Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anooooo!!! pastreaza o halca si pentru mine ca vin si io cu Sabi ca poate friptanele ii plac daca papa de bebei e ciiiihhhhhh!!!!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Moni, hai ca n-ai dat raportul despre kk-rerile Dianei!

poze Sabina

Mergi la inceput

Ali , sa ne povestesti cum ati petrecut azi ! Ca miine tot sarbatoare e , face Iarina 7 luni!!!!!

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

In primul rand, votat Iarinuta de Ali
Vazut poze Tibi in premergator, atlet sa il faca mami pe el.
Si acum trec la ce ma streseaza:
Ma fetelor, dupa ce ca-s suparata ca mi-a venit CM prima data dupa nastere si ma simt ca vai de capu' meu, sotu' lucreaza pana tarziu, io trebe sa ma ocup de Mark (care macar doarme acu') mai intru si aici si vad ca:
- MONI zice ca nu mai intra. MONI, sa mor io daca nu vin cu bata, vezi ca in drum spre Luxemburg trec prin Arad, vin cu Matizu' si iti daram blocu' ca am Casco pe el (pe Matiz, nu pe bloc). MONI, mie imi lipsesti, mie imi place de tine, esti racusor de-al meu si una dintre cele mai de gasca fete pe care le stiu io! Uite un pupic de la mine si nu fi suparata, te rog io muuuuuuult de toooooot
Hai la mine sa bem o sampanie si sa uitam de necazuri
- COSMI zice si ea ca intra mai rar. COSMI, tu stai la mine in cartier, sa mor de vin la tine la bloc (nu stiu unde stai, da' aflu io) si fac serenade pana revii pe DC! Eu iti simt lipsa daca nu mai intri, n-am io mult timp de vorbit din pacate da' lasa ca ne vedem noi in parculet dupa cum am vorbit si vezi tu daca nu mai intri pe DC
- DENISA nici ea nu mai vrea sa intre. DENISA, in Canada nu am nici o sansa sa vin prea curand dar iti trimit o bata daca nu revii pe DC! Vezi ca am multi prieteni in Canada si ii trimit cu delegatie la tine Hai please, come back
Si sper sa nu mai aud ca nu mai vrea cineva sa intre pe DC. Of, ma fetelor, mie mi-e drag de voi toate, de ce ne tot certam nu stiu! Subscriu la cele zise de Ana de France si de alte fete. Hai sa nu ne mai certam, ca e viata scurta, avem niste minuni de copilasi, minuni de la Dumnezeu, de ce sa ne enervam si sa le transmitem si lor energie negativa?
Of, nici nu mai stiu ce voiam sa zic, ca tare m-am amarat!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Ca era sa uit: ne-am inscris si noi la Competitia bebelusilor care merg de-a busilea, la Baby Expo!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ali uitasem sa-ti zic ca si eu am votat Iarina, nu ca ar avea nevoie de pile!
Anda imi pare rau, lasa ca trece! Si fac armata cu tine sa mergem sa le daramam pe fete!
Moni nu ne mai tine in suspans, asta e locul nostru si nu plecam, e clar?
Denisa si tu la fel chiar vrei sa se sparga de tot vechea garda? Cosmi... fii cuminte!

Si ca sa mai si radem un pic: eram in bucatarie (azi am fost Denisa) si pusesem blenderul cu apa si detergent sa se curete singur cand dau sa strang niste firimituri de pe masa... si firimiturile se miscau! Intra groaza in mine, aoleu, am insecte in toaster, ma uit mai de-aproape, nu ma prindeam ce sunt... Evident ca saracele firimituri plecasera singure din cauza blenderului care mergea! Ce face oboseala din om!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA, lasa ca ne-om odihni cand or incepe sa plece de acasa cu fete si baieti!
Tare faza cu blenderul!

toujours optimiste

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Adica peste vreo 13-14 ani? M-ai consolat

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINATUNZA,ANASEBE,URSULINA,JANINA,DENISA,GIOVA,PUFUMIC( N-AM CERUT SA ALEGETI CI SA VA SPUNETI PAREREA - DACA SE POATE SA ARAT SI MAI JERPELITA DECAT SUNT )NICO (VEZI CA SE POATE SI MAI RAU DECAT NASOALA ? ),ALI,ANASOL,SILVI,ANDA (IN SPECIAL TIE - CA MI-ERA CA VI CU MATIZU PRSTE MINE )

Decat sa imi blocati PC cu ferestre de mess (unele),am facut o pauza la pauza sa va zic mersi,nu va agitati degeaba,dar macar asa ati mai revenit pe prima pagina.Chiar daca plec nu plec de tot ,aci e messul si chiar daca explodeaza DC-ul si nu mai e, ma bucur ca mi-am facut aici o multime de prietene (mai mult sau mai putin sau deloc) chiar daca nu le-am vazut fatza in fatza!
Am zis sa intru totusi,sa nu se umple subiectul doar cu "hai inapoi" Stiu ca sunt probabil cateva amarate pe chestia asta.Daca e cazul o sa creem un subiect nou la "prieteni" si ne vom intalni acolo sa nu mai deranjam aici.Au vrut o multime de prietene (din alea )chestia asta,poate trebuia sa o facem atunci si intrau si ele mai des,dar sincer am sperat sa nu ne divizam (adica gasca cu messurile si gasca fara messuri) Ma mai gandesc WE asta,daca mai pot sta alaturi de cineva care m-a jignit cu o asa rautate si ura.Si chiar nu sunt suparacioasa de felul meu,dimpotriva.Nu sunt chiar deloc suparata acum,doar ... am asa o stare de lehamite. Si inca ceva, imi pare acum rau ca am militat pentru revenirea celor doua,ca vorba profului meu de franceza:daca voi nu ma vreti,eu nici atat!

DANAENE mersi mult ca ai pus poza Dianei la 8 luni pe site si pentru printese! Am vazut ca intri mai mult la buzoience decat la noi,sincer ,nu ma mir La fel ALI si DANAST (parca)la baimarence ... ALI e oricum activa rau de tot ,are IARINA pe cine semana

Multi si pentru IOANA,BOMBO,IRINA,LILI,ANDIARORO,ASTERY,MIRELA,ANAM,RALU,DEEA,IRINEL,DANIELA
BEE ( abia astept sa se intoarca!)

V-am pus un filmuletz de zilele trecute cum merge Diana.

IRINATUNZA o sa dau si raportul cu kk-relile ,sper.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA mi-ai dat o idee ,ma tot gandeam cum naiba sa se curetze blenderul singur pana m-am prins
Diana e ok,kk-reala e ca de obicei ca nr. 5-6 dar usor mai moale,nu diaree,desi azi a papat normal,inclusiv o para si evident lapte.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput