Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:


Din nou eu.
Am gasit unul dintre raspunsuri: avem voie sa inlocuim fructul de la micul dejun cu alte fructe de sezon (in cazul meu, merele).
Ce nu imi convine e ca nu pot manca la pranz la serviciu asa cum trebuie in regim. Si nu avem voie sa sarim peste o masa.
Eu azi am consumat de dimineata un mar, iar acum la pranz un iaurt mic cu 0,1% grasime (care are 30 kcal).
Oricum, am mancat din ce in ce mai putin de vreo cateva zile incoace si, deja s-a dus 1 kg. Sper sa reusesc pana la urma sa ma incadrez in regulile regimului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ma laud si eu ca dupa o zi de Scarsdale am slabit 1/2 kg. Tare as fi vrut sa fie unul intreg. Dar asta este, mergem mai departe.



Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu e rau, maine sigur ai 1 in minus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Briana, vreau si eu , te rog, dieta economica scarsdale.Pas cu pas, daca o ai binenteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ce inseamna dieta economica? se refera la calorii sau la bani?

Andreea, nu te mai stresa cu cantarul, o sa vezi ca ajungi unde trebuie.

Eu raportez ca azi am avut un mega chef la servici si eu am mancat numai rosiile si carnita din regim (la mine martea e "luni").

Pe mine a inceput sa ma intrebe lumea cat timp am de gand sa tin regimul....se vede un picutz la haine, dar in nici un caz nu am ajuns la ce doream.


Briana, merci de raspunsuri, nici eu n-am de gand sa renunt in mijlocul unui program de 14 zile. Sa vedem. La mine si faptul ca -am cantar ma destreseaza de ideea ca am slabit sau nu cele 7 Kg promise.

Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Briana, vreau si eu , te rog, dieta economica scarsdale.Pas cu pas, daca o ai binenteles.



Laura. o am in carte...insa NU STIU UNDE AM CARTEA !
Eu m-am mutat de unde stateam, am acolo ceva lucruri si chiar nu stiu daca o am aici unde stau acum sau nu...
Lasa-ma sa verific si iti spun daca te pot ajuta curand.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”


POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu am gasit ceva dar nu stiu daca este asta. Pe site pers. respectiva zice ca e dieta economica scarsdale. Uite postez aici dieta si poate din amintiri imi zici daca e buan sau nu. Dar astept pana gasesti si cartea. Poate e mai completa.

REGIMUL ECONOMIC SCARSDALE


Mic dejun in fiecare zi:
˝ grepfruit sau 1 fruct de sezon
1 felie paine graham prajita
cafea sau ceai

LUNI

Pranz

Supa de pui
Salata de specialitate legume verzi la alegere(salata verde ,spanac proaspat)
˝ cana carne slaba taiata fasii
1 bucata cat o nuca cascaval mai tare
˝ castravete taiat rondele
3 ridichi taiate rondele
1 ardei gras taiat cubulete
sos vinegreta sau lamaieie sau otet
1 felie paine graham prajita
ceai sau cafea

Cina

peste proaspat sau congelat,la gratar sau la cuptor
salata asortata(oricate legume si verdeturi)
˝ grefa sau fructe sezon
cafea sau ceai


MARTI

Pranz

salata de fructe,orice combinatie
cafea sau ceai

Cina

Carne de vita tocata la gratar
Varza de Bruxelles/Varza alba
Salata din salata verde,castravete,telina,ridichi
Cafea sau ceai


MIERCURI

Pranz

Salata de ton /somon cu sos vinegreta sau lamaie
Salata verde
Grepfruit sau pepene galben
Cafea sau ceai

Cina
Tocana de carne vita:3/4 kg carne vita pt tocana,taiata cuburi de 4 cm
2 cepe mijlocii,taiate
2 ardei grasi taiati
2 rosii mari,tocate
1 lingurita delicat
piper negru dupa gust

SAU
Rasol de vita ,la cuptor: 1 kg carne vita
Pregatiti marinata cu Ketchup pt carnea de vita si de pasare.

Marinata cu ketchup:1/2 cana otet
2 cepe taiate rondele
1 cana apa
2 linguri sos worcestershire
1 cana ketchup
1 plic indulcitor artificial
1 lingurita praf mustar
1 ˝ lingurita sare
˝ lingurita piper
Puneti carnea in marinata intr-o cratita adanca,la frigider 2-3 ore
Se baga la cuptor 2 ore.la final se lasa cratita descoperita 15 min.
Varza acra calita
Salata din salata verde,rosii castraveti,telina
Cafea sau ceai


JOI

Pranz

2 oua preparate dupa gust,dar fara grasime
Branza de vaci crema
Dovlecei
1 felie paine graham
Cafea/ceai

Cina

Pui fiert,la gratar sau la cuptor,oricat doriti
SAU
Pui a la Hawaiienne
Marinata pentru pui ˝ cana vin alb sau ˝ cana otet
1 lingurita coaja de portocala rasa
3 linguri zeama lamaie
1 lingurita coaja lamaie rasa
1 lingurita sare
1/8 lingurita piper
Se amesteca toate ingredientele si se dau in clocot.Lasati sa se raceasca.
Turnati marinata peste bucatile de pui si lasati la frigider 1 ora-2.
Puiulse frige la 12 cm de flacara grilului,15-20 min pe fiecare parte.
In timp ce sa frige,se stropeste de 3-4 ori cu marinata.
Spanac din belsug
Cafea sau ceai

VINERI

Pranz

Tarta cu spanac si branza:1 pachet 500 gr spanac tocat,congelat
3 oua batute
50 gr branza vaci crema
2 felii paine graham,muiate in apa si scurse
1/8 cana cascaval ras
Dezghetati spanacul,sarati dupa gust.Adaugati restul ingredintelor,faramitati painea umeda si amestecati totul pt a obtine o pasta uniforma.Intindeti aceasta pasta intr-o tigaie de teflon.Se baga la cuptor 45 min.Mijlocul tartei trebuie sa fie intarit,iar marginile rumene.
Se pastreaza foarte bine si congelata.Dupa dezghetare se incalzeste.
Compot de mere fara zahar
Cafea sau ceai

Cina

Peste proaspat sau congelat,la gratar sau la cuptor,sau fript sau rasol
Salata asortata,din toate legumele crude de care aveti pofta(sau fierte daca va place)
Cafea sau ceai

SAMBATA

Pranz:

Salata de fructe
Cafea sau ceai

Cina
Curcan sau pui,la gratar sau fiert,sau fript
SAU
Bucati de pui /curcan marinate(reteta de marinare de la Pui Hawaiianne)
Salata din rosii si salata verde
Cafea sau ceai

DUMINICA

Pranz

Curcan sau pui cald sau rece
SAU
Pui
Salata din rosii,morcovi,varza alba
Cafea sau ceai

Cina

Pulpa de vita ,la gril sau la gratar
1 kg pulpa de vita degresata
Marinata: 2 cepe mici tocate
Ľ cana zeama de lamaie
˝ cana otet din vin
1 lingura sos Worcestershire
1 catel de usturoi pisat
1 lingurita sare
Se pune carnea in marinata la frigider 2-3 ore,intorcand-o din cand in cand.Se pune carnea la fript si se stropeste cu sos de marinata de 4 ori..Se serveste taiat in felii subtiri
SAU
Ficat cu ceapa:
500 gr ficat de vita sau vitel taiat felii de ˝ cm
2 cepe mijlocii,taiate rondele
2 linguri supa de vita
delicat
piper
cascaval ras
Curatati ficatul de vene si de membrana exterioara si tamponati cu hartie absorbanta inainte de a-l taia felii.Intr-o tigaie de teflon fierbeti la foc iute ceapa in supa de vita,pana cand rondelele devin transparente.Adaugati feliile de ficat,sarea si piperul si lasati-le la foc pana cand ficatul capata o culoare frumoasa,bruna(cam 3 minute)
Inainte de a-l servi,presarati deasupra branza rasa(cascaval)
SAU

Carne de vita fragezita cu ardei:
1/2 carne de vita
1 ceapa mare taiata rondele
2 ardei taiati rondele subtiri
1 conserva mica de ardei rosii tocati
1 catel de usturoi pisat
zeama de lamaie
sare si piper
Taiati carnea in felii groase de un deget si bateti-o ca sa se fragezeasca,dupa care lasati-o sa stea cam 30 min.Puneti putina sare peste ceapa si ardei si inabusiti-le intr-o tigaie de teflon pana se rumenesc.Adaugati feliile de biftec si ardeii tocati si lasati sa se friga 3 min,intorcand din cand in cand carnea si amestecand sosul.Puneti usturoiul si zeama de lamaie si mai lasati pe foc 3 min,amestecand.

SAU

Friptura de vita la cuptor:
1/3 kg carne vita degresata,dezosata
1 ceapa mijlocie
2 morcovi taiati rondele subtiri
1 tija de telina,taiata marunt
1 pahar de vin rosu sec(sau suc derosii)
1 lingura pasta de tomate
1 catel usturoi pisat
1 lingurita cimbru
3 fire patrunjel
1 frunza dafin
2 cuisoare
Lasati carnea sa se fragezeasca mai multe ore in marinata aleasa din cele prezentate,intorcand-o din cand in cand.Puneti carnea marinata pe o folie de aluminiu cu care acoperiti fundul unei tavi pt friptura.Bagati-o sub grill pana se rumeneste bine pe toate partile.Stingeti grilul.Puneti in jurul carnii rondelele de morcov,ceapa si telina.Amestecati vinul (sau sosul de rosii),pasta de tomate,patrunjelul,usturoiul,cimbrul,dafinul, si cuisoarele si turnati totul peste carne.Lasati la cuptor intre 2-3 ore.,pana cand furculita intra usor in carne.Scoateti carnea si legumele sin folia de aluminiu,aruncati foaia de dafin si cuisoarele,strecurati sosul intr-o craticioara,luati grasimea.Pentru servit,taiati carnea felii subtiri,puneti de jur imprejur legumele,turnati deasupra sosul.

Salata din salata verde,castravete,telina
Rosii gatite(proaspete sau din conserva)sau varza de Bruxxeles
Cafea sau ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Asta chiar suna mai bine decat dieta clasica, nu.
ERu sunt in a teia zi si merge binisor.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Poate sa imi spuna cineva de ce ieri cantarul arata 57.5 si azi arata 58?



Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!
Andre ea am patit-o si eu, daca asta te consoleaza cu ceva. Explicatia, in schimb, nu am gasit-o. Ai rabdare.
Functioneaza!
Exact asta intrasem sa va spun: azi, desi imi promisesem sa nu ma urc pe cantar inainte de o saptamana, am facut-o si cantarul arata mai putin, adica 57,5. E mai bine decat ma asteptam pentru tura a doua!
Regimul economic pare apetisant. Mi-am propus sa incerc in perioada de mentinere modurile alea de preparare a carnii pentru ca par gustoase.
Succes!


mama lu' Claudiu

Mergi la inceput