Mamoplastie sau operatie estetica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Si pina la urma cit costa operatia de micsorare de sani ,ca pe site-uri nu scrie si pretul.Macar estimativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Si pe mine ma intereseaza un pret ...acolo informativ.... ptr. operatia de micsorare a sanilor....
Plllsss....daca stiti ....vrreau si eu sa stiu ...

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu vreau de amandoua ..dupa 2 nasteri, sanii mei arata ca naiba, cred ca au fiecare cate 2 kg si burta lasata, este numai tesut acolo ca mi s-a spus clar ca nu merge data jos decat cu operatie..asa ca astept cu nerabdare sa vedem ce a facut Field_mouse la dr. voicu..pupicei

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Spuneti si ceva de preturi.Va rooooooooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LORE eu nu stiu preturile dar am lucrat in sala operatorie de chirurgie plastica si aici operatiile sunt foarte faine. PE mine m-a impresionat mult aceasta ramura a medicinii. Eu nu stiu cum lucreaza cei din Ro, dar aici se lucreaza bine si sanatos. Refacerea de dupa, da va fi dureroasa dar stii nu poti sa vrei sa arati bine fara sa suferi putin. Mult noroc si sanatate.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Asteptam si noi un raspuns de l afield-mouse..n-ai fost la dr. voicu?

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Roxana, ti-am scris pe PM. Copiez si aici:

Buna, Roxana.
Scuza-ma, ca n-am maiscris, de fapt, am inceput sa comunicam cu ECMI pe aceasta tema prin PM.
Deci, dr. voicu are un cabinet particular pe bd. al.averescu, e un apartament modificat. Opereaza la Spitalul Universitar CF2. Operatia de abdominoplastie costa 900 de euro. Mi-a examenat burta vreo 20 min. (la minesituatia e cam neordinara - prea putina piele in exces pt. o abdominoplastie clasica - cand taietura se ascunde sub linia slipului, dar prea multa pt cea periumbilicala - cand taietura se ascunde in buric). Dupa am mai vorbit despre operatia (de fapt, toate aceste lucruri am mai citit pe diferite site-uri despre abdominoplastie - despre refacere, cicatrici post-operationale, etc. - n-am aflat nimic nou).
Despre ridicare sainilor n-am prea vorbit - el a spus ca, totusi, raman cicatrici sub forma unui T inversat mai mult sau mai putin vizibile, ceea ce mi-a cam taiat elanul. Cred, ca in situatia mea, e mai bine sa las totul, cum este. Atunci, cand eventualele cicatrici imi vor parea mai estetice decat aspectul sainilor, ma mai gandesc si la asta (in timp trebuie sa strang bani )
In principiu, m-am programat pt operatie pedata de 4 octombrie. Daca nu se schimba nimic, iti povestesc, cum a fost, si intreb si de pretul liftingului mamar.
A, consultatia a costat 50 RON.
Am mai vrut sa ma programez, pt. linistea sufleteasca, si la dr. dana jianu si dr. lascar, dar la ei e liber dupa 1,5 luni, si n-am maiavut deloc chef sa astept. Poate gresesc, dar sper sa iasa totul bine, in fond am citit si despre operatii nereusite si la acesti doctori, asa ca...
Te tin la curent!
Vika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Field_mouse, te rog scrie aici la subiect. Ma intereseaza pretul unei operatii la sani. Multumesc!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

La bacau am inteles ca se opereza cu o tehnica mai speciala si nu ai dureri pe urma. Costa in jur de 3000 euro o marire de sani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Field_mouse, te rog scrie aici la subiect. Ma intereseaza pretul unei operatii la sani. Multumesc!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005

Buna!Si pe mine ma interesa o operatie de micsorare sani si acum 7-8 luni i-am trimis dr Voicu un email in care l-am intrebat de pret ...mi-a raspuns ca in jur de 1500-2000 euro.

Mergi la inceput