Bb-i alaptati la san care nu se trezesc noaptea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mella77 spune:

puiul meu are 6 sapt si papa doar san. se culca pe la 22-23 si se trezeste in jur de 5-6 dim. sunt o mare norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cris, si al meu la fel a facut pana la 10 luni cand a decis sa se intarce. Asa ca lata fiind de oboseala si de mai mult de un an de nopti nedormite l-am luat langa mine in patul mare. Si uite asa mandrul meu baiat isi cauta tzatza si papa de zor si macar stateam si io la orizontala in timpul asta, ca oricum nu dormeam.
Pana la 6 luni a papat in exclusivitate lapte de la mami, si dupa aia am inceput diversificarea (dar fara lapte praf, ca odata pus la biberon e mult mai greu sa-l convingi sa pape si tzatzi la care munceste mai mult).
La 9 luni am inceput cu biberonul pentru ca nu mai crestea in greutate si dupa o luna de lupte de genul: 10 minute tzatzi si p'orma bibe, am cedat si a iesit ca el: numai bibe. Si din momentul ala a vrut si singur in camera, asa ca aku doarme singur la el in pat si papa pe la 10 seara dupa baita si la 7 dimineatza.
Sfatul meu e sa incerci sa mai rezisti cateva luni de oboseala si sa insisti sa-i dai lapte de mami ca nimic nu se compara cu el. incearca sa te odihnesti cateva ore in timpul zilei, eu asa faceam dormeam 3-4 ore intinse ziua cand statea mama cu piticul ca altfel cadeam pe jos de oboseala. Dar merita.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput