vsh-ul este marit
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor.
Am nevoie si eu de sfat de la voi, mai ales ca sunt cam speriata.
Ultima menstruatie am avut-o pe 2 septembrie si tot de atunci cam 12 zile am luat branca ursului. Joi am facut niste analite medicale si vsh-ul este foarte marit. Valorile normale ale vsh-ului sunt 10mm/30 sec si eu am 26 mm/sec, 20 mm/60 sec si eu am 48 mm pe sec.
Aseara am simtit ca un fel de presiune in zona pubiana si chiar ma gandeam ca poate asta e semn ca am ramas insarcinata, numai ca dimineata am simtit ca si cum o sageata mi-ar fi strapuns pantecul si nu ma puteam misca si am simtit o durere surda in partea stanga jos pe care si acum o simt.
Ce ar putea fi?
Ar putea fi un chist?
Raspunsuri
ryta spune:
S-ar putea sa fie o raceala .Eu am patit cam acelasi lucru anul trecut si diagnosticul doctorului a fost anexita la ovar.M-am tratat atunci dar si in ziua de azi cand si cand ma deranjeaza ,asa ca mare grija.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
geany , nu ma prea pricep , dar stiu si eu doar atat ca , vsh marit inseamna infectie in organism.
daca e chist si nu o inf.urinara , ai putea vedea la ecograf.dece nu faci unul??
te linistesti putin...
hai poate e vb de un bb mic....cine stie..cat mai ai de asteptat?
geany_bc spune:
In ziua aia nu am mai rezistat si am fost si am facut un echograf.
Nu am nici un chist, dar ovarul stang era putin marit.
Diagnosticul pus a fost anexita si mi s-a dat tratament cu antibiotice, dar tratamentul o sa-l incep cand imi vine menstruatia. Poate nu vine.
De vreo 2 zile simt niste mici contracti in burtica si parca din ce in ce sunt mai increzatoare ca ar putea fi sarcina.
Astazi sunt in z21, mai am cel putin 7 zile de asteptare.
ryta spune:
Deci am avut dreptate ca ar putea fi anexita.Antibioticul pe care ti l-a prescris doctorul este Amoxiclav,probabil.Am urmat si eu tratamentul asta.Dar sa stii ca de anexita nu scapi usor.Eu nici acum dupa vre-o 5 tratamente cu diferite medicamente nu am scapat de ea.
posibil viitoare mamica
dj_mama spune:
Fetelor cu anexita, trageti tare cu ceaiuri (vedeti la naturiste). Care aveti rabdare faceti bai calde de shezut cu ceai de salcam (parca si pelinul era bun). Cititi primele pagini de la subiectele legate de tratam. naturiste.
Eu in tinerete am baut 1 an 1-2 cani/zi de ceai de salcam si de atunci n-am mai avut probleme. Am avut insa cu infectii urinare care daca le neglijez, transmit infectia la ovarul stang. Totul e asa intr-un echilibru sensibil.
geany_bc spune:
Buna fetelor.
Am inceput tratamentul pentru anexita cu zanocin si movalis si e prima menstruatie fara cheaguri si fara dureri.
In afara de ceai de flori de salcam si alte ceaiuri pot bea?
Ieri am facut o descoperire care m-a linistit, motivul pierderii sarcinii din luna ianuarie. Acesta are un numeLE: ANEXITA.
Sper din toata inima sa scap de ea si sa ii fac fiului meu o surioara.