Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, LAVI!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi pana la adanci batranete!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, ce bine ca macar tu esti atenta ! Multumesc .

LA MULTI ANI LAVI !

LA MULTI ANI MALINA !

Sa fiti sanatoase si iubite ! Copiii sa va aduca numai bucurii !

Avem si cativa soti de felicitat : sotul Andreei, al Alonei si al Malinei ! Sa aveti o viata lunga, linistita si imbelsugata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lavi
Malina
Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Lavi , sa-ti traiasca cocolinele si refacere usoara .

Si cu intarzierea de rigoare (sorry...da' io's uituca de fel, nu m-am mai uitat pe listuta de secole )

La multi ani Malina

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, esti acasa cu bona si fetele ? Sa ne spui cum au reactionat. Daria mereu ma intreaba de dadaca ei.

Am impletit doua caciulite Dariei una rosie si una verde. Tare mi-e dor de vremurile cand aveam timp pentru asa ceva sau pentru cusut goblen....Din pacate am asa de putin timp acum...anul trecut mi-a luat o luna sa-i fac Dariei un pluover...Anul acesta nici macar nu m-am incumetat; ma multumesc sa-i termin si un fular (macar pana in Craciun ). Am aici cateva poze si aici.

Voi gasiti timp pentru activitati "relexante" sa le spunem ? Pe mine ma relaxeaza la culme impletitul, iar pe vremuri cu tata faceam metalo plastie, felicitari , martisoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, nu mai sunt acasa, am ajuns deja la serviciu. Am stat pana pe la 1 acasa, si o sa mai stau si maine la fel. A venit mama sa ma ajute, asa ca le-am lasat pe amandoua acasa cu fetele (pe ea si pe noua bona).
Sincer, desi imi place doamna cea noua (azi a stat mai bine de-o ora singura cu fetele cat am fost eu s-o recuperez pe mama de la gara si a fost totul ok), mi-e putin teama ca n-o sa se descurce cu amandoua. De fapt pe termen scurt sigur se descurca, dar oare va rezista 11 ore? Sunt totusi 2 copii, iar cand stau si eu acasa, malina e incredibil de rasfatata (ea nu e asa de obicei, dar azi a atins "apogeul", probabil si pentru ca eram 3 adulti - eu, mama si bona - dupa fundul ei), daca nu va reusi sa se impuna din start in fata ei, nu stiu ce va iesi.
Vom vedea, oricum doamna cea noua e tanara si cu chef de viata, sper sa faca fata . Imi place cum se joaca cu ele, imi place ca le implica mult in tot felul de activitati, dar dupa doar cateva ore petrecute impreuna azi mi-e greu sa spun daca va rezista la asemenea "tir continuu" pe termen lung. Eu sper ca da .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, sa fie intr-un ceas bun ! (sper ca se poate spune asa). Ai sa vezi ca o sa faca fata. Cred ca fetele tale au cam acelasi program de somn si papa, iar la joaca imi inchipui ca Daria e umbra Malinei.

Va pup ! Trebuie sa plec; a venit sotul sa ma ia. Hai Steaua !

Mergi la inceput

Auto gol....Ce urat !Trist si nedrept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, asta e fotbalul, nu castiga cine joaca castiga cine are noroc si noi n-am vrut sa avem noroc, l-am alungat Pacat, mare pacat. SI mai mare pacat e ca sunt convinsa ca Banel e cu moralul la pamant. El acum are nevoie de incurajari, de sprijinul total al echipei si al suporterilor, n-are voie sa decada. Asta e, o greseala a fost suficienta. Offf offff mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Imi pare rau de Steaua, pacat...
Laura, ce caciulite frumoase stii sa faci! Eu recunosc ca habar nu am, desi in tineretile mele mai stiam sa fac cate ceva. Daria e o scumpica si jumatate. Ce frumos stie ea sa faca puzzle
Mickyyy, mult suces cu noua bona. Si eu cred ca cei mici au tendinta 'sa-si dea in petic' cand sunt prea multi adulti in jurul lor.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput