Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

OFFFF Stiu SEPHORA, incearca acum ca am reeditat mes! daca nu, poate ma ajuti ca neuronu' meu inca nu s-a dezmeticit!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor la mine s-au indesit contractiile(scurgeri ioc!)....acum sunt la 10 minute.....asa ca s-ar parea ca azi e ziua(sau noaptea?) cea mare!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

IN SFARSIT!
HAI PUFY SA_TI VEDEM MINUNEA!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eli, Cata, felicitari! Sa va traiasca bebelusii!

Mirabelac, bafta maine!

Alessia, sa-ti traiasca puiul! Eu am putut vedea pozele, desi se incarca mai greu. Poate de asta n-a reusit Sephora sa le vada.

Microbu, numele Anais il am pregatit de ani de zile in cazul in care voi avea o fetita (sper peste cativa ani). Mi se pare foarte frumos si melodios. Culmea e ca nume pentru baiatul pe care-l astept inca n-am.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia e superb Armand si tu arati super bine. Sa fiti sanatosi amandoi.

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Hai, Pufy! Asteptam venirea bebicului!

Hai, Cecilia! Se pare ca bebeul tau n-are chef s-o faca pe mami cetatean canadian...parca pe 19 ar fi fost ziua cea mare.

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Pufy, Cecilia

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Se tot vorbeste de ceea ce simtim cand nastem, dar s-a intrebat cineva ce simte bebe in momentele alea???? Cititi aici http:// www. copilaria . com/sanatate3.htm

Mirabela sapt. 39 POZE

Mergi la inceput

MAMILILI- Sar'na! Era cam chinuit in spital din cauza echimozei! Ii fac zilele astea poze sa vedeti si voi diferenta ca nu mai seamana cu un pestisor esuat!

MIRABELAC- arat bine datorita burtierei, ssssstttt, nu mai zici

poze

Mergi la inceput

Alessia, toti copiii sunt frumosi. Sigur ca asteptam si poze mai recente. A propos, esti sigura c-ai fost insarcinata? Nu de alta, dar nu-i nici urma de burtica in pozele tale. Ohhh ce ma enervezi cu kg tale care incep cu 4...(glumesc, nu te supara).

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput