uter retrovers-stat pe burta dupa...?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Aveti cumva prietene care au intampinat probleme din cauza uterului retrovers in a ramane gravide? Adica e chiar asa important?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Unei prietene doctorita i-a recomandat ca dupa......sa isi tina piciorele pe perete la 45 de grade,cu o pernuta sub bazin si sa nu se spele cu sapun pana a doua zi...Apoi ca pozitie sa gaseasca una la care penetrarea sa fie cat mai completa(sau nu stiu cum sa ma exprim)...adica.....sa fie cat mai aproape de poarta ...Si nici partenerul sa nu se spele cu sapun inainte de....
Plus tratamentele urmate....
Sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Aveti cumva prietene care au intampinat probleme din cauza uterului retrovers in a ramane gravide? Adica e chiar asa important?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Cred ca depinde de persoana. Altele raman din prima, altele adorm cu picioarele pe pereti de li se albesc calcaiele de la vinarom (adica io) si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Stiu ca sunt oarecum off-tipic dar m-ati tentat cu discutiile de zilele trecute, alea cu iezii...
Stiti care este dilema caprei?
"Ce sunt eu?...animal sau pozitie?"

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

eu am o prietena cu uterul retrovers...si s-a chinuit ceva timp sa ramana insarcinata...dar pana la urma a ramas...luna asta tre sa nasca...

asa ca intr-adevar cred ca depinde de persoana...

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cred ca a fost lamurit acest subiect. il voi inchide, multumesc

Mergi la inceput