Copilul meu este nascut pe 16 septembrie si implineste 2 ani.Eu in aceasta luna nu iau nimic, nici macar pentru jumatate de luna? Nu am primit avizul de la posta si pana acum deja luam banii. Voua cum vi
s-a intamplat?
Eu am luat si in luna in care Otilia implinea 2 ani. La noi nu a fost vorba decat de o zi .Ea este nascuta pe 27 februarie.
"ART. 19
(1) Plata indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, a stimulentului si a alocatiei de stat pentru copii se efectueaza incepand cu luna urmatoare aprobarii cererii prin decizie a directorului executiv.
(2) Cuantumul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului si al stimulentului aferent fractiunilor de luna se stabileste proportional, in functie de numarul zilelor calendaristice din luna respectiva pentru care acestea se cuvin si se acorda."
carmen
Pentru fata mea nascuta pe 27.07 am primit pe perioada de pina in 27 adica o parte din cei 3 mil.Nu mai stiu exact care a fost suma si nici nu am facut atunci calculele sa vad cum s-a ajuns la ea dar de primit am primit ceva.