Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu am luat de o saptamana bomboane bune-bune in forma de globulete, le-am ascuns de sot si iata am rezistat momentelor grele, dar tot ma gandesc la o amandina....Mai pacalesc nevoia de dulce cu un sirop de afine de la plafar- trebuie sa-l iau ca tratament pt miopia mea- cu indulcitori.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Mygirl, iti tin pumnii sa nu mai mananci nimic in seara asta. Am vazut ca Alexandra e cu un an mai mare decat Alex al meu, oare ce ma asteapta peste un an?DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna seara,
Am tinut intocmai meniul de azisunt mandra de mine
Mi-a fost cam greu si m-am simtit slabita dar sunt hotarata sa duc la bun sfarsit dieta,sau cel putin pana scap de kg nedorite.

O intrebare:daca mi se face pofta de ceva dulce pot manca un fruct,un mar eventual???Sau nu e voie daca nu scrie in meniul din ziua respectiva?

Pup,somn usor!

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
DE azi am inceput si eu dieta.Am tinut-o intocmai .Acum nu mi-e foame deloc,sper sa fie asa si-n urmatoarele zile.Aseara asa ca de adio la bunatati am infulecat chiar inainte de culcare 4 biscuiti mari din aceea cu crema.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Diana si eu am 2 ciocolate si numai cu gandul la ele am stat.Azi am reusit sa rezist tentatiei ,dar maine nu se mai stie.
Cine se ocupa de lista? Nu ma trece si pe mine?

Sorina si restul fetelor,bafta in continoare!!!
Eu o sa tin dieta doar 7 zile ca mai mult de 3 kg nu vreau sa slabesc.Ce viteaza ma dau.....sper sa reusesc ,ca ultimele kg se duc greu de tot!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

In primele zile mi-a fost si mie foame, insa dupa ce organismul s-a acomodat mai am doar pofte. La fel spune si o prietena care a inceput regimul cu o zi dupa mine. Amandoua ne gandim sa facem din stilul acesta de a manca un regim de viata: putina paine, dulciuri cat mai rar, multe legume si fructe, mancare si carne cat mai slabe. Bomboanele mele sunt la locul lor, iar de prajiturile Magura - ale sotului- nu m-am atins, desi eu le-am cumparat.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Listuta o face brianamica, cea care a deschis subiectul. Cand o intra la acest subiect, poate ne trece si pe noi.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Bravo Diana,fii tare in continuare!
Ce nevoie avem noi de bomboane si prajituri?Noi tre' sa fim slabe si frumoase pana de Sarbatori,nu?

Bafta,

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele,

eu sunt la a doua tura de dieta Scarsadel si sunt foasrte multumita de rezultate. Dupa sfaturile Brianei, care banuiesc ca este experta, am tinut si urmatoarele 2 saptamani dieta de mentinere. Ce e drept ca dupa aia o saptamana am cam depasit limitele pentru ca am fost in concediu si m-am rasfatat cu sotul la prajituri, chiar cartofi prajiti intr-o seara... dar am reluat dieta si acum imi zice lumea sa nu mai slabesc ca e deja exagerat.

In continuare sunt fara cantar, dar eu ma compar cu hainele si cred ca e mai eficient: deci raportez ca intru cam in toate fustele, majoritatea pantalonilor cad de pe mine, mi-am cumparat ceva haine cu 2 masuri mai mici ca de obicei. Mai am fusta de la cununia civila (10 ani in urma) care e cam fixa pe mine.

Imi place ca am la alegere chestii de mancare (ca nu mananc TOT ce scrie ca ai voie) dar ma cam sperie perioada aia de 2 saptamani de dupa regim, cand intru cam in pana de idei. Si apoi...Craciunul si Sarbatorile, la care insa sper sa fie bine!!!

Pupici,

Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trinity13 spune:

buna fetelor.am citit ce ati scris despre regimul asta si de maine incep si eu.am 1.74 si 64 kg, vreau sa ajung la 59.o sa fac si sport o zi da una nu...sper sa reusesc.

Mergi la inceput