu'n deplasare, va scapa din oki si voi gramada cu prostiile! Nu se poate domle asa ceva.
N-am vreme sa raspund pe rind, dar dau pupici pt ziua 1 si disparitia simptomelor si urez succes asteptindelor
Sa fie cu noroc!
Io, un raport scurt: www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">Graficul arata cum arata, mari sperante n-am. Luase elan acum vreo doo zile, dar si-a revenit . In schimb, pentru prima data dupa ce am pierdut sarcina, ma dor un pic sanii. Am mai degraba o mincarime, o tensiune, decit o durere... Nu stiu, om vedea...
A, si am mai facut ceva luna asta: mi-am cumparat aspirina. Iau un Aspenter in fiecare seara. Am io un fix ca nu poa' sa se implanteze, si d'aia nu ramin.
Cam atit. De marti revin in forta.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Ale, draga mai lasat paf! Cum adica Aspenter pt. implantare? Aspenterul este aspirina in doza cardiovasculara care are ca scop antiagregarea trombocitelor (sangele se coaguleaza mai greu). In afara faptului ca e contraindicata la inceputul si sfarsitul sarcinii, tu iti dai seama ce se intampla daca iti vine CM ? Vei sangera ...un pic mai mult decat de obicei.Dar noi speram ca te va parasi vero 9 lunisoare.
Ti-am copiat un paragraf din Agenda medicala:
„Folosirea aspirinei in primele trei luni de sarcina a fost asociata in cadrul catorva studii epidemiologice cu un risc crescut de malformatii congenitale ( palatoschizis =gura de lup, malformatii cardiace ).Asa cum reiese dintr-un studiu prospectiv realizat pe 32000 perechi mama-copil, administrarea aspirinii in doze terapeutice uzuale nu a fost asociata cu o incidenta crescuta a malformatiilor congenitale. Salicilatii trebuie administrati in timpul sarcinii numai dupa evaluarea stricta a raportului risc –beneficiu terapeutic.In ultimele 3 luni de sarcina administrarea cronica a dozelor mari poate provoca prelungirea perioadei de gestatie, inchiderea prematura a canalului arterialsi inhibarea contractiilor uterine;de asemenea, favorizeaza hemoragiile atat la mama cat si la fat .Administrarea acidului acetilsalicilic in doze mai mari de 300mg, cu putin timp inaintea nasterii poate provoca hemoragii intracraniene, in special la prematuri.”
Noela stii eu am cumparat-o pe timpul lui Ceasca din RFG, de aia ....
Avalon, bine ca nu ai taiat si bilete ca sa ai asistenta la Reproducere!!! Stiu si eu de zilele de pauza dar in situatii de stress ce nu face omu’? Chiar mi-a placut o fraza de pe net care spune ca prestatul o data la 2 zile asigura un „flux permanent de spermatozoizi proasteti prin tuburile falopiene”.
Alina.a eu spun s-o imbrobodesti pe noela de ceva tampoane fiindca vrea sa deschida un magazin cu ele ca de luna viitoare isi ia closhca.
Asa am citit si eu de cateva ori si nu intelegeam ce e.
MEDA
P.s. Fetili, daca par dura sa stiti ca nu sunt suparata si nici nu vreau sa supar, dar asa sunt eu mai stangace in exprimari.
mi_a spune:
Fetele, dupa o saptamana incarcata ,am ajuns cu bine in z 20. Acum 2 zile am facut o perfuzie in care era si 1/2 diazepam . In cazul unei sarcini , credeti ca e vreo probl?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Doxinu: mi s-a intamplat si mie si fara sa fi luat naturiste.
Irlandeza: il felicit pe sotul tau si imi vine sa ii crap capul alui meu!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Mersi ciquitita, mai face si al meu mofturi cate-odata , dar stie ca ma supar f.f.f. rau si nu mai fac nici eu nimic pt. el , si atunci nu mai am probleme.El saracul ar face de cate ori ai zic eu , dar nu depinde numai de el , ci si de ...."baietel".
![](icon_smile_big.gif)
Noi 2 singurei
mi_a spune:
Merci, Avalon!
Ieri z19 am avut usoare dureri de ovare. Ovulatia a fost in z13. Sa fie dureri de implantare?