Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

super! felicitari.
nu te simti slabita?
eu nu tin regimul intocmai, desi functioneaza chiar si asa, dar ce ma ingrijoreaza e constipatia destul de serioasa.
voi aveti problema asta?
eu am scazut 2 kg, dar nu am facut eforturi si nu m-am prea concentrat pe dieta asta. incerc sa o urmez totusi.
succese in continuare.
pe mine ma mobilizeaza si ma multumesc probele de haine.
sunt f fericita cand ma incap si imi vin bine haine pe care le imbracam in perioada cand imi placea mie cum aratam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nu ma simt slabita deloc, chiar ma simt foarte bine. Este singura data cand m-am mobilizat si cand am trecut de pragul psihologic de... 2 zile intr-o dieta. De obicei...dupa 2 zile ma apuca o foame si niste pofteeee de innebuneam.
Impotriva constipatiei beau ceai antiadipos. La mine chiar are efect ceaiul asta.
Azi dimineata aveam 68,5. Ce-i cel mai bine e ca incap si eu in niste haine pe care credeam ca nu am sa le mai imbrac odata ce am inceput sa iau proportii.
E super dieta...are si carne si fructe si lactate si chiar da rezultate.

Va pup si spor la slabit!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Nu mai este nimeni pe aici?
Am mare nevoie de ajutor.
Nu reusesc sa finalizez nici macar o saptamana de dieta. Fac ce fac si mai dau cu un cartof, cu un sandwich (ei, unul!)cu un pahar de [alcool, sotul meu zice ca ar fi buna o si , pe caldura asta.............. Rusine sa imi fie. Nu mai am in ce ma imbraca pentru ca totul imi vine mulat.
Poate de maine.......
Stresul de munca ma ajuta sa nu mananc, dar cand ajung acasa si incep sa ma relaxez, e jale fiindca uit de ceas cand sunt la masa si rontai pana se termina filmul sau stirile.
Dati cu pietre, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Sunt in a doua zi de dieta si a treia serie. Recidivez...
Iar plec de la 64 kg pentru ca "am crescut si mi-au ramas hainutele mici".
Mai este cineva care ma insoteste? Acum 3 luni aveam 58 de kg si eram gata sa ajung la 55, iar acum...

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Ce mai faceti? Nimeni pe aici? Toata lumea a slabit?
Nu mai aveti laude pentru rezultatele voastre?
Ma obisnuisem cu voi.
Va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eu sunt in a doua saptamana de dieta si am dat jos doar 3 kg. Eu cu dieta asta dadeam jos cam 5 kg. Nu stiu ce se intampla . Cu toate ca tin intocmai dieta nu reusesc sa slabesc cum am slabit asta iarna. oricum se vede la haine . Mult succes fetelor ; se poate slabi. Intr-adevar trebuie sa te abtii doua saptamani sa mananci altceva decat este in dieta dar se merita. Daca va tenteaza ceva beti apa pana va umflati burta . Dupa aia nu va mai trebuie. Cu multa ambitie veti reusi. Eu am reusit.Si sunt tare mandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Cred ca ar trebuie sa deschidem un subiect cu retete Scarsdale la retete culinare. Daca aveti idei de mancaruri gatite fara ulei, grasimi etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Laura, cum ai terminat dieta. Care e rezultatul final? Eu sunt in a doua zi. Mai sunt si alti combatanti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didona spune:

Buna ziua, suplelor!

Sunt si eu la saptamana 2 a dietei. Pana acum 3 kg se dusera, dar de 4 zile sunt la aceeasi greutate. Nimic nu a mai scazut. Vi s-a intamplat? Nu intru in panica prea rau, poate nici sa dau prea mult in scurt timp nu-i de dorit. Dar daca tot zice cca 7kg / 2 saptamani...
Am respectat cu strictete reteta. Ce am exclus nu am inlocuit.
Si mi-e tare pofta de pufuleti! Visez noaptea si le mai simt si mirosul.
Ce sa zic...La inceput mi s-a parut destul de dura. Acum m-am mai invatat. Si simt ca mi-a schimbat si viziunea asupra a ceea ce inseamna "a manca".
Sper sa nu ma opresc doar la 3 kg date jos.
Succes celor care intra in lupta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

AICI S-A DESCHIS CAPITOLUL 4 !

CAP.4

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput