Buboaie, bube si bubite!?!?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

am primit email la ora 13 ca ne asteapta azi la 12:30:)))
ooooof.of. va zic diseara dupa ce mergem la spital ce fel de buburoase are copchila.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Sa nu fie urticarie (hives). Noua ne-au recomandat Claritin, numai ca pina am ajuns acasa (circa o ora), i-au trecut blindele. Dimineata cind l-am dus la gradi n-avea, i-au aparut pina l-am luat de-acolo. Deci la noi a fost o urticarie fulger.
Sa ne zici ce-i.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by papadie

am primit email la ora 13 ca ne asteapta azi la 12:30:)))
ooooof.of. va zic diseara dupa ce mergem la spital ce fel de buburoase are copchila.

pai da' doctora ta n-are telefon? sun-o si tu cand arde, nu prin email ca uite ce iese.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

are. ca la tel mi-a zis ca-mi scrie email:)) eh intr-o ora merem la spital la contagiose.

Mergi la inceput

deci da:) m-a sunat pediatra ca nu are rost sa am duc la spital. ma asteapta luni la cabinet cu ambele animalute de companie- aka coana Mielu si conita Pescarush. zice tante ca neavand bube pe fata si burta exclude pojarul si alte asemenea. dar ca maine Mielu va avea gura buboasa deoarece are Hand-Fuß-Mundkrankheit :-) cica e o tampita de boala necontagioasa care va trece in fro doua zile si care inseamna bube pe maini, picioare si botice. mi-a zis sa cumpar de la farmacie niste pestile. cica o sa-i placa Mielului ca sunt sub forma de "bonbon":-)
mira-m-as ca la asta tot ce inseamna bomboane, ciocolata, prajituri ii caca. daca aveau fome de gogosari, gogonele etc aveau o sansa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

papadie die si eu am aceleasi probleme cu Vlad. Am fost cu el la doctor acum 2 sau 3 luni, nici nu mai stiu exact, si mi-a spus ca sunt... bube dulci sau impetigo in limbaj de specialitate. Tot asa avea pe manute, pe picioruse, avea ganglionii umflati.. lui i-au aparut si pe fata. L-am tratat cu Baneocin crema si albastru de metil... iar pt. gat ii dau Tantum Verde. II dispar, dupa care iar ii apar. Mi-a spus doctorita ca e inevitabil la varsta lor, si se transmit destul de usor de la un copil la altul, se ia de la nisipul de joaca mai ales daca are zgarieturi iar vara sunt descoperite... si tot asa. Mai rau e ca i-au mai iesit uneori si la gurita si el tot da cu dintisorii. Acum i le tratam cu crema de rostopasca si trebuie sa-ti spun ca face minuni.

Oricum, sa-mi spui te rog si mie ce ti-a spus doctorita voastra si ce tratament ti-a dat.

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Vad ca am scris in acelasi timp . Deci acum sunt sigura ca e acelasi lucru... ce pastilute ti-a dat pentru Catrina?

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Kamistad! rectific e o alifie. se da la si in gura. cica se ia si la altii dar se imprastie in primele zile cand inca nu au aparut bubele:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

imi explica si mie careva daca e vreo diferenta intre impetigo asta si prurigo?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

din pozele ce le-am vazut pe internet la impetigo asta nu samana delok cuc e are Catrina pe ea.

Mergi la inceput