Copilasi martie-aprilie 2004(81)
Raspunsuri - Pagina 17

Ela76 spune:
LA MULTI ANI, LAVI!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi pana la adanci batranete!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

LauraFlo spune:
Ela, ce bine ca macar tu esti atenta ! Multumesc .LA MULTI ANI LAVI
!
LA MULTI ANI MALINA !
Sa fiti sanatoase si iubite ! Copiii sa va aduca numai bucurii !
Avem si cativa soti de felicitat : sotul Andreei, al Alonei si al Malinei ! Sa aveti o viata lunga, linistita si imbelsugata !

Mickyyy spune:
La multi ani Lavi
, sa-ti traiasca cocolinele si refacere usoara
.
Si cu intarzierea de rigoare (sorry...da' io's uituca de fel, nu m-am mai uitat pe listuta de secole )
La multi ani Malina
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

LauraFlo spune:
Mickyyy, esti acasa cu bona si fetele ? Sa ne spui cum au reactionat. Daria mereu ma intreaba de dadaca ei.
Am impletit doua caciulite Dariei una rosie si una verde. Tare mi-e dor de vremurile cand aveam timp pentru asa ceva sau pentru cusut goblen....Din pacate am asa de putin timp acum...anul trecut mi-a luat o luna sa-i fac Dariei un pluover...Anul acesta nici macar nu m-am incumetat; ma multumesc sa-i termin si un fular (macar pana in Craciun ). Am aici cateva poze si aici.
Voi gasiti timp pentru activitati "relexante" sa le spunem ? Pe mine ma relaxeaza la culme impletitul, iar pe vremuri cu tata faceam metalo plastie, felicitari , martisoare...

Mickyyy spune:
Laura, nu mai sunt acasa, am ajuns deja la serviciu. Am stat pana pe la 1 acasa, si o sa mai stau si maine la fel. A venit mama sa ma ajute, asa ca le-am lasat pe amandoua acasa cu fetele (pe ea si pe noua bona).
Sincer, desi imi place doamna cea noua (azi a stat mai bine de-o ora singura cu fetele cat am fost eu s-o recuperez pe mama de la gara si a fost totul ok), mi-e putin teama ca n-o sa se descurce cu amandoua. De fapt pe termen scurt sigur se descurca, dar oare va rezista 11 ore? Sunt totusi 2 copii, iar cand stau si eu acasa, malina e incredibil de rasfatata (ea nu e asa de obicei, dar azi a atins "apogeul", probabil si pentru ca eram 3 adulti - eu, mama si bona - dupa fundul ei), daca nu va reusi sa se impuna din start in fata ei, nu stiu ce va iesi.
Vom vedea, oricum doamna cea noua e tanara si cu chef de viata, sper sa faca fata . Imi place cum se joaca cu ele, imi place ca le implica mult in tot felul de activitati, dar dupa doar cateva ore petrecute impreuna azi mi-e greu sa spun daca va rezista la asemenea "tir continuu" pe termen lung. Eu sper ca da
.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

LauraFlo spune:
Mickyyy, sa fie intr-un ceas bun ! (sper ca se poate spune asa). Ai sa vezi ca o sa faca fata. Cred ca fetele tale au cam acelasi program de somn si papa, iar la joaca imi inchipui ca Daria e umbra Malinei.
Va pup ! Trebuie sa plec; a venit sotul sa ma ia. Hai Steaua !

Claudelu spune:
Laura, asta e fotbalul, nu castiga cine joaca castiga cine are noroc si noi n-am vrut sa avem noroc, l-am alungat Pacat, mare pacat. SI mai mare pacat e ca sunt convinsa ca Banel e cu moralul la pamant. El acum are nevoie de incurajari, de sprijinul total al echipei si al suporterilor, n-are voie sa decada. Asta e, o greseala a fost suficienta. Offf offff mai mai

Ela76 spune:
Imi pare rau de Steaua, pacat...
Laura, ce caciulite frumoase stii sa faci! Eu recunosc ca habar nu am, desi in tineretile mele mai stiam sa fac cate ceva. Daria e o scumpica si jumatate. Ce frumos stie ea sa faca puzzle
Mickyyy, mult suces cu noua bona. Si eu cred ca cei mici au tendinta 'sa-si dea in petic' cand sunt prea multi adulti in jurul lor.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre