Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
b_irina_c spune:
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine 
.
Acum hai sa ma laud cu pozele de la Herculane
ca in sf am si eu net acasa. O sa pun cateva link-uri ca sunt destul de multe poze si sa nu plictisesc prea tare.
pe topogan
demential
sofer
la bazin
cu mami si tati
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:

LA MULTI ANI tuturor piticilor care au implinit un anisor!!!! 

Am uitat sa va zic ca lui Vladut i-a iesit prima maseluta
! stanga sus!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, imi pare rau ca bunicul nu mai e. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Cit despre Vladut, chiar ca e demential
.
Alina, multumesc de incurajarea cu cresa
.
Azi incerc sa pun si eu poze de la motzul nostru, sa vedeti motzata inainte de a fi tunsa, si turta cu pricina
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
La multi ani sarbatoritilor 

Bine Hildi, am crezut ca te-ai suparat ca nu ti-am scris ieri
. Sorryyyyyyyy 

Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
locca spune:
Hello ladies
Irina, imi pare rau pt. pierderea bunicului. Dumnezeu sa-l odihneasca!
La multi ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si frumosi!
Matei e mucios. E o premiera, pana acum nu i-au mai curs niciodata mucii din nas. Acum stranuta si ii curg pana in gura. Se mira si el de ce i se intampla.
Ioana, sper sa nu ai nevoie de backup, adica sa nu se imbolnaveasca deloc Miruna. Eu va admir pt. ca aveti curaj sa lasati copiii la cresa, mie tot mi se pare mic matei. Si cred ca m-ar spurca daca i-as face asta
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, sanatate lui Matei, sa nu-i mai curga mucii
. Mie din contra, mi se pare mare copilul meu, si nu inteleg de ce cele mai multe gradinite primesc copii de la 2 ani, si nu de la 1 an
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Cristina, mai zi-mi si mie o data, te rog, cat oscilo sa-i dau. Ajunge una pe zi?
Sambata plecam din tara pt. o saptamana si as vrea sa scape de raceala/muci pana atunci. Apropos de plecat, am pregatit medicamente pt. eventuale raceli si diarei. Si betadina pt. busituri care se lasa cu rani
. La ce altceva sa ma mai astept? Ce-ati mai patit cu copiii in vacante?
Antoanela23 spune:
Irina, condoleante pt bunic, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Am vazut pozele de la Herculane, foooarte frumos, Vladut s-a schimbat, e baietel in toata regula, frumusel si simpatic foc.
Ioana, chiar azi dimineata am spionat pozele Mirunei si abia acum am dupa ce ai tuns-o, ii sta foarte bine.
Chiar asa, cum s-au comportat piticii la tuns, au stat cuminti?
Eu nu cred ca Victor ar sta locului suficient cat sa poata fi tuns. Noroc ca nu prea are nevoie acum.
Si apropos, am vazut ca ati discutat ieri despre asta, nici al meu nu suporta caciuli, fesuri, bandane, nimic pe cap, le scoate in 2 secunde. Iar daca-i pun ceva cu gluga, sa vedeti ce se lupta pana se prinde ca nu iese daca trage in sus de ea
.
Simona, bafta sa-ti treaca emotiile cu noul job, asa e la inceput, ai de invatat, dupa ce-ti intri in ritm va fi mai lejer.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Ioana
fetele e mai precoce
(nu zic nimic de mamele de baieti, da?)
Ma duc azi sa-mi iau permisul si sa-mi caut costum de baie. Am reusit dupa un an si ceva sa intru in legalitate.
Carmi spune:
Buna ziua la mandre si pitici !
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari si cuminti !
Irina, ími pare rau de pierderea bunicului.
L-am vazut pe Vladut cel dragut. Ce masina frumoasa are
!!!
Sanatate multa piticilor mucosi, sa va faceti bine repede.
Stiti ca ma tot plangeam eu ca Fabiano e mucos din nastere. Foloseam pompa de 5-6 ori pe zi, uneori si mai mult, si fara sa fie racit. Asa a fost zi de zi, de cand s-a nascut si pana am ajuns la mare. De atunci, au disparut mucii. De tot.
Cristina, am citit despre prima zi de scoala a lui Victor, felicitari pentru micutul scolarel !
Ma duc sa calc![]()
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video