Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 26
madau spune:
Neata la
!!!
Azi sunt in forma mare...fimea a dormit ca un bustean, s-a trezit doar o data pe la 5, am leganat-o nitel si inapoi la somn. Deci m-am odihnit si eu putin.
Vad ca e ok, n-a patit nimic de la iaurt....azi incercam pe cel cu fructe tropicale, caci cu ala de capsuni nu prea s-a omorat. Bine, ei ii e si mare lene sa pape la ora aia, s-a obisnuit sa bea lapte, insa de cand am trecut pe Milumil 3, a trebuit sa scoatem o masa, ca a luat 200 gr sapt asta, ceea ce e nitel cam mult![]()
Subiectul intalneala eu zic ca si Ilenutza, sa facem o intalneala si acum in oct, ptr cine poate/vrea sa mearga, si bineinteles cea din iunie unde putem merge in alta parte. Hmmm, ce ziceti??????? Se ofera cineva????????
Vad ca inca nu v-ati trezit, ma duc sa-mi termin cafeaua.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
Joy nu trebuie sa ai mustrari de constiinta ptr Peritol ca doar nu e somnifer. Eu ce sa mai zic ca i-am dat Mirunei la 2 luni fenobarbital 3 zile???? Dar decat sa ajung eu in spital mai mult moarta decat vie...asa s-a rezolvat situatia. Cu bine ptr amandoua.
Sanatate multa sotului
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
joy04 spune:
hai ca a plecat tot el la farmacie...
MADAU, m-ai citit. da, aveam mustrari de constiinta, dar asa a dormit si el, si eu.
aseara am zis ca nu-i mai dau si uite na ca s-a trezit.
dar macar s-a trezit o singura data, nu de nspe ori.
CRISTI zicea cand i-am citit ca si voi o patiti cu bbi care nu dorm ca macar suntem "fericiti" ca nu iese fi'miu din tipare....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
camelia_daniela spune:
Hello la
de dimineatza !
Dayssy, super pozele, adica Dragos e super dragalas ! Imi place cum se intinde el la catel, alearga dupa gaina ! Si Daria la fel face, e in extaz cand vede vreo vietate misunand!
Madau e super ca te-ai odivnit, te invidiez! Eu mai pooooooooooot! Fiica-mea se trezeste de vreo saptamana la ora 1 noaptea si nu se potoleste decat dupa ce o iau in pat la mine; si dupa ce o iau in pat se frichineste pe toate partile, si maraie, nu are stare ... sincer ma bate un gand sa o intarc ! Nu mai rezist! Cred ca la noapte o sa o las sa urle sa vad ce face ... oare adoarme la loc? Inainte cum dormea ? Imi vine sa
Acum sa va poovestesc ceva "funny" - aseara am bagat cateva rufe la spalat (la masina, evident)! Si cand a inceput masina sa faca ca toate cele (hodoron-tronc-buf... asa face ea, ce sa-i fac
) Daria care misuna prin casa s-a speriat ... dar era si curioasa ! Se apropia de masina exact ca un catel care da cu boticul de ceva nou (eventual si miscator)! Mergea catre masina curioasa, se dadea un pas - doi inapoi, iar s-ar fi apropiat ... ce sa mai, a fost mortala
! Nasol ca nu am filmat-o!
Data viitoare o filmez, ca sa distrati si voi un pic ...
Joy, sanatate sotului bolnavior!
Sa treaca repede!
Ripley, tu cum te mai simti? Hai, da-ne vesti bune!
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
anda77 spune:
joy, n-are nimic dar asta nu inseamna ca merge sa-i dai in fiecare zi...
madau, ce face vedeta? se pregateste de defilare? ai bagat-o si tu intr-o sesiune in forta: manechiura, pedichiura, coafor, tratament facial? ca tb. sa straluceasca maine:) daca apuc sa ies azi mai devreme de la serv, te sun poate trec sa ridic catalogul care plange:) dk nu te sun inseamna ca nu am putut pleca de la serv inainte de 17:30 si atunci ciu-ciu catalog ca tb sa ajung acasa la 18 ca sa eliberez bona. p-orma nu prea mai am chef de iesit, sunt intr-o perioada "domestica":)
mey fiu-meu cre'ca dezvolta o obsesie: stiti la intalnire cum stergea rotile de la carucioare (ceea ce face si acum). ei bine cu masinutele de acasa nu se joaca normal, adik sa le miste sa alerge dupa ele, nu dom'le, cum le prinde, le intoarce cu rotile in sus si invarte rotile fascinat. minute intregi. i-am dat niste sticle goale (din plastic) si cel mai mare fun este cand insurubeaza si desurubeaza dopurile
. trebuie sa caut jucarii cu roti mari si multe sau dispozitive care au ceva rotund si care se si invarte...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bianca_mo spune:
buna !
raportam prima cazatura din pat, asa ca intram si noi in club... mor de ciuda ca e vina mea, desi el n-a plans, nici macar nu s-a trezit, ca a cazut pe burta...
va doresc o zi buna!
camelia, se pare ca te gandesti si tu la intarcat din aceleasi motive ca mine... daca nu s-ar trezi asa des eu n-as avea treaba, da din 7 nopti 3 sigur sunt grele...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by bianca_mo
buna !
raportam prima cazatura din pat, asa ca intram si noi in club... mor de ciuda ca e vina mea, desi el n-a plans, nici macar nu s-a trezit, ca a cazut pe burta...
va doresc o zi buna!
camelia, se pare ca te gandesti si tu la intarcat din aceleasi motive ca mine... daca nu s-ar trezi asa des eu n-as avea treaba, da din 7 nopti 3 sigur sunt grele...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Bianca, imi pare rau de cazatura piticului, bine ca n-a fost mai rau !
-ici lui Serban !Referitor la intarcat ... din pacate asa e ! Eu voiam sa o alatez pana cel putin la 1 an , dar nu mai pot, simt ca pierd contactul cu realitatea! Dimineatza cand tre sa plec la serviciu imi tremura picioarele!
Camy & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
bb_alinus spune:
Neata si de la noi!
Azi noapte am reusit sa dormim mai bine insa nasucul tot infundat rau ramane. I-am tot dat cu un spray insa nu am rezolvat mare lucru.
Voi ce le mai dati in cazul asta? Oare sa ma duc la dr? Ca febra nu avem...si asa imi e peste mana sa merg la doctorii de aici 
Camelia, eu una ma trezesc in fiecare noapte cel putin de 2 ori fie sa ii dau apa fie suzi ( si o mai iau si cu mine in pat
)...Eu cred ca si-a facut un obicei din asta...Asa ca poate o intarci degeaba, ca Dariuca doar s-a smecherit si a vazut ca tine sa planga ca sa o iei cu tine si ...profita.
Daca mai poti, zic ca e pacat sa o intarci deja.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Noi ne laudam cu o noapte linistita, cu o trezire de racnire doar la 0.15, pe motiv de picat suzi-ul. In rest, toate bune, slava cerului.
Lavi- ma intrebai ieri de fornaiala, a trecut din senin, asa cum a si aparut. Daca zic ca a fost in perioada cand a suferit cu dintii zici ca nu are legatura, asa ca mai bine nu zic.
Nataliciul si-a reparat burtica?
Mirabilis- ce bine ca ai intrat cu vesti despre voi! Bafta mare de tot la examen!
Miha2006- bine ai revenit!!! 
Eehehe...as vrea io s-o fi luat deja singurica. Dar nu! Tot de 2 manutze mergem, cateodata de una, dar mai rar, ca ii e frica sa-mi dea drumul.![]()
Madau- io i-am dat pana acuma toate fructele si a fost ok. dar nu-i dau iaurt cu fructe ca-s artificiale. Prefer sa i le combin io. Dar am mamici in parc care dau de-alea mici de la Danone, Danette, parcsa si sunt ok copiii. Io nu ma risc.![]()
Ripley- ca bine zice Feli, cu ce masina si in ce conditii ati ajuns voi Buc-Cluj in 6 ore????? Ca cu plod no way si nici in conditii normale de trafic. Dar ai dreptate cu jumatatea distantzei...
Propun loc de intalneala RASINARI, langa SIBIU - am o colega de serv care merge super des acolo si e fana - e o cabana superba, peisaj super etc. io una nu am fost niciodata, dar am inteles ca-s conditii super. Poate fetele din Sibiu stiu despre ce vorbesc. Daca sunteti in principiu de acord cu locul, ma interesez.
Cam astea imi amintesc pentru raspuns. Revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Cu riscul de a-mi lua rosii in cap, Alinush + Camelia- io as incerca sa nu o mai iau in pat cu mine, ci s-o linistesc in patutui ei. Banditelor astora mici normal ca le convine sa doarma cu noi si se obisnuiesc repede cu binele. Problema e pe vitor, ca nu se mai dezvatza. Stiu muuulte mamici - din parc + preitene de-ale mele care dorm cu plozii in pat la vraste..avansate.![]()
Alinush- asta-i ziceam si lui Lavi. Si noi am avut trompeta infundata, de fapt nu cred ca era infundata, ci fornaia din ea. I-am pus ser fiziologic - cu seringa, sa vina cu vitez - asta in loc de apa de-aia de mare - spray, ca nu am facut investitii..din motive de finantze
si intr-o seara i-am pus Karvol pe perna. dar la noi astea toate au fost in periada ei de crize de dintzi, care din pacate tot nu au iesit, dar mugurele clar a mai crescut, ca maraiala era in toi, si ziua si noaptea. deci a trecut de la sine, cam intr-o saptamana. Intr-o seara i-am dat ceva Nurofen, pentru ca cu o noapte ianinte mi-a mancat sufletul.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah