Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Fetelor haide-ti sa facem poza aceea de grup.Nu stiu cate au citit mesajul meu,dar propuneam sa trimitem fiecare poza noastra si apoi sa le unim pe toate intr-o singura poza ,sa scriem este alaturi de tine Mirela.
Cred ca ar face-o fericita poza aceasta.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cum facem cu pozele?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

este o idee minunata
unde trimitem pozele?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danutza e minunata...io o pup pe prietena ta
dragele mele cap II a disparut in ceatza.,.nu mai retin..a fost ieri inorat?s'o fi pitit dupa nori? posibil...

Mirela rade din nou..cred ca am io ceva..de cate ori vb cu ea la tel rade..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurararo01 spune:

buna ziua! Fetelor am fostla banca si m-am interesat cum pot trimite si eu niste banutzi pt mirela, iar pt cea mai convenabila varianta( cea cu cel mai mic comision)as avea nevoie de o fata din bucuresti disponibila sa ridice banii de la o sucursala a bancii romania internaciol(eu una nu am auzit de banca asta pana acum)care are in bucuresti sucursale in Baneasa, Mosilor, Bdul Unirii nr. 68, Bl K2, sector 3, drumul taberei, L.Rebreanu, Voluntari sau 13 septembrie. Astea au fost informatiile primite de la banca.Astept, daca se poate oferii cineva, daca ar fi posibil fata care strange banii pt saltea, cu toate ca nu zic neaparat sa fie pt saltea banii, sa fie pt orice are nevoie, sau pt orice este nevoie. Cea dintre voi care se ofera, trebuie sa imi transmita numele comptet si adresa exacta din buletin, altfel nu se pot ridica banii. Multumesc anticipat
Felicitari pt ceea ce faci pt. mirela, sunteti minunate

Mirela esti in rugaciunile mele, sunt sigura ca vei reusi!!!
Multa sanatate si curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

danutza c eu am printat poezia,e ceva atat de special....
poate o printeaza cineva si pt mirela.
daca as fi mai aproape de bucuresti...
mai fetelor dar nu se aude nimic de prognosticul pe termen lung?
ce zic medicii?ce-i de facut?
e asa liniste in legatura cu asta....te apuca frica parca....
si sunt de acord cu pozele numai da-ti o adresa de email sau cui sa trimit.
tuturor si mai ales mirelei.
ps:sper ca azi sa fiu mai curajoasa si sa o sun.nu stiu cum sunteti voi dar eu dupa ce vorbesc cu ea nu mai sunt buna de nimic! si oricat de guraliva as fi de felul meu,nu-mi gasesc cuvintele.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ma ofer eu sa fac albumul...Sunteti de acord???? Dar mai bine ar fi sa le primesc poze normale si nu pe mail......ca va fi greu sa le scot pe toate....(intelegeti voi)....astept idei de la voi!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ana maria esti un ingeras ca deobicei.
daca poti sa mai scrii inca odata adresa ta, eu iti trimit poza mea si cu ceva banuti pt album,saltea sau sau orice mai trebuie.
si asa mai vroiam sa-i pun lui marius in cont asa ca ti trimit tie cu ocazia asta.
urmaresc in continuare sa vad cu ramane.

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ana-Maria, eu zic ca cel mai bine ar fi sa trimita fiecare o poza prim-plan, pe mail si "lipirea" sa fie facuta pe calculator in Adobe sau Corel, ca e mai usor. Apoi, dupa ce e terminata, se scoate la imprimanta. In cazul in care sunt foarte multi membri care doresc sa apara in fotografie, sa se scoata mai multe fotografii. De exemplu daca vor trimite 100 de fete, cum se poate face o singura fotografie??

Trebuie sa ne gandim f bine... Dar ideea e excelenta!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

pai mie mi-ar fi placut altfel! sa facem un caiet....fiecare cu foaia lui.....cu cateva cuvinte..cu poza....d-aia ziceam sa trimiteti poza prin posta!!!!

adresa mea este : Ana-Maria Misu str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput