Buna ,
Sunt insarcinata in 24 saptamani, si de 2 saptamani pulsul meu este 100 (relaxata). Saptamana trecuta am chemat salvarea,pulsul a fost cam 144 si m-am simtit fff rau, nu am mai putut respira si m-am inmuiat toata. Am ajuns acum sa-mi fie frica sa ies din casa singura, sa conduc, sa merg la servici. Mie frica sa nu mai patzesc ce am patzit si sa nu-i fac rau lui bebe. Acum cred ca am si o mica depresie din cauza asta, chiar nu stiu ce sa i-au si ce sa fac.
Stiti cumva vreun remediu care m-ar putea ajuta.
Multumesc,
Romaria
Buna, si eu am avut puls mare in sarcina. Daca inainte de a fi insarcinata aveam 70- 80 /min , in sarcina ajunsesem la 100- 110/min fara sa fac eforturi prea mari. Eu aveam si multe kg in plus. Si mai aveam episoade cand deodata incepea inima sa bata foarte repede de parca as fi avut o emotie puternica deci aveam tahicardie. Eu am luat calciu pentru ca aveam si am lipsa de calciu si sa stii ca nu mai aveam crize de tahicardie. Si am mai luat si magne b6 pentru ca stiu ca lipsa de calciu si magneziu poate cauza contractii musculare si cum inima e un muschiulet care se tot contracta ( scuze dar nu sunt medic si se poate sa mai spun si prostii dar ginecologul meu asta mi-a recomandat si m-am simtit bine). Sa nu mananci sarat si sa iti verifici tensiunea macar o data la cateva zile pentru ca e foarte important.Eu am ajuns spre finalul sarcinii sa fac tensiune indusa de sarcina si am facut tratament si se mentinea in limite rezonabile Eu am retinut foarte mult lichid, aveam mainile si picioarele umflate, aveam tensiune si daca as mai fi avut si albumina in urina as fi avut toate conditiile sa fac o preeclamsie. .Cel mai bine e sa te sfatuiesti cu medicul .Si iti recomand si multa odihna , putine emotii si stres.Sper sa iti fiu de ajutor. Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos si mancacios si sa ai mult laptic.