Vine barza? 26
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Rox Dox si eu Z 26 si nu am nici un simptom, in afara ca ma doare burtica din cand in cand! Mi/am luat un test dr. |Sigur si vreau sa/l fac maine, dar poate ma razgandesc
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
chiquitita spune:
Fetelor care asteptati, muuuult succes si sa dea domnu' sa vedeti doua liniute!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
rox_dox spune:
irlandeza, si noi speram..din tot sufletul.
laura, te bat..lasa testul ala in pace..zi-i sotului sa-l ascunda...
mai asteapta si tu 2 zile ca nu se intampla nimik...
hai , inca un pik..ne tinem de manuta si trecem peste zilele astea de asteptare..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
numeioana spune:
Fetelor, intru si eu la voi sa imi vars tristetea... Inainte insa vreau sa a urez succes si drum bun spre odisee!
Sunt trista... Am o zi nasoala. Daca nu stiti, eu imi doresc foarte mult un bebe si hotarasem sa ne apucam de treaba... Din pricina unor probleme de sanatate, care necesita tratament medicamentos nu pot sa-mi implinesc dorinta...cel putin nu momentan. Ceea ce ma doare...enorm. Totusi am zis sa sper sa ma fac bine si apoi incercam. Azi insa am fost la medic si...ca sa imi dea medicamentele m-a pus sa fac un test de sarcina. Nu se stie daca afecteaza in vreun fel o eventuala sarcina si nu a vrut sa riste.
Ce nasol sa fii pusa sa faci un test de sarcina cand esti sigura ca nu esti gravida si cand iti mai si doresti cu ardoare un bebe!!!
Cred ca numai voi puteti sa ma intelegeti... Abia asteptam sa raman gravida si sa fac si eu un test pozitiv. Primul meu test! Nu ma asteptam sa ma afecteze atat de mult rezultatul testului....mai ales ca nu aveam cum sa fiu gravida. Dar am fost obligata sa ii demonstrez doctorului ca nu sunt insarcinata ca sa obtin medicamentele.
Sper sa nu va fi plictisit cu problemele mele. Si mai ales astept sa ma fac bine ca nu mai pot astepta bebele atat de mult!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Ioana imi pare rau! Multa sanatate si sa ai un bebe repede, dupa tratament. E bine sa faci tratamentul acum, sa pregatesti organismul pt cand se va cuibari bebe in el. Nu mai fi suparica, uite de la mine
Rox Dox crezi ca sotul stie de test??? Nuuuuu!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
rox_dox spune:
oooofffff....atunci abtinete-te tu pur si simplu...
hai, inca 2-3 zile...
nu te-ai putut abtine sa nu cumperi...mai, mai, mai...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
oanabbb spune:
IRLANDEZA ce butoi......io sunt convinsa ca sunt
o sa ziceti ca sunt nebuna da asa cred! z 25 din 29,30...temp 37.0,dureri de burtik si presiune in ovare dimineata pana pe la pranz,somn non stop,ma dor sfarcurile grozav si tot asa....
ieri am facut un test,e negativ,da nu m.a descurajat!era oricum prea devreme1 asa ca fetele...optimista sunt la maxim!gata .....o trantesc1
amzulica spune:
Fetelor eu sunt la a 11-a inseminare si am urmatoarele temp.
z16 - 37.2
z17 - 37.2
z18 - 37.0
z19 - 37.2
z20 - 37.1
z21 - 37.1
z22 - 37.1
Eu nu stiu ce sa zic, mi-e si frica sa ma gandesc. De obicei la mine max. aveam 37.1 in rest in perioada asta z22 aveam 36.9.
Cami