Si noi am intrat in vara cu muci.Din mai pana in august am avut muci in continuu.Ne-am dus la mare....mai rau.De abia la munte s-au oprit, brusc.
Nu i-am dat decat de vreo doua zile Nurofen.Cand am vazut ca n-are si alte simptome....m-am calmat si nu i-am dat nimic.Nu i-am pus nici picaturi pt ca nu reusesc.Se zvarcoleste asa de tare ca mi-e imposibil sa-i pun.Noroc ca e sarguincios la suflat in batista.
Toate cele bune!
Mucii care nu mai trec, au trecut! Cam in doua saptamani si ceva, cu Sinupret! I-am dat 4 zile, de 3 ori pe zi cate 15 pic. si a facut minuni! Este din plante, se da si in profilaxia bronsitelor, deci vi-l recomand cu caldura! Deocamdata, Vlad nu mai are muci! Uraaaaaaa!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
si noi avem muci de aprox 1-2 luni.
m-am cam saturat : sunt albi transparenti, fara febra sau altceva patologic. De vreo 3 zile tuseste putin dar cred ca se inneaca cu mucii. Pompita este exclus, doi parinti pe el si nu reusim sa il tinem, am mai incercat seara olinth ca sa doarma bine si a mers pe perioada noptii, dar ziua iar muci. O sa incerc si eu cu sinupret sa vad ce vom face
multumim de sfaturi
Sinupretul face intr-adevar minuni, insa atentie mamici, contine alcool!!
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!