va rog precizari argumentate in completarea...

va rog precizari argumentate in completarea... | Autor: angela.c

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt o viitoare mamica fericita...si putin nedumerita.
Ma puteti "lumina" ??. Ca sa fiu mai exacta,...va scriu poate mi se ridica si mie ceata :)). Astept un bebelache...se pare baietel (golanas,...ii spun eu sa-l infurii pe tat-su) glumeam...Sunt putin obsedata de calcule si precizie, sper sa nu va molipsesc si pe voi. Am intrebat in colo si incoace. Am citit ce mi-a cazut in mana...dar mai am unele semne de intrebare. Primazi a UM este 16.04.,...din calcule reisese DPN 21.01.2007. Toate bune si frumoase. Intrebarea mea este cand pot intra in prenatale la 28 saptamani sau 32. Cum se calculeaza. Am inteles ca pt a beneficia de CIC este necesar ca posnatalul sau concediu de lauzie sa fie de 42 de zile. de asemenea mai stiu ca impreuna cu prenatalul totalizeaza 126 de zile, care se platesc 85 % din salariu de incadrare. Sunt corecte afirmatiile mele? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

pai calculul urmator e valabil dc nasterea se produce maxim pe 21 ianuarie...normal ar trebui sa.ti iei o marja de cateva zile...

...postanalul este mimim 42 de zile...deci vei iesi din postnatal si probabil vei intra in CIC pe 4 martie 2007...

...prenatanul maxim 84 de zile...so poti intra in prenatal pe 30 oct...io totusi mi.as lua o marja de cateva zile si as intra in prenatal pe 6 nov(e luni!)...dar poti acoperi jumatate de sept.si oct.cu concedii medicale dc tu consideri ca e necesar...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput