Amant sau amanta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu s-ar putea fara amanta sau amant?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mara povestea ta e fff dureroasa...
eu zic ca el nu merita,pur si simplu tot ce a fost roz inainte a fost de fatada...pai ce poate fi mai frumos decat o femeie care alapteaza?sau o proaspata mamica...nu face nici o,5% din toate hainele de firma si cracii,si bidoanele oricarei alte femei!
el e un nesimtit care inainte de toate a uitat ca e tata!si atunci nu merita nici un efort!
sti ce are sotul meu vizavi de toate discutiile astea?bun simt.
mai adica daca m-ar insela nu stiu cat as simti si ar fi ceva trecator,si m-ar coplesi cu cadouri ca i-ar veni sa intre in pamant de rusine!pt ca are cap si iubeste tot ce inseamna casa noasta:eu dimineata cu parul zburlit,noi doi seara la tv certandu-ne pe tot felul de chestii,concediile pe care le facem impreuna,viata noastra!
de ce sunt sigura de asta?pt ca stiu si punct.
pt ca acolo unde exista ceva mai multi neuroni decat media,si cei 7 ani de acasa nu se intampla chestii de genul eu sunt amanta si-mi convine,sotul are amanta si suntem prieteni,etc
astea sunt devieri de la normal!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

alina...te felicit pentru ce ai si te invidiez...

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lorellay
crede-ma ca oricine poate avea asa ceva.e o chestie de rabdare si de a acorda mai multa atentie celor din jur si ai sa vezi ca este cineva perfect pt tine,la care poate nu te-ai gandit niciodata.
este in noi femeile tot timpul provocarea asta de a dresa barbatii,de a ne agata de cazuri disperate in incercarea,la fel de disperata, de ai schimba.si pierdem timp,energie si noi ramanem cele mai dezamagite.eu la inceput nu am vrut sa fiu cu sotul meu ,am spus nu aproape pana in ultima clipa....nu vroiam sa vad nici cum mai mult de lungul nasului,eram fripta dupa o relatie cu un dobitoc,si ce pierdeam...el si acum imi scoate ochii in gluma cateodata.
o femeie care isi creste singura un copil este inainte de toate o luptatoare,o femeie puternica si asta ii va da tot timpul ceva aparte.tu asa trebuie sa te vezi si vei gasi pe cineva care sa fie 100% pt tine si copilul tau.numai deschide bine ochii in jur,si lasa-i pe cei insurati.din cate am citit la acest subiect ai avut si tu destule de indurat ca sa o iei din nou de la capat.

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by alina.a

lorellay

o femeie care isi creste singura un copil este inainte de toate o luptatoare,o femeie puternica si asta ii va da tot timpul ceva aparte.tu asa trebuie sa te vezi si vei gasi pe cineva care sa fie 100% pt tine si copilul tau

alina
sa o ajutam pe barbye!

lorellay,pentru asta esti tu de invidiat(poate nu iti tin de "cald" vorbele astea dar va trece timpul si imi vei da dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Lorellay,
eu nu cred ca exista barbat care sa se indragosteasca de copilul altui barbat. Barbatii nu au instinct matern. Dar asta nu inseamna ca n-o sa se indragosteasca de tine si sa-l iubeasca pe baietel in timp(pentru ca e parte din tine).
Asta e motivul pt. care ar trebui sa te indragostesi intai si sa fie reciproc. Fara nici un fel de calcule(daca s-ar casatori cu tine cu copil sau nu). Bineinteles ca daca el e casatorit situatia e complicata(in sensul unei definitivari a relatiei voastre); dar nu de copil ci de statutul lui/de faptul ca el e de fapt insurat.

Daca tu consideri ca baiatul asta, adulterinul merita, ca iti ofera confortul afectiv de care ai nevoie; e numai alegerea ta. Nu-ti face procese de constiinta; barbatii insurati care au legaturi extraconjugale; ei bine, au intr-adevar o ``tendinta`` sa faca asta si in continuare, nediscriminatoriu :). Stiu ca suna rau dar e real, e un tipar comportamental. Asa ca n-ar trebui sa iei in calcul ceva pe termen lung. N-ar trebui sa amesteci aici nici o grija legata de copil, e o relatie care te priveste doar pe tine.

Pe de alta parte, daca lasam realismul de o parte si ne referim la ideal, in situatia in care e vorba de o mare/unica iubire atunci chiar nu conteaza ca e insurat. Sunteti ``suflete-pereche`` si asta e. Nu va poate sta nimic impotriva :)

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cred ca sunt disperata....NU MAI VREAU SINGURA!

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Lorellay, aici ai pus, de fapt, punctul pe I.Asta era motivul.Insa singuratatea nu e o scuza/justificare sa "imprumuti" barbatul altei femei, si tatal altui copil.Am fost si eu ani de zile singura, si au fost si tentatii si oferte, dar am strans din dinti si am refuzat.Din mandrie( niciodata nu voi fi femeia nr. 2 a cuiva).Si gandeste-te, ca daca te implici intr-o relatie adultera, iti va fi mai greu sa-ti gasesti un barbat singur, liber, care poate sa-ti fie partener pe termen lung, si in week-enduri, si in concedii, si de sarbatori...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

ai rabdare...o sa gasesti omul potrivit,nu te arunca intr-o relatie pe care sa o regreti, din disperarea singuratatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Hai ca poate zic o prostie.. de ce nu incerci printr-o agentie matrimoniala? Poti incerca chiar una straina. Te-ai gandit?

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput