caderea parului dupa nastere

caderea parului dupa nastere | Autor: afromama

Link direct la acest mesaj

am si eu o intrebare la voi: v-a cazut parul dupa nastere?
daca a-ti avut problema asta varog sa ma ajutati si pe mine..multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu am avut problema asta, ca, credeam ca o sa ramana fara nici un fir de par in cap. Puneam mana pe cap si ramaneam cu pumnul plin de par, iar pe jos nu mai zic ca maturam de 3 ori pe zi farasul plin cu par. Ca ma intreba sotul de unde atata par.:))) Dr mi-a zis ca este din cauza ca nu am luat magneziu pe timpul sarcinii si dupa, cum mi-a fost recomandat de altfel. Si am inceput sa iau si dupa scurt timp nu a mai cazut.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu stiam ca la 3 luni de la nastere incepe sa cada par din abundenta. N-am stiut exact cauza. Mie a inceput sa imi cada pe la 2, 5 luni.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Si mie mi-a cazut parul mai abundent dupa nastere.
Am folosit si eu remedii gen :spalat pe cap cu ceai de urzici,impachetari cu galbenus de ou,periat mai bland,prins parul nu foarte strans,luat niste prafuri cu vitamine si minerale,folosit sampon mai putin agresiv si cam atat.
Dupa o vreme parul meu a inceput sa regenereze si m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am rezolvat problema cu Calciu si Magneziu.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

la mine a inceput sa cada la 6 luni de la nastere. il speriasem pe al meu am rezolvat cu un sampon si un tratamen (balsam)

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Dupa 3 luni de la nastere am crezut ca o sa raman cheala. Mi-era frica sa ma mai spal pe cap, sa ma pieptan, cand vedeam cum se duce podoaba capilara... Am citit pe net ca dureaza vreo 2-3 luni si ca trece de la sine...asa ca am asteptat si a trecut. E o chestie normala, nu te nelinisti.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Chiar in seara asta am discutat cu o prietena coafeza si -mi spunea ca este ff bun tratamentul cu aspirina.

Aflu reteta si o scriu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

O fii buna aspirina contra caderii parului dar NU SE IA ASPIRINA atit timp cit alaptezi pentru ca dauneaza copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Am inteles ca se face un preparat si cu asta se maseaza radacina parului se sta asa pana se usuca si dupa se face baie cu sampon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afromama spune:

multumesc mult fetelor..eu am nascut de 4 luni..si acum a inceput sa-mi cada.....sper sa-si revina
va multumesc inca o data pt ajutor..

Mergi la inceput