Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

presteaza in seara asta in fortza ale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

In seara asta, clar! Credeti ca e cazul/obligatoriu si maine dimineata? Ar trebui sa nu trezim cu noaptea in cap, ca sa pot io sa stau o juma de ora cu burta-n sus.
Ce ziceti?

Revin ca mi-am adus aminte de monitorul de saliva. Cam prapadita feriga mea...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale!!!!!!!!!!!!
bravo mai fetita!!!
tarziu, ne tarziu, ovarele tale s-au pus pe treaba! doamne, ce de vesti bune zilele astea!!!
dupa um arata graficul,tare s-au mai chinuit saracele !
dupa experienta mea, maine e posibile sa ai TB 36.2 ca vad ca e temperatura la care se tot intoarce organismul, da cine stie, poate fi la fel de bine si 36.1 si 36.3
sambata vei vedea daca s-a terminat ovulatia.
hai ca de prestat e timp berechet! in seara asta si maine dimineata.
neaparat sa stai cu picioarele pe pereti, sa-i ajuti pe voinici !!!

Mergi la inceput

las-o'n colo de feriga!!!
ai test pozitiv, mucus la greu, da-i bice la calutz!
fata frumoasa,a bia acu te "vazui" in poze. ai semnatura atat de "modesta" ca nu m-am gandit ca acolo unde scrie atat de mic Ale, ar putea fi pozele tale...da' ce ochi ai fata!!! ca ma imbolnavisi!

eu abia reusesc sa citesc tot ce s-a scris pe aici,ce de fete harnicutze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mereu spune:

ma numesc ramona si as dori daca se poate un raspuns la intrebarea :
ce inseamna cresterea scurgerilor vaginale?
la fel ca la ovulatie dar dupa 1 saptamana,am scurgeri ca albusul de ou,e posibil sa fie un semn precoce de sarcina?

Mergi la inceput

Hai tu noelo, ca rosesc acu .

Ai tu o pasiune sa-mi ghicesti mie temperatura. Tu nu vezi ca e raznaaaaa???? Nici io nu mai stu la ce sa ma astept .

O sa vedem daca prestam si maine dimineata... Importanat e sa nu uit sa iau cu mine testele de ovualtie si termometrul. Ca innebunesc definitv daca le uit. O sa iau s laptopul si sper sa aiba astia de la hotel sa aiba wireless, la cat costa cazarea. Vad ca nu zice nimic pe site de internet, ca deh, sintem tot acu 10 ani

Daca iese si maine pozitiv, mai am o speranta si cu duminica...
Chiar de n-oi ramine io gravida luna asta, tot am o speranta ca nu m-am "stricat" de tot.

Tot raul spre bine...

Va multumesc ca sinteti linga mine, chiar daca n-am mai scris in ultimele zile... Butoiul e mare si greu de iesit din el... Acu parca am mai scos capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ale: felicitari pentru testul pozitiv! eu cred ca-i mai bine sa prestati maine dimineata pt ca niveul testosteron este mai ridicat dim ...in plus vei fi mai aproape de ovulatie care probabil se va produce maine seara. Tin pumnii

shehe: te astept cu bratele deschise!! si dau si de la greu sa vedem cat poti duce

la mine au disparut durerile de CM, nu mai am nimic acum, adica nici un fel de simptome nici de sarcina, nici de CM...

bubuleana

Mergi la inceput

Bubu, zau ca nu m-as complca cu maine dimineata... Si oricum, cred ca productia maxima e in seara asta, ca e pe bara de trei zile.

Dupa ce i-am spus ca a ieist testu pozitiv, crezi tu ca-l mai tin potolit si-l duc cu zaharelu pina maine dimineata? no way.

Mai vedem. Oricum, cind vine el, e aproape dimineata . Ce-o fi o fi...

Mergi la inceput

ma bubule, daca patezte ca mine, rateaza ovulatia, daca presteaza abia maine, si vorba aia, ce-i in mana nu-i minciuna!

eu am facut testul de ovulatie dupa amiaza, nu mai tin minte ora...si noaptea avusei o ovulatie de am simtit ca m-a traznit, nu alta. stiu ca pe ambalaj scrie ca ovulatia va avea loc la 24 de ore de la pozitivare...da ne mai defectam si noi...zic si eu.

ale, pune bine acum testele si termometrul in poseta, geanta ...eu stiu ...ce-ti ei tu pe la tine...
eu nu ghicesc! am premonitii draga...
e suficient sa ma uit la burtica unei gravidute si intuiesc sexul.
acu pe bune ca nu glumesc...e asa o chestie careia nu i-am dat niciodata importanta, dar nu mi s-a intamplat decat de vreo 3 -4 ori sa gresesc sexul...cine stie ce-o mai fi si asta

Mergi la inceput

Asta cu sexu copiilor din burta o am si io. Tuturor prietenilor le-am ghicit sexu copilului, si acum astept o confirmare .
Acum ceva vreme, cind a ramas insarcinata o prietena de-a mea, i-am zis ca are baiat. Prin saptamina 16 i-a zis dr. ca-i fata. Ei erau tare fericiti, ca mai aveau una, dar io eram distrusa ca am dat gres. Prin saptamina 25 a redevenit baiat, deci nu ma inselasera simtamintele.

Da' vezi ca cu temperaturle mele nu te pui. Ele fac ce vor ele, da????

Termometru nu pot sa-l pun acum, ca-mi trebe maine dimineata. Da' mi-l leg de git, numa sa nu-l uit.

Mergi la inceput