Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 28
anda77 spune:
si io sunt in comitetul de organizare intalneala nationala din primavara si in comitetul de sabotare pasiva a intalnelii din octombrie, deoarece nu pot veni

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Noki
. O sa o iau cu mine azi, mai rau e ca o sa trebuiasca sa merg singura cu ea cu masina tocmai pana la Gara de nord, si mi-e tare frica...sper sa stea cuminte ca n-am facut niciodata asa drum lung doar eu cu ea. Taticul nostru nu vine din motive de
.
Tineti-mi pumnii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Anda77- hehehe...mie la suta de acord cu tine! Si vezi ce faci cu mess-ul, ca daca nu ti-l instalezi la serv, vin peste aia de la informatica de la voi si-i bat de le suna apa in cap! ca nu mai stiu de cate ori simteam o nevoie arzatoare sa vb!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
madau spune:
Vad ca toata lumea se dezice de intalneala...buunnn...eu ptr primavara nu ma pronunt ca nu stiu ce-o mai fi pana atunci. Mi se pare aiurea sa organizam de acum ptr luna mai..sunt 8 luni pana atunci..zau asa
...
Va las deci..o zi frumoasa va doresc.. si linsitita!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Morgano spune:
A fost horror aia care a venit, nu stiam cum s-o scot mai repede din casa. Cred ca era dusa cu pluta, incoerenta, incepea o idee si n-o putea sustine sau duce la capat :(( Groaznic. Nu am reusit nici sa scoatem de la ea de fapt ce-a facut inainte, unde locuieste (spunea ceva de Ludus, apoi Cluj) jur ca-s siderata. Ma gandesc ca nu poate fi hoata sau trimisa de cineva sa se orienteze in sensul asta ca e prea nebuna.... Of la naiba ce m-a intors pe dos. In afara de aia care mi-a placut la tel. si care vine maine, cu restul ma voi intalni pe teren neutru, nu-mi mai bag in casa femei din anunturi clar. Si poate ca agentia e solutia, ca macar acolo au date despre ele, cazier, buletin etc.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Pai, Ripley, sa stii ca agentia e solutia cm safe. Fetele de la mine din parc, cele care au bona, si-au gasit-o prin agentie. Platesti o suma de bani per vizionare, dar cheama mai multe odata si poti sa-ti faci o impresie. Plus ca ianinte ele sunt verificate, intervievate si apoi abia intra in contact cu tine. Adica trec prin filtru toate nebunele. Ramane doar o parte mai mica din ele + cele care se desconspira ulterior!
Serios acuma, daca esti hotarata pentru bona, asa cred ca ar trebui sa procedezi.
Sa va zic noi le realizari ale lui Saralyna:
- de ieri, cand face tai-tai a inceput sa si zica: taaaaaaaaai-taaaaaaai! E mortala!

- dimineatza cand iese din camera ei, stie ca daca tati e acasa e la PC, asa ca imediat cum intru in sufragerie = ma rog, e impropriu spus, ca nu am usa, cum o trec de zidul despartitor - zice: taaata-taaata, uitandu-se concentrata dupa el. Azi de dim, dezamagire mare, ca nu era acasa!
- fii-mea are o pasiune pentru WC. E febletea ei. Cum prinde usa de la baie deschisa sau sunt io inauntru la spalat pe maini, vine repede si-si baga mainile acolo. Cand trag apa, se sperie putin, apoi revine curioasa. Dar azi de dim a fost totala: a luat peria de Wc, a studiat-o, apoi dupa ce am deschis capacul, a bagat-o inauntru si a inceput sa faca miscari de spalat wc-ul. Iar io am receptat aluzia si m-am apcuat sa-l spal...evident, sub atenta ei supraveghere!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
roxisialexia spune:
Buna ziua fetelor!
Aseara scrisesem un mesaj lung si cand sa il trimit am ramsa fara retea.
Si mie imi place ideea cu Sibiul( adica prin imprejurimi), cat despre luna mai bine in primvara ( am uitat ca incep si eu facultatea si am cursuri in week).
Frumoase locatiile propuse de felicia si ripley.
In alta ordine de idei sa va povestesc ceva frumos, cand am ajuns ieri acasa, Alexia abia se trezise a cerut sa o iau in brate m-a cuprins cu manutele de dupa gat si si-a pus capsorul pe umarul meu!!!
Si noi ne inscriem in tabara celor care proteseteaza, Alexia urla si se zbate toata daca o iau de la nisip sau de pe jos, poate nu ma credeti dar ma si bate( de vreo doyua ori mi-a dat palme)...singurul remediu este sa o distrag de la ce facea si sa vorbesc cu ea ca vom reveni in locul respectiv.
De o saptamina gaza mea nu mai vrea lapte seara, adica nu mai papa asa ca inainte a redus cantitatea cu 3 masuri, dar asta nu ii afecteaza somnul deci cred ca e ok.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
ripley, nu le mai chema acasa, ca doamne ferste peste ce dai, mai bine la firma la tine, e mai safe. Succes in cautari!
noki, super sara la curatenie...de mica harnicuta! 
madau, e ok lasa-l ca iese el.Poate despre canini e vorba ca aceia sunt durerosi si este posibil sa si sangereze gingiile cand apar.
Fetelor eu sunt super revoltata, am vorbit aseara cu o mamica din "parcul meu" care are o fetita in varsta de 1 an si 10 luni, a dat-o la cresa si ce credeti ... a fost batuta cu linia la palme si la talpi....cum e posibil asa ceva???
A vrut sa isi pupe fata pe picioruse si i-a spus mamei ei, ca nu, ca are buba...."tanti nana cu inina". Si in fiecare zi cand o ia acasa are palmele rosii.Azi merge sa o retraga de la cresa, ca respectiva educatoare nu recunoaste nimic.
inca nu mi-am revenit din starea de nervi, e revoltator!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Noki_Lara spune:
Roxi- ce bine ca ne mai dai vesti dspre voi! Hmmm...deci Alexia si ea e un clubul recalcitrantzilor...cine se mai inscrie? ![]()
Cu cresa...e fara cuvinte!!!! Cred c-o bateam pe educatoare rau de tot! Pai cu ce drept face asa ceva? Mai, asta e treaba care trebuie reclamata undeva...chiar, ce for superior exista?
Hai ca m-am umplut si io de nervi...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
anda77 spune:
roxi, haoleu, se mai practica asa cevaaa?!!!
mai, io sunt de acord cu corectiile corporale (asta e parerea mea!) in cazuri grave. eu mi-am promis ca nu dau in fiu-meu (ca io am luat prea multa bataie de la mama si nu prea mi-a placut) decat in cazuri extreme, unde se impune: daca schingiuieste animale, d-astea...pentru orice altceva grav, inclusiv furt de jucarii, fumat in spatele casei (v-ati dat seama deja ca vorbesc de copil scolar) exista o groaza de alte metode de corectie necorporala care dau rezultate (deja prospectez piata, prin librarii, dupa carti despre psihologia copilului), dar asa ceva la copil de 2 ani!!!! nu se poate s-o prinda cu o camera de luat vederi , ceva, s-o dea afara pe nebuna?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"