Gravida... cu endometrioza. da, se poate!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Amely , ce cadou frumos i-ai facut sotului tau de ziua lui.
Lasa gandurile negre , ca o sa fie bine , ai sa vezi ..... doar stii ca esti pe maini bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Lianaaaa adu !
Nu plange plizzzzzzzzzzz!! razi fa orice altceva dar nu plange iubita...da??? te rog eu mult! Il superi pe bebe daca mai plangi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicitari din suflet, sa dea DD sa fie totul bine!!!

sa fi ajutat cu ceva si gura aia de ceai?!

pupici dulci de la o burticutza pt o burticutza

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Sa va dea Dumnezeu sanatate (tie si lui bb),sa cresteti mari si sa va bucurati unul de altul! Mai multe nu pot sa zic...dar ma "mancau" degetele sa-ti si scriu .Ma bucur enorm pentru voi!

Ina
Haideti sa o ajutam pe Barbye! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Putem ,deci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1" target="_blank">trebuie sa o facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Doamne ce tura de plans am tras ... - BRAVO Amely!!!

nu am cuvinte ... intr-adevar toate ajungem sa gandim astfel - in momentul in care renunti la lupta, in momentul in care te relaxezi (de stresul pt BB), in momentul in care ai cu totul altceva in cap ... atunci vine si BB.

Dumnezeu sa te ajute sa pasesti in odisee fara probleme, Felicitari draga mica fosta coechipiera la endo - sarcina usoara si bebe sanatos.
Doamne ajuta! Ai mare grija de tine acum, fara stres, utrogestan vaginal si nu ridica nimic.

- Doamne ce veste minunata.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mi-era frica sa nu fi inteles gresit la vechiul topic!!! Amely, ma bucur din tot sufletul pentru tine. Nu se putea sa nu ajute Doamne Doamne o fata asa de dragutza ca tine! Sa dea Dumnezeu sa iti fie bine. Sa ai grija de tine si de bebe, iti doresc din tot sufletul sa fie baiat, parca asa m-am prins ca ti-ai dori... Te !!!

Zenobia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Amely felicitari,sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasti sanatos si mincacios....si sa ne tragi si pe noi dupa tine

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Amely Felicitari!!!! si sa-ti dea dumnezeu sarcina usoara si sanatos.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Amely, felicitari! Numai bine si sanatate tie si bebelusului tau!
Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Bebelu' a adormit, si eu, repede, pe DC ....
Pe la mamici de martie-aprilie e cam liniste la ora asta, asa ca ce-mi zic ? Ia sa mai intru pe la aspirante, sa vad ce fac fetele ?

Si ... ce-mi vad ochii ?? Amely e graviiiiii !!!! Ieeeeee !!!
Ei, vezi ca se poate ? Ti-am zis eu, atunci cand ne-am intalnit la Mamaia ?? Trebuia sa bei dupa mine mai mult, ca sa ramai mai repede gravi ...

Hai sarcina usoara, ai grija de tine, da ??? Pupici !!

P.S. Eu cand am ramas, de frica sa nu pierd sarcina iar, nici sotului nu i-am zis vreo 2 saptamani (timp in care am facut vreo 20 teste) Am ramas in iunie si mamei i-am zis pe 14 octombrie (de Sf. Paraschiva) - asa ca te inteleg cu frica !!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput