Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Irlandeza, hai nu fi necajita...sunt sigura ca intrebarea ta n-a fost ignorata, doar ca na, fiecare cu durerea ei...la un moment dat...Dar nu e rea vointa!
Uite, eu am gasit o intrebare de-a ta referitoare la temperatura in Z16...asta era? Daca da, desi nu sunt prea priceputa, o sa-ti spun ce cred: daca testul de ovulatie a fost pozitiv in Z14 si in Z15 temperatura a fost 36.1 (adica a scazut) eu cred ca ai ovulat in Z15. Dupa pozitivarea testului dureaza 24-48 ore pana la ovulatie, ceea ce "rimeaza" cu scaderea temperaturii...Ca eu asa am retinut, ca in mom. ovulatie scade temperatura brusc...Sper sa nu gresesc!
Dupa asta, temp. incepe sa creasca datorita secretiei de progesteron, asa ca daca la tine in Z16 a crescut (36.9 parca, nu?) inseamna ca ovulatia a avut loc.
Altceva nu stiu sa spun...

Rox, teoretic temperatura dupa ov. e mai mare si ar trebui sa ramana mare ca sa fie sarcina...Dar stii si tu ca una e teoria si alta practica, asa ca...poate ca e posibil sa existe variatii de temp. in per. asta si sa fie sarcina...nu prea stiu...Poate te mai lamuresc alte fete mai pricepute...Oricum, ideea e ca si temp. astea depind f. mult de "context" adica de organism si de cum se comporta el de obicei, nu e nimic sigur...
Fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am inteles ca temp trebuie sa o iei dimineata la aceeasi ora si exact cand te trezesti fara a apuca sa faci ceva...
din pacate eu azi am uitat si m-am dat jos din pat, am fost la baie, am calcat un tricou si apoi m-am asezat in pat si mi-am luat temp..
mai e valida valoarea?

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Rox, din cate stiu eu, NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ar fi bine sa nu fie..
mai am 5 zile de asteptare si parca nu mai pot sta locului.

pupici

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi Adela ,
Am sa pun din nou intrebarea .

Sunt Z 16 si temp. 36.3
Testul de ovulatie a fost pozitiv in Z 14.
Cum e temp.? Prea mica ?
Ieri am avut 36.1!?!?

Iar azi Z 17 , temp. e 36.4
Cum stau cu temperaturile?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

irlandeza, ti-am raspuns la Endometru. Eu cred ca TB este buna, a crescut cu 2-3 unitati fata de ziua 14.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mersi Bubu , intru si la endometru.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

postat de LARRY

La cate zile de intarziere a ciclului menstrual se poate face un test de sarcina, care sa fie si relevant.Eu am de abia 4 zile de intarziere si am niste simprome ciudate, o stare de toropeala cu care nu prea am avut de a face pana acum.sa fie oare un semn bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Larry, este primul semn care apare si cel mai bun la o intarziere de 4 zile. Ce lungime are ciclul tau? e regulat? la 4 zile de intarziere orice test e bun daca e vorba de sarcina. Eu zic sa incerci totusi un Clear Blue care se pare ca-i cel mai bun de pe piata. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Rox Dox,iti scrie o mamica de mai...si la mine temperatura a scazut cu vreo 2 zile(inainte sa vina,si n-a mai venit,ca a urcat brusc de la 37,3 la 38).Eu n-am luat-o corespunzator niciodata.Dar daca n-a fost vorba de noroc,am vrut sa te incurajez.Cu 5 zile inainte de stop,nu a scazut niciodata.Doar daca azi scadea,maine veneau nemernicii peste mine...

Mergi la inceput