Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
kristinutza spune:
am vizionat si pe ancuta si pe bobocelul victor
.
radu se plimba prin toata casa
, iar eu stau prinsa de gulerul lui doar-doar l-oi opri din vreo eventuala cazatura.
dau papa si plecam pa-pa
. dupa ce ca eram blonda... vad ca si neuronul meu stingher incepe sa ofileasca incet-incet...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
si
pt toate fetele!
kristinutza am admirat una bucata puiut dragut
. Poza asta e preferata mea.
Poate la anul mergem mai multe la Herculane
! Mie chiar mi-a placut mult.
Cge trebuie inca odata sa-i laud pe Victoras si pe Ancuta
! Nu stiu pe care sa-i admir mai intai!
Nanadana
! Abia astept sa-i studiez mai bine maseaua aia diseara
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Am vazut poze cu Radu de Kristinutza si Vladut de Irina!!!
Si toata admiratia mea pentru Ioana si Cristina legat de cresa; eu n-am curajul asta, recunosc.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Hello minunabilelor!
Ia sa interactionez si eu cu voi nitelus
Irina imi pare tare rau de pierderea bunicului. Sincere condoleante ![]()
Ioana esti sigura ca poza cu Miruna cu coronita nu este de fapt o vedere sau o felicitare? ca eu am lesinat cat este de frumoasa!
Simona prima saptamana o sa fie putin mai greu, pana te acomodezi...dupa aia o sa mearga totul struna 
Cge am admirat pozele cu puiutzii tai. Cuvintele sunt de prisos!
Ruxi Unde pleci?
si pupici lui Mateiu sa nu-i mai curga nasul
miflore spune:
Ruxandra, drum bun si petrecere frumoasa!!!
Unde mergeti?
Miruna e o frumoasa!!!
Si eu vreau sa-i fac fetii o coronita din flori de ziua ei!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
salutare
am intrat rapid doar sa va zic ca mi-a iesit din prima si am pus poze de la petrecerea ancutzei aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/detail?.dir=/3437re2&.dnm=fe49re2.jpg&.src=ph
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
RalucaCostiurin spune:
BUNA ZIUA, FETELOR! Bine v-am gasit!
Am disparut precum magarul in ceata, nu m-am suparat ca vacarul pe sat, Doamne-fereste! doar ca tot nu mi-au fost boii acasa cu tot soiul de chestii si cumva am fost oricum altcumva decat comunicativa.
O parte din boi s-au mai intors pe acasa, cu lipsa unora m-am mai obisnuit si eu.... doar cu lipsa timpului nu ma prea impac.
Sa stiti ca mi-a fost dor de voi, mi-am dat seama in ce masura acum, cand am citit ultimele pagini!
Va vine sa credeti, acum un an eram cu burtile la gura sau cu brotaceii langa noi!! Avem copii mari!
Sper ca vara a trecut fara probleme pentru voi - dar iata, citesc de Irina (imi pare tare rau pentru pierderea bunicului...).
Radul meu creste - ditai galiganul, avea 81 cm acum o luna si jumatate, si cred ca s-a mai desirat, si peste 10 kg. Merge tinut de manute - ne-a cocosat!, de-a busilea strabate tot ce poate, bate din palme si face pa (cand vrea el, evident). Tot 6 dinti are. Am crezut ca facem anul fara nici o raceala dar iata ca n-am ratat prilejul: am fost la Muzeul Satului duminica si l-a cam batut vantul pe acolo, cum nu rezista nimic pe capul lui - chiar nu stiu ce e de facut, daca ii legi o sapca sau palariuta urla ca din gura de sarpe! Super-glue?!
Asa ca am mucos cu ceva stare subfebrila, i-am dat nurofen si ser fiziologic in nas, si vitamina C; vad ca ziceti de Oscilo, se dau granulele acelea de care stiu eu sau mai sunt si alte forme?
Cum al meu barbat s-a angajat in fine (asta e unul din boii care s-au intors acasa)si cum aceasta s-a petrecut de azi pe maine, suntem in pom cu bona! ne-am inscris si la agentie, dar zau ca suntem deceptionati, ne asteptam sa nu mai prididim cu vizionarile, da' de unde?! e penurie de bone! Deci, daca stiti careva vreuna, va rog sa nu ezitati!
De fost n-am fost pe nicaieri anul asta, deh, buget de austeritate.
Cam atat pe frontul din Iancului.
Cand mergeti la Baby Expo? Se face sindrofie? Ca vreau si eu!
Gata, ma scufund iar in munca - da Doamne sa pot trimite mesajul, ca la ce conexiune de cacao avem.... nici n-am putut intra sa vad pozele voastre!
Ciao-ciao - si pe curand
miflore spune:
Ruxandra, sanatate multa lui Mateus!!!
Cristina, am vazut pozele, fff. frumoase!!! Ce mare s-a facut Ancuta!!! Si frumoasa!!! Si Victoras e un adevarat gentleman!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Simona, bafta multa multa cu jobul!!!
Peste o saptamana o sa ti se para usor!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
tangerine spune:
si intr-un exces de elan care nu se va mai repeta curand presimt, am pus in acelasi loc si poze de la petrecerea Mariei de 1 an; nu va speriati, nu ati confundat petrecerile: MAria are acelasi outfit la ambele si asta pentru ca probabil au fost singurele dati in care va fi purtat vreodata respectiva costumatie; caci daca as scoate-o cu ea in parc, mai bine as arunca-o la cos de la inceput; prietenii stiu de ce :)
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze